Tedavi Yöntemleri: Sabit ortodontik tedavi, Şeffaf plaklarla ortodontik tedavi, Çene ameliyatlı ortodontik tedavi, Üst çene genişletmesi, Lingual ortodonti, Horlama apareyi, Estetik braketlerle ortodontik tedavi, Yetişkin ortodontisi, Önleyici ve koruyucu ortodontik tedavi, Gömük dişlerin çıkartılması tedavisi, Eksik dişlerde ortodontik tedavi
İlgi Alanları: Orthognatik cerrahi, Estetik gülümseme, Mini vidalarla ortodontik tedavi, Alt üst çene kapanışı ve Eklem rahatsızlıkları, Çene bozukluklarının düzeltilmesi, İdeal diş dizisi yaratılması, Çene kapanış bozukluklarının tedavisi
Deneyimler:Ege Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi 1982-1987
Ege Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Ortodonti Ana Bilim Dalı- Uzmanlık Eğitimi 1988- 1994
Ege Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Ortodonti Ana Bilim Dalı- Uzman 1994- 2006
Ege Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Ortodonti Ana Bilim Dalı - Doçent 2006-2011
Ege Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Ortodonti Ana Bilim Dalı - Profesör 2011-2021
Prof. Dr. Gökhan Önçağ Özel Muayenehane - 2011- Devam ediyor
Diş Teli Tedavisi
Erken Ortodontik Tedavi
Invisalign Tedavisi
Gökhan Önçağ Muayenehanesi
Kendinden Kapaklı Braketler (Self-Ligating Braketler)
Lingual Ortodonti
Myofonksiyonel Tedavi
Ortodontik Tedavi
Gökhan Önçağ Muayenehanesi
Ortognatik Cerrahi (Cerrahi Ortodonti)
Sabit Ortodontik Tedavi
Çene Darlıkları Tedavisi
Gökhan Önçağ Muayenehanesi
Şeffaf Plak Tedavisi (Telsiz Tedavi)
a...
Dr. Gökhan Önçağ çok kaliteli, dürüst ve bilgili biri. Tavsiye üzerine kendisine gittik. Alanında süper bir doktor ve bilgili. İki yıl boyunca bize çok yardımcı oldu. Kızımın çene kemiklerinde büyük bir sorun vardı, çok iyi bir şekilde tedavi etti. Tedavi süresince istediğimiz sürece kendisiyle iletişime geçebildik. Çok saygılı ve asil biri. İyi ki yollarımız çakışmış, herkese tavsiye ederim.
m...
Gökhan beye başka bir diş hekiminin tavsiyesi ile ulaştık. Diş teli takıldı, eksik ve gömülü dişi vardı, onlar düzeltildi. 2 yıl süren tedavimizden çok memnun ayrıldık. Kendisi her zaman ilgili, açıklayıcı ve güven veren bir hekim.
T
t.....
Gökhan Bey'e arkadaşımın referansı ile ulaştık. Oğlumun dişlerinde çarpılma vardı. Bu nedenle kendisine gittik ancak muayene sonucunda, sadece çarpıklık olmadığı, çene kapanışında, diş diziliminde bizim tahmin edemediğimiz başka sorunların olduğu ortaya çıktı. Tedavi süresince her aşamada Gökhan Bey ve asistanları çok ilgiyle destek oldular. Süreci güzel ve sağlıkla tamamladık. Kızım için de başlayacağız, kendisinden çok memnun kaldık. Enerjisi, yaklaşımı çok güzel. Herkese tavsiye ederim.
J
j.....
Prof. Dr. Gökhan Öncağ'a yakın arkadaşlarımın tavsiyesiyle ulaştım. 12 yaşındaki oğlumun çene ve ortodonti tedavisi için kendisinden yardım talep ettik. Öngördüğü sürede (2 yıllık) oğlumun çene ve ortodonti tedavilerini gerçekleştirdi. Mükemmeliyetçi, titiz bir hekim. Hasta takibi, uygulanacak işlemlerle ilgili bilgilendirme, sonrası için ne yapılması ya da yapılmaması gerektiği gibi konularda bizi bilgilendirerek tedavi sürecimizi yönetti. En sağlıklı, en estetik sonuç için gerekli tıbbi işlemleri gerçekleştirdi.
