Ethemefendi Cad.Hatboyu Sok.No:28 Erenköy, Kadıköy
d....ö
Psikayatri doktorunun danışana yardımcı olması gerekirken, işini değiştir demesi ancak böyle bir ülkede mümkün. Depresyon tanısıyla üç haftadır tedavi görüyorum. Kullandığım ilaç hayatımı cehenneme çevirdi ve bıraktım. Sevgili Gonca hanıma daha detayıyla anlatamadan, ağzıma cümlelerim tıkıştırılmak suretiyle, saçma önermelerle gönderildim. Kainlikle tavsiye etmiyorum.
• İstanbul Fatih Sultan Mehmet Eğitim ve Araştırma Hastanesi • Diğer •Bu doktor/uzman mısınız? Bu görüşe cevap verin! Şimdi kayıt olun
he...i
doktorumu çok seviyorum onu görmek konuşmak istiyorum hastanede yattığım ogünlerde doktorumdan güç aldım tekrar onu görmek tek dileğim doktorumu herkeze tavsiye ederim
Gonca Kartal isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Gonca Kartal, Psikiyatri.
Gonca Kartal adresi nerede?Gonca Kartal şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Ethemefendi Cad.Hatboyu Sok.No:28 Erenköy Kadıköy
Adresine gitmek zorunda kalmadan Gonca Kartal isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Gonca Kartal online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Gonca Kartal isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Gonca Kartal bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Gonca Kartal ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Gonca Kartal hakkında ne düşünüyor?Toplam 2 hasta / danışan, Gonca Kartal hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 3 yıldız (5 üzerinden) verdi.