Psk.Gizem KAHYA biyografi
Lise öğrenimini Antalya Serik Anadolu Lisesinde tamamladıktan sonra 2020 yılında Lefke Avrupa Üniversite Psikoloji bölümünden mezun oldu. Lisans eğitimi boyunca katıldığı birçok psikoloji öğrencileri çalışma grubu, sosyal sorumluluk projeleri, kongreler ve eğitimler olmuştur. 23.06.2020 yılında Akdeniz Eğitim Kurumları Mavi Akdeniz Psikotekniz Merkezi bünyesinde endüstri psikolojisi alanında çalışmalarına devam etti. BDT eğitimi, Aile Danışmanlığı eğitimi gibi birçok alanda akreditasyonunu aldı. Yanı sıra çocuklar üzerinde çocuk dikkat ve değerlendirme testleri başta olmak üzere birçok alanda da çalışmaktadır. 2023 Ağustos ayından itibaren Antalya’da kendi ofisinde çalışmaktadır. Aile terapisi, çocuk yetişkin ergen psikoterapisi, BDT terapisi alanlarında çalışmalarına devam etmektedir.

Yetişkin (İlgili adreslerde)
Çocuk

Muratpaşa, Antalya 07030

• Sigortası olan hastalar

• Sigortası olan hastalar

Röportaj

• C

İlişki sürecindeki aşamadığım ve kendimi kötü hissettiğim özellikle partnerimle ciddi sorunlar yaşadığımız için destek almak istedim. Gizem Hocanın sürece olan pozitif etki ve profesyonel yaklaşım sayesinde daha sağlıklı hissetmeye başladım. Yaşadığım kaygı bozukluğu ve depresyon şimdi daha kontrol edilebilir bir durumda.

• Online Danışmanlık  •

• N

Anksiyete ve öz şefkat ile alakalı destek arayışında olduğum bir dönemde öneri ile gittiğim Psikolog. Kendimi daha iyi ve sağlıklı hissediyorum. Etik ilkelere dikkat edilen güvenilir bir merkez. Tedavi sürecindeki profesyonel desteği sayesinde psikolojik olarak daha rahatlamış pozisyondayım.

• Online Danışmanlık  •

• Z

Depresyon geçirdiğim ve çökün hissettiğim bu dönemde başladığım psikoterapi süreci daha iyi hissetmemi sağladı. Yaşadığım krize çözüm odaklısı müdahalesi beni daha sağlıklı hissettiriyor. Güvenilir bir işletme.

• N

Gizem Hoca tanıdığıma memnun olduğum ve tavsiye ile gittiğim alanında uzman bir Psikolog. yaşadığım krize profesyonel şekilde müdahale edip daha iyi hissetmeme yardımcı oldu. Mesleki donanımı, krize müdahale yönetimi ve güler yüzlü pozitif enerji dolu bir kişilik dinamiğinde olması psikoterapi sürecime destek oldu. Ofis ortamının ferah, tertemiz ve güvenilir olması çok rahat hissetmeme olanak sağladı.

• Psk. Gizem Kahya Beck Depresyon Ölçeği  •

• D

Bir öneri ile gittim ve daha iyi hissetmeye başladım. Sınav kaygısı ile baş etmekte zorlandığım bir dönemde mesleki donanımı, kuvvetli iletişimi ve güler yüzüyle daha sağlıklı hissetmeme pozitif etkileri oldu.

• Ö

Donanımı ve mesleki bilgisi ile depresyon sürecime pozitif etkileri oldu. Çok daha iyi ve sağlıklı hissediyorum.

• Psk. Gizem Kahya Bireysel Terapi  •

• C

Ayrılık sonrası depresyon kaygısı ile gittim. Alanında uzman birisi ve size yaklaşımı çok iyi. Sizi asla yargılamadan dinleyen ve yönlendiren bir tavrı var.

• Psk. Gizem Kahya Psikoterapi  •

• F

Tavsiye üzerine gittiğim bir klinik. Gizem hocanın seans saatindeki dakikliği, kliniğinin titizliği ve tedavi sürecime pozitif etkisi sayesinde daha sağlıklı hissetmeye başladım. Zor bir süreci sayesinde daha kolay atlatmaya başladım. Ayrıca kurum şartları çok temiz , güvenilir ve ferah bir ortam.

• M

Kliniğine web sitesi üzerinden ulaştığım çok saygıdeğer Gizem Hanım. Ağır depresyon geçirdiğim bir dönemde destek almaya başladım. İlgisi, mesleki donanımı , akredite olduğu çalışma alanları ve tertemiz kurum şartları ile daha sağlıklı hissetmeme yardımcı oldu. Güler yüzü olması ve samimiyeti süreci daha rahat geçirmemi sağladı.

• Psk. Gizem Kahya Bireysel Terapi  •

Terapiye başladığımda andan itibaren hayatımda ki gelişmelere olaylara daha pozitif bakmaya başladım bana iyi geldi