Gökhan Bey'e çocuk doktorumuzun tavsiyesi üzerine ulaştık. 2 kızımın çene ve diş yapılarında bozukluk ve uzun bir tedavi süreci vardı. İyi ki Gökhan Hocam'a gelmişiz, yaklaşık 5 senedir her ay kontrollere gidip geliyoruz. Hiçbir aksilik ya da ters bir durum yaşamadık. Klinikteki tüm çalışanlardan çok memnunuz, herkes çok güler yüzlü. 2 kızımla başladığım tedavi sürecine 39 yaşında ben de dahil oldum. Tüm arkadaşlarıma ve çevremdeki herkese kesinlikle tavsiye ediyorum. Yine bir sıkıntımız olsa kesinlikle yine Gökhan Hocam'a gideriz.
s....d
Gökhan Bey ile oğlumun ortodontik tedavi sürecinde tanıştık.Çok iyi bir hekim kendisi oldukça detaylı açıklamaları ile kafanızdaki tüm soru işaretlerini ortadan kaldırıyor.son derece güler yüzlü ve sevecen.Çocuklarla iletişimi de çok keyifli.
• Gökhan Önçağ Muayenehanesi • Erken Ortodontik Tedavi •
C
ca...
Merhabalar arkadaşım tavsiyesi ile gitmiştim Gökhan hocaya ortodonti tedavisi için görüşmüştük ve gömülü olan yıllardır beklediğim bu yaştan sonra diş inmez denilen dişimi tel tedavisi ile hemde 1,5 sene gibi kısa bir sürede aşağı indirdi artık çok daha rahat ve sağlıklı gülüyorum sayesinde ilgisi ve her aradığımda ulaşabildiğim ekibiyle çok güzel yol katettik şiddetle tavsiye ediyorum.Ben çok memnun kaldım birlikte yürüttüğümüz tedavi sürecinde gönül rahatlığıyla gidip güvenebilirsiniz sizin için en iyisini en güzelini en sağlıklısını yapçağından emin olabilirsiniz emeklerine sağlık tüm ekibin
• Gökhan Önçağ Muayenehanesi • Diş Teli Tedavisi •
T
ta....
Gömülü disim hocam sayesinde kurtarildi.. tedavi sureci, sonuca upasincaya kadar ugrasilmasi, harcanan emek mukenmmel. Inner teeth wad recovered by my doctor. Result is grate, you can expect clear explanations and precision.
• Gökhan Önçağ Muayenehanesi • Ortodontik Tedavi •
C
c...
Arkadaşım tavsiyesiyle Gökhan Hoca'ya ortodonti tedavisi için görüşmeye gitmiştim. Yıllardır beklediğim gömülü dişim bu yaştan sonra inmez denilen dişimi tel tedavisi ile 1,5 sene gibi kısa bir sürede aşağı indirdi. Artık çok daha rahat ve sağlıklı gülüyorum. Gökhan Hoca sayesinde ilgisi ve her aradığımda ulaşabildiğim ekibiyle çok güzel bir yol kat ettik. Şiddetle tavsiye ediyorum. Ben çok memnun kaldım. Birlikte yürüttüğümüz tedavi sürecinde gönül rahatlığıyla gidip güvenebilirsiniz. Sizin için en iyisini, en güzelini, en sağlıklısını yapacağından emin olabilirsiniz.
Z
z...
Elçin Hanım'ı kesinlikle tavsiye ediyorum. Görümcemin önerisiyle ulaştım ve çok memnunum. Zor zamanlardan geçtiğim bir sırada önerdi bana. Mart ayından beri düzenli gidiyorum ve hayata bakış açım çok değişti. Hayatımda yeni düzenlemeler yaptım. Evliliğim, işim her şey yolunda şu anda. Elçin Hanım'la tanışmış olmak ve onun enerjisiyle orada oturmak bile çok güzel.
Gökhan Önçağ isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Gökhan Önçağ, Ortodonti. Size Gökhan Önçağ tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Ortognatik Cerrahi (Cerrahi Ortodonti), Lingual Ortodonti, Şeffaf Plak Tedavisi (Telsiz Tedavi), Kendinden Kapaklı Braketler (Self-Ligating Braketler), Invisalign Tedavisi, Damon Sistemi Ve Kapaklı Braketler, Ağız Koruyucusu, Diş Teli Tedavisi, Çene Darlıkları Tedavisi.
Gökhan Önçağ adresi nerede?Gökhan Önçağ şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- 1387 Sok. No.6 K.1 D.1 İzmir
Adresine gitmek zorunda kalmadan Gökhan Önçağ isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Gökhan Önçağ online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Gökhan Önçağ isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Gökhan Önçağ, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Gökhan Önçağ hangi dilleri konuşuyor?Gökhan Önçağ ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Gökhan Önçağ isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Gökhan Önçağ tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Gökhan Önçağ hakkında ne düşünüyor?Toplam 53 hasta / danışan, Gökhan Önçağ hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.