Doç. Dr. Gökhan Sönmez 2012 yılında Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi 'nden mezun olmuştur. Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi Üroloji Anabilim Dalında uzmanlığını tamamlayan Dr. Gökhan Sönmez Ocak 2018- Ocak 2020 tarihleri arasında Kayseri Şehir Hastanesinde Üroloji Uzmanı olarak görev yapmıştır. Şubat 2020' de Doktor Öğretim Üyesi olarak Erciyes Üniversitesi Anabilim Dalındaki görevine başlayan ve 2021 yılında Doçent Ünvanı alan Dr. Gökhan Sönmez, halen Erciyes Üniversitesi Üroloji Anabilim Dalında akademik hayatına devam ederken Kayseri Özel Tekden Hastanesinde ürolojik kanserler, böbrek taşı ve prostat hastalıkları başta olmak üzere tüm ürolojik alanlarda hastalarına hizmet vermektedir.
- Böbrek Taşı
- Üreter Taşı
- Prostat Büyümesi
- Böbrek Kanseri
- Mesane Kanseri
Köşk Mahallesi Erciyes Üniversitesi Gevher Nesibe Hastanesi 1. Kat E Koridoru Üroloji Poliklinikleri, Melikgazi , Kayseri 38070
Kayseri Tekden Hastanesi: Gevhernesibe, Gür Sk. No:4, 38000 Kocasinan/Kayseri, Kayseri 38039
- Sigortası olan hastalar
Üroloji Randevusu
Köşk Mahallesi Erciyes Üniversitesi Gevher Nesibe Hastanesi 1. Kat E Koridoru Üroloji Poliklinikleri, Kayseri
Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi Üroloji Anabilim Dalı
Nefrektomi
Perkütan Böbrek Cerrahisi
Robotik Cerrahi
Kayseri Özel Tekdan Hastanesi
Transüretral Prostat Rezeksiyonu (TURP)
Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi Üroloji Anabilim Dalı
Üreteroskopik Taş Cerrahisi
gi...a
Babamın mesane ca tanısı almasıyla beraber Kayseri’de başvurduğumuz kıymetli doktorumuz hem süreci yönetmede hemde ameliyat planlamasında bizlere yardımcı oldu. Ürolojinin en büyük ameliyatı olan radikal sistektomi ameliyatını tecrübelerine dayanarak hassas bir şekilde yaparak hastanede yatma sürecimizi kısaltıp olumlu sonuçlar almamızı sağladı Hepsinden önemlisi kaygı duyduğumuz konularda bilgilerini paylaşarak bizleri rahatlattı olumlu-olumsuz geribildirimler yaptı . Bunun dışında mesleğinde özverili çalışmasına duyduğum hayranlığı bir çok defa kendisine de söyleyerek buraya da yazmak istiyorum . Sabah ve akşam vizitlerini kaçırmadan hastalarına karşı hassasiyetini de gösterdi ayrıca sorularımın hepsini bıkmadan usanmadan cevapladı . Ürolojide sizi tek geçerim . Ayrıca radikal sistektomi sonrası kontrollerinin devamının sağlanması gereken ve hassasiyet gerektiren bir süreç Gökhan hocamla bu yolda süreci rahat atlatıyoruz .
• Kayseri Özel Tekdan Hastanesi • Mesane Kanseri Kapalı Ameliyatları •
ah...k
Babam için kaygılandığımız sağlık problemini hızlı ve yerinde çözülmesi ne yardımcı oldu.
• Kayseri Özel Tekdan Hastanesi • HoLEP Prostat Ameliyatı •
Ö
öz....
Gökhan Hocama, daha evvel kendisine ameliyat olan bir hastasının tavsiyesiyle gittik. Babama baska bir sehirde prostat ca tanısı konulduğu zaman araştırmalarımız sonucu robotik cerrahi ile ameliyat olmasını istedik. Alanında deneyimli ve başarılı birisi Gökhan Bey. Ameliyat öncesi bilgilendirmeleri, sürecin nasil ilerleyeceğini detaylı olarak anlatması bizi cok aydınlattı.Kısa sürede tedavi planlamasını yaparak ameliyat tarihini verdi. Babam başarılı bir ameliyat geçirdi. Bugün ikinci ay kontrolüne gittik. Cok şükür hersey güzel ilerliyor. Bu süreçte emeğini,ilgisini ve desteğini esirgemeyen hocamıza ve ekibine şükranlarımızı sunuyoruz. Daha nice insanların şifasına vesile olsun inşallah.
