Göz Hastalıkları, Kumlu, Hatay

Özel Çapa Hastanesi

• İstanbul Harita

• İstanbul Fatih Sultan Mehmet Eğitim ve Araştırma Hastanesi

Göz hastalıkları, İç hastalıkları, Alerji hastalıkları

, Endokrinoloji ve metabolizma hastalıkları, Gastroenteroloji, Nefroloji, İmmünoloji, Tıbbi onkoloji, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk ve ergen psikiyatrisi, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Gastroenteroloji cerrahisi, Göğüs cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyasyon onkolojisi, Radyoloji, Tıbbi patoloji, Tıbbi genetik, Tıbbi biyokimya, Tıbbi mikrobiyoloji, Acil tıp, Aile hekimliği, Pratisyen, Psikiyatri, Fizyoterapi ve rehabilitasyon · Daha fazla

Tıbbiye Cad. No: 40, Üsküdar Harita

İstanbul Fatih Sultan Mehmet Eğitim ve Araştırma Hastanesi

• Ulucanlar Cad.No:59, Ankara Harita

Ankara Ulucanlar Göz Eğitim Ve Araştırma Hastanesi

• Özel Gözde Hastanesi Adıyaman

Göz hastalıkları, İç hastalıkları, Kardiyoloji

, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Kadın hastalıkları ve doğum, Diyetisyen · Daha fazla

Eskisaray Mahallesi 702. Sokak No:8, Adıyaman Harita

Özel Gözde Hastanesi Adıyaman

• Kurtköy Ersoy Hastanesi

Göz hastalıkları, İç hastalıkları, Kardiyoloji

, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk endokrinolojisi, Çocuk ve ergen psikiyatrisi, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Göğüs cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Androloji, Kulak burun boğaz, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Algoloji, Radyoloji, Acil tıp, Psikiyatri, Diş hekimi, Fizyoterapi ve rehabilitasyon · Daha fazla

Kurtköy Mah. Ankara Cad. No: 390/3, Pendik Harita

Kurtköy Ersoy Hastanesi

• Özel Ordu Umut Hastanesi

Göz hastalıkları, İç hastalıkları, Kardiyoloji

, Göğüs hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Acil tıp, Pratisyen · Daha fazla

Şahincili Mah. 18.Sok.No:2, Ordu Harita

Tepeköy Mahallesi İzmir Aydın Caddesi No:336/1, Torbalı Harita

Özel Tınaztepe Torbalı Hastanesi

• Özel Konya Anıt Hastanesi

Göz hastalıkları, İç hastalıkları, Kardiyoloji

, Nöroloji, Genel cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Tıbbi mikrobiyoloji, Acil tıp, Psikiyatri · Daha fazla

Bahçelievler Mah. Kemah Sok.No:1, Konya Harita

Özel Konya Anıt Hastanesi

• Ziyabey Caddesi 1421. Sok. No:9 Balgat, Çankaya Harita

Veni Vidi Göz Merkezi Çankaya

• Özel Çankaya Tıp Merkezi

Göz hastalıkları, İç hastalıkları, Gastroenteroloji

, Kardiyoloji, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Diyetisyen, Psikiyatri, Diş hekimi · Daha fazla

Gazi Bulvarı No:56/58 Çankaya, İzmir Harita

Özel Çankaya Tıp Merkezi