2012 yılında Başkent Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesini tamamladım. Daha sonra Ortodonti uzmanlığımı Erciyes Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesinde aldım. Kendi muayenehanemde hasta almaya devam ediyorum.

Uzm. Dt. Gizem Akgün Karslı

Turgut Özal Bulvarı Toros Mahallesi 78178 Sokak Yener Apartmanı B Blok Kat:1 Daire:2 Çukurova, Adana 01170

Diş Hekimi Randevusu

Ortodonti Randevusu

Uzm. Dt. Gizem Akgün Karslı

Bir tanidigimin tavsiyesi ile gorusmeye gittim ve ortodontik tedaviye basladim. Suan 9. ayimdayim ve cok memnunum. Gizem Hanim hem cok tatli hem cok ilgili. Her ay kontrole gittiğimde farkli sorular ile gidiyorum ve kafamda hic soru birakmadan donuyorum. Fiyat olarak da diger kliniklere kiyasla cok daha uygun. Kesinlikle herkese tavsiye ediyorum.

• Uzm. Dt. Gizem Akgün Karslı Ortodontik Tedavi  •

Bugün Ortodonti tedavim bitti ve sevgili doktorumla ilgili görüşlerimi buradan yazma zamanı geldi :) Kendisiyle tedavi sürecim harika geçti, iletişimi güçlü,işine hakim, kibar, maharetli ve elleri çok hafif bir insan. Bir çok konu da benim görüşümü alarak, isteğimi göz önünde bulundurarak hareket etti. Kendisini tüm yakınlarıma önerdim ve önermeye devam edicem. Çok mutluyum çok memnunum dişlerimden ve tedavi sürecinden İyi ki varsınız Gizem hocam

• Uzm. Dt. Gizem Akgün Karslı Ortodontik Tedavi  •

• I

Gizem Hanım ve ekibi ile 1 buçuk yıllık tedavimden çok memnun kaldım. Kızım eşimin tedavisi devam ediyor. Çocuklarla iletişimi de çok iyi kızımız severek tedavi oluyor. Ortodonti tedavi düşünen herkese tavsiyemdir mutlaka gizem hanıma gitmeleri.

• Uzm. Dt. Gizem Akgün Karslı Diş Teli Tedavisi  •

14 yaşındaki oğlumda alt çene geriliği vardi.Teşhis ve tedavi sürecindeki detaylı açıklamaları, süreci takibi ve ilgisi oldukça yeterliydi.Tedavimiz devam ediyor, çok memnunuz.

• F

Gizem Hocamla plak tedavisinin sonlarına yaklaşıyoruz. Süreç çok iyi geçti. Çok ilgili ve güler yüzlü . Ekibi de aynı şekilde... Kafamda bir sürü soru işareti vardı. Kendisi her konuda çok şeffaf ve endişelerinizi gideriyor.
    Ortodonti tedavisi düşünen herkese Gizem hocamı gözüm kapalı öneriyorum. Ne diyorduk "Gülüşünü Saklama ;) "

• Uzm. Dt. Gizem Akgün Karslı Ortodonti Randevusu  •

Öncelikle harika bir iletişimi var Gizem Hanımın, tedavimize yeni başladık ve harika sonuç alacağımızdan eminim.

• C

Oğlumla o kadar güzel bir bağ kurdu ki randevulara sıkılmadan gidiyoruz.

• Uzm. Dt. Gizem Akgün Karslı Şeffaf Plak Tedavisi (Telsiz Tedavi)  •

• Y

Gizem hanım ve ekibi güler yüzlü samimi ve çok içtenler. Utangaç çekingen biri olmama rağmen hiç kötü hissetmedim çok rahattım bu yüzden.
    Tel tedavisine başladık öncesinde ve sonrasında detaylıca bilgilendirme yapıldı.Gizem hanımın tecrübesine güveniyorum güzel sonuç alacağıma inanıyorum.

• N

Oğlumun ortodonti tedavisi için Gizem Hanım’ı tercih ettiğimiz için çok mutluyuz. Tedavi süreci boyunca hem profesyonel yaklaşımı hem de güler yüzüyle bize büyük güven verdi. Oğlumun dişlerindeki değişim inanılmaz; hem estetik hem de sağlık açısından harika sonuçlar aldık. Her aşamada detaylı bilgilendirme yapması ve çocuğumla kurduğu iletişim sayesinde tedavi süreci oldukça konforlu geçti. Emekleri için kendisine ve ekibine çok minnettarız , gönül rahatlığıyla tavsiye ediyorum.

• K

İlk önce çoook tatlı sempatik güler yüzlü bir doktora sahibim bunu belirtmek isterim asistanları da tıpkı doktorum gibi işlerinde çok özenliler hepsini çok seviyorum .... Bu arada klinik çok temiz çok hijyenik bir yer bunuda belirtmeden geçemem. Tedavimin 5. Ayindayim ve yamuk dişlerden üste altta kalan yada dışarda kalan dişlerimden eser yok çok mutluyum en önemlisi eskiden fotoğraflarda tebessüm ederken şimdi gülebiliyorum hepsi sizin işinizi severek özenle yaptığınızdan dolayı seviliyorsunuzz