Özel Medstar Topçular Hastanesi

Tarım Mah. Perge Bulv. No:19, Muratpaşa 07200

• Ş

Gökhan Bey i hiç tanımadan oğlumu ilk 5aylikken rutin kontrole götürdüm.Odaya ilk girdigimizde oğlumun kafasındaki sekil bozuklugunu farketti ve bizi hemen beyin cerrahına yönlendirdi.Ve ne yazik ki bu tanıyı oğlumu 5 aya kadar sürekli götürdüğüm doktoru koyamadı.Gokhan Bey benim için çok değerlidir ki çok kritik bir dönemde bu durumu fark etti.Fark edilmeseydi belli aylarda ancak yapılabilen bu ameliyatı yaptiramayacaktik.Kendine çok minnettarım
    Ameliyat olması gerektiği haberini alınca beni teselli edişini de hala unutamam böyle doktorlar iyi ki varlar hep var olun

• başka bir yer Diğer  •

oğlum 15 aylık doğduğundan beri rutin kontrollerini Gökhan bey takip etti. Uzayan Sarılık rahatsızlığı vardı çok iyi yönlendirdi bizi bu süreçte. Telefonuna her zaman ulaşabiliyor cevap alıyoruz. Çocuklarla iletişimi de çok iyi.

• Özel Medstar Topçular Hastanesi  •

• D

Antalya’da bir çok çocuk doktoruna gittik ama Gökhan bey kadar net teşhis koyan ona göre tedavi veren hepsinden önemli kendi çocuğu gibi ilgilenip bakan görmedik rahat sakin tavırlarıyla insanı rahatlatan endişelerinizi yok eden gece gündüz telefonu hep açık ve cevap veren harika bir doktor hiç düşünmeden ve tereddüt etmeden güvenebileceğiniz muhteşem bir insan her şey için teşekkür ederiz

• başka bir yer Çocuk Hastalıkları  •

Profili düzenle veya yönet