Karabük bölgesinde Ethica Sigorta kabul eden Göğüs Hastalıkları Doktorları
Medikar Hastanesi
Göğüs hastalıkları, İç hastalıkları, Kardiyoloji
, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Çocuk cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Tıbbi biyokimya, Acil tıp, Diyetisyen, Psikiyatri, Diş hekimi, Psikoloji, Fizyoterapi ve rehabilitasyon, Girişimsel radyoloji, Psikolojik danışma ve rehberlik · Daha fazlaÜniversite Mahallesi Şehit Ateşe Reşat Bulvarı No:7, Karabük • Harita
Medikar Hastanesi
Uygun olan doktor/uzmanlar
Bu doktor/uzmanlar Karabük, Karabük aramanıza yakın bölgelerde bulunuyor.
ÖZEL AKTIP HASTANESİ
Göğüs hastalıkları, İç hastalıkları, Kardiyoloji
, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Tıbbi biyokimya, Tıbbi mikrobiyoloji, Halk sağlığı, Pratisyen, Diyetisyen, Psikiyatri, Diş hekimi, Diş hastalıkları ve tedavisi, Çocuk diş hekimliği (pedodonti), Akupunktur, Ozon terapi · Daha fazlaKemer Köprü Mahallesi, Kadıoğlu Sokak No:30, Bartın • Harita
ÖZEL AKTIP HASTANESİ
Ethica Sigorta kabul eden diğer doktorlar
- Karabük bölgesinde Ethica Sigorta kabul eden İç Hastalıkları Uzmanları
- Karabük bölgesinde Ethica Sigorta kabul eden Diyetisyenler
- Karabük bölgesinde Ethica Sigorta kabul eden Psikiyatristler
- Karabük bölgesinde Ethica Sigorta kabul eden Diş Hekimleri
- Karabük bölgesinde Ethica Sigorta kabul eden Kardiyologlar
Yakın zamanda aranan bazı hastalıklar