Nakit

Damon Sistemi Ve Kapaklı Braketler

Diş Beyazlatma

Estetik Diş Hekimliği Uygulamaları

Hakkımda

Dr.Dt.Gökhan Torun 2001 yılında Ankara Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi'nden mezun olmuştur. Ortodonti uzmanlık eğitimini Başkent Üniversite Diş H...

Daha fazla

• Alaka
  • Mekan
Z
Konum: Gökhan Torun Muayenehanesi Invisalign Tedavisi

Gökhan Hocam'a kendinizi bırakın arkanıza yaslanın. invisalign tedavisi görüyorum ilgisi samimiyeti sizi güvende hissettiriyor. Plak tedavisi düşünenler.. daha fazla düşünmeyin :)

Konum: Gökhan Torun Muayenehanesi Invisalign Tedavisi

İnvisalign plak tedavisi gördüm, süreç kusursuz ilerledi, doktoruma çok teşekkür ediyorum gönül rahatlığıyla tavsiye ediyorum.

Doğrulanmış
Konum: Gökhan Torun Muayenehanesi Şeffaf Plak Tedavisi (Telsiz Tedavi)

Gökhan Hocam; işinin ehli,işini severek ve titizlikle yapan bir doktor.Şubat ayında başlayan şeffaf plak tedavim bitmek üzere.İki ay sonra inci gibi dizi dizi dişlerim olacak inşaallah.Şu anki haliyle bile muhteşem. Çok doktora gittim hepsi gözümü korkuttu.Öyle şeyler söylediler ki reklamlardaki gibi dişlerimin olması hayal galiba demeye başladım.Okuldaki öğretmen arkadaşlarımdan birinin dişlerini yaptırdığını 6 aylık invisilayn tedavisi sonucu dişlerinin muhteşem olduğunu öğrendim.Hemen doktor hakkında bilgi aldım.Yorumlara baktım.Herkes mi iyi der.Şaşırdım.Gerçekten yazılan güzel şeyler az bile. İyi ki Gökhan Bey gibi bir doktoru buldum.Allah’a binlerce kez şükürler olsun.Keşke herkes işini bu kadar güzel yapsa.Allah kendisinden razı olsun.

Doğrulanmış
Konum: Gökhan Torun Muayenehanesi Şeffaf Plak Tedavisi (Telsiz Tedavi)

Her zaman çok güler yüzlü ve her zaman aile gibiler... Şeffaf plak tedavim devam ediyor Çok memnunum...

Konum: Gökhan Torun Muayenehanesi Invisalign Tedavisi

Gökhan Hocamdan invisalign tedavisi almaktayım. Kendisini internet üzerinde yaptığım araştırmalar ve burada okuduğum görüşler çerçevesinde seçmiştim. Kesinlikle söyleyebilirim ki burada yazılan olumlu görüşlerin de ötesinde hem işinde son derece uzman hem de kişiliği ve pozitif, insana dişçiye gitmeyi dahi sevdirebilecek kadar insancıl ve güler yüzlü tavırlarıyla iyi ki dedirtiyor. Tedavim henüz devam ediyor ancak şimdiden o kadar güzel bir değişim oldu ki keşke bu kadar beklemeseydim diyorum. Hocama buradan yeniden teşekkür etmek istiyorum; invisalign tedavisine başlamakta tereddüt ediyorsanız da kesinlikle emin ellerde olacağınızı canıgönülden söylemek isterim. Ayrıca, Hocamın yanında çalışan herkese de güler yüzlü ve yardımsever yaklaşımlarından dolayı teşekkür etmek isterim.

Konum: Gökhan Torun Muayenehanesi Invisalign Tedavisi

Şeffaf plak tedavisi hakkında bilgi almak amacıyla bir elin parmağına yakın Diş hekimi ile mülâkî oldum.Samimiyeti ve esprili mizacı ile insana güven veren yapısından dolayı tedavi sürecine Gökhan Bey ile başladım.
Kendisi tedavi sürecini detaylı olarak açıkladı, tedavim henüz bitmedi ancak şu ana kadar yaşanan gelişmeler benim açımdan gayet olumlu ve mutluluk verici. İşindeki yetkinliği, yaptığı işin sonucunun en güzeli olmasını kendisine amaç edinen yaklaşımıyla kendisini tanımaktan mutluluk duyduğum ve kalbimde müstesna bir yeri olan Gökhan Bey’i ortodontik tedavi olmak isteyenlere gönül rahatlığıyla tavsiye ederim.

Konum: Gökhan Torun Muayenehanesi Invisalign Tedavisi

Gökhan Bey güleryüzü ve her bir müdahale basamağını tek tek anlatmasıyla hastasını oldukça rahatlatan bir diş hekimi. İnvisalign tedavisi düşünenlere kendisi ile başlamalarını öneririm.

Konum: Gökhan Torun Muayenehanesi Invisalign Tedavisi

Yaklaşık 1 yıldır şeffaf plaklar ile tedavimi rahat bir şekilde sürdürüyorum. Gökhan Bey güler yüzlü, enerjik, sıcakkanlı bir hekim. Sorularınızı dikkatlice ve özenle cevaplıyor. Tedavi sırasında sizin görüşlerinize de önem verip bunlara yönelik çözümler üretiyor.

Şeffaf plak tedavisini de düşünen herkese tereddütsüz öneririm. Hızlıca gözle görülür bir iyileşme sağlıyor, ağrı vs hissetmiyorsunuz.

Kısaca Gökhan Bey bu alanda güvenebileceğiniz bir uzman. Düşünen herkese tavsiye ederim :)

Konum: Gökhan Torun Muayenehanesi Invisalign Tedavisi

Cok arastırarak Gökhan Bey’i buldum. Kendisi cok ilgili , titiz ve süreci baştan sona anlattı. Kendisi ile invisalign tesavi yöntemi içeren ortodonti tedavisi aldım. Kısa bir süre içerisinde etkli şekilde trdavim tamamlandı. Şeffaf plak invisalign yaptırmak isteyen herkese tavsiye ederim

Konum: Gökhan Torun Muayenehanesi Invisalign Tedavisi

Sevgili Gökhan hocamla yaklaşık 10 ay süren invisalign şeffaf plak tedavimi başarıyla tamamladık. Kendisi işinde çok iyi bir hekim ve size en uygun tedaviyi baştan sonra en verimli şekilde planlayıp süreç boyunca da özenle takip ediyor. Gerekli durumlarda akılcı çözümler buluyor ve tedaviyi yönlendiriyor. En önemlisi tedavi sürecine hastasının gözünden de bakabilen, detaylıca bilgi veren ve sorularını sabırla cevaplayan bir hekim. Mesleki kimliğinin yanında güleryüzlü, espirili ve çook hoşsohbet bir insan. Ortodonti alanında hekim arayışında olan herkese tüm samimiyetimle tavsiye ederim. İyi ki varsınız Gökhan hocam :)

Hakkımda

Daha fazla