• Kayseri Özel Tekdan Hastanesi • Robotik Cerrahi •
K
ku...u
Kendisinin yıllardır kontrolü altındayım. İlgisi ve tecrübesi oldukça yüksek bir hekimdir.
• Kayseri Özel Tekdan Hastanesi • Üroloji Randevusu •
ba...
Tecrübe si ile beni sağlığıma kavuşturdu .4 ay önce prostat ameliyatı oldum.hic bir sıkıntı yaşamadan iyileştim resmen eski yasantima geri döndüm süreç muhteşem işledi ayrıca Gökhan beyin candan ve içten davranışları beni çok memnun etti iyi ki var tum uriner hastalıkları olan herkese tavsiye ederim......
• Kayseri Özel Tekdan Hastanesi • Transüretral Prostat Rezeksiyonu (TURP) •
ha...
Ameliyat sonrası rutin kontrol.radikal prostoktomi .
• Kayseri Özel Tekdan Hastanesi • Da Vinci Robotik Cerrahi •
Ç
ça...k
Dç. Dr. Gokhan sönmez hocama ve ayrica degerli ekibinden Allah razi olsun. Başarılarının devamını dilerim. Beni bu psrostat hastalığından kurtardı. Bütün insanlara tavsiye ederim gokhan hocamı.
• Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi Üroloji Anabilim Dalı • Üroloji Randevusu •
Böbrek kanseri teşhisi ile ameliyatımı yaptı Gökhan hocam ve ekibinin ellerine sağlık. Hocamız konusunda uzman. Allah razı olsun.
• Kayseri Özel Tekdan Hastanesi • Perkütan Böbrek Cerrahisi •
ab...h
Gökhan hoca gerçekten alanına uzman birisi varikosel sıkıntım vardı amelyatımı yaptı çok ilgiliydi ve ameliyat gayet başarılı geçti sonra verdiğim testte baya gelişme gözlemledi ellerine emeklerine sağlık hocamın herkese de tavsiye ederim..
• Kayseri Özel Tekdan Hastanesi • Mikrocerrahi Varikosel Ameliyatı •
d.....
Doktorun ilgisinden ve ameliyatından çok memnun kaldım. Her şey öngördüğü gibi oldu. Prostat kanserinden ameliyat oldum. Erken teşhisle kurtuldum. Robotik cerrahi yöntemi kullanıldı. Hoca da yönteme hakimdi.
• Kayseri Özel Tekdan Hastanesi • Robotik Cerrahi •
Gökhan Sönmez isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Gökhan Sönmez, Üroloji. Size Gökhan Sönmez tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Böbrek Taşı, Perkütan Böbrek Cerrahisi, Laparoskopik Cerrahi, Nefrektomi, Mesane Kanseri Kapalı Ameliyatları, Mikrocerrahi Varikosel Ameliyatı, Flexible Üreteroskopi, Transüretral Prostat Rezeksiyonu (TURP), Randevu, Üroloji Randevusu.
Gökhan Sönmez adresi nerede?Gökhan Sönmez şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Kayseri Tekden Hastanesi: Gevhernesibe, Gür Sk. No:4, 38000 Kocasinan/Kayseri Kayseri
- Köşk Mahallesi Erciyes Üniversitesi Gevher Nesibe Hastanesi 1. Kat E Koridoru Üroloji Poliklinikleri Kayseri
Adresine gitmek zorunda kalmadan Gökhan Sönmez isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Gökhan Sönmez online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Gökhan Sönmez isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Gökhan Sönmez, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Gökhan Sönmez hangi dilleri konuşuyor?Gökhan Sönmez ile İngilizce, Türkçe dilinde konuşabilirsiniz.
Gökhan Sönmez isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Gökhan Sönmez tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Gökhan Sönmez hakkında ne düşünüyor?Toplam 133 hasta / danışan, Gökhan Sönmez hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Gökhan Sönmez hangi sigortaları kabul ediyor?Gökhan Sönmez tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; SGK Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.