1992 yılında Ankara’da doğmuştur. Hacettepe Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi’nde 2010-2015 yılları arasında lisans eğitimini tamamlamıştır. Ankara Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Protetik Diş Tedavisi Anabilim Dalı’nda 2017-2020 yılları arasında uzmanlık eğitimini tamamlayarak uzman diş hekimi ünvanını kazanmıştır. Bir süre özel kliniklerde iş tecrübesi edindikten sonra 2022, 2023 yıllarında Lokman Hekim Üniversitesi’nde öğretim üyesi olarak görev yapmıştır. Halen özel kliniklerde Protetik Diş Tedavisi uzmanı olarak hasta kabul etmektedir.

Ulusal ve uluslararası pek çok eğitim ve kongreye katılmıştır. Çeşitli dergilerde akademik yayınları mevcuttur. İleri seviyede İngilizce bilmektedir. İlgi alanları olan dijital diş hekimliği, implant üstü protezler, gülüş tasarımı ve dental fotoğrafçılığın yanı sıra pek çok protetik diş tedavisi uygulamasını da başarı ile gerçekleştirebilmektedir.

Neşeli Dişler Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği

Yıldız Kule, Yukarı Dikmen mah. Turan Güneş Blv. No: 106D, Çankaya, Ankara 06550

Dr. BC Dental Clinic

Mira Ofis, Beytepe Mah. 5387. Cad. No: 15/A, İç Kapı No: 4, Çankaya, Ankara 06800

Görüşler yakında geliyor

İlk görüşü yazın

Uzm. Dt. Gökhan Çiçekci adlı sağlık profesyonelini ziyaret ettiniz mi? Ne düşündüğünüzü paylaşarak, diğer insanlara yardımcı olabilirsiniz.

Görüş ekle