Uzm. Dt.
Gözde Esentürk Çukur
Çocuk Diş Hekimliği (Pedodonti)
Daha fazla
uzmanliklar hakkinda
Selçuklu 1 adres
Kocaeli Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi’nden fakülte birinciliği ile mezun olarak başlayan akademik yolculuğumu, Necmettin Erbakan Üniversitesi Çocuk Diş Hekimliği (Pedodonti) Anabilim Dalı’nda aldığım uzmanlık eğitimiyle pekiştirdim. Eğitim hayatım boyunca edindiğim güçlü teorik altyapıyı ve bilimsel vizyonu, çocuk ağız ve diş sağlığı alanındaki en güncel ve koruyucu tedavi yaklaşımlarıyla birleştirerek mesleki pratiğime aktarmayı ilke edindim.
Bugün Selçuklu Dentova Akademi Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği bünyesinde; çocuklarda diş hekimi korkusunu (dental fobi) ortadan kaldıran, tamamen onların psikolojik konforunu ve güvenini esas alan samimi bir ortam sunuyorum. Kliniğimizde süt dişi ve daimi diş dolguları, paslanmaz çelik ve zirkonyum kaplamalar, kanal tedavileri, koruyucu flor uygulamaları, koruyucu/önleyici ortodontik tedaviler, diş çekimi ve yer tutucu uygulamaları gibi geniş bir yelpazede hizmet vermekteyim. Minik hastalarımızın geleceğe sağlıklı gülüşlerle adım atması için her çocuğa özel, özenli ve modern bir tedavi planlaması yürütüyorum.
- Diş Ağrısı
- Diş Hastalıkları
- Diş Çürükleri
- Diş Çapraşıklığı
- Diş Eti Kanaması
Çocuk Diş Hekimliği (Pedodonti) Randevusu
Ağız Bakımı Eğitimi
Dentova Akademi Ağız ve Diş sağlığı polikliniği
Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı)
Ağız Koruyucusu
Diş Bakımı
Diş Dolgusu
Diş Taşı Temizliği
Diş Çekimi
Erken Ortodontik Tedavi
Dentova Akademi Ağız ve Diş sağlığı polikliniği
Fissür Örtücü (Fissur Sealant)
Genel Anestezi Altında Diş Tedavileri
Çocuklarda Estetik Dolgu
Çocuklarda Yer Tutucular
Ayazlar Sokak, Horozluhan, Ayazlar Sk. No:2 D:101, Selçuklu 42120
Ödeme yöntemleri
- Bu adreste kabul edilen sigortalar
- Nakit
- Kredi kartı
Kabul edilen sigortalar
Diğer (İade)
Görüşler
Hasta/danışanlar tarafından en çok bahsedilen
- Detaylı açıklamalar
m....r
Hekimimiz gayet güler yüzlü, şefkatli, ilgiliydi. Çocuk psikolojisinden anlayan biriydi. Tedavi sürecince kızımızı sakinleştirmeyi öncelikledi. Memnun kaldık.
• Dentova Akademi Ağız ve Diş sağlığı polikliniği • Diş Çekimi •
Z
ze...
Gözde hanımın kızıma olan ilgi alakası güler yüzü, açıklayıcı tavrı ve tedavi biçimi çok güzeldi çok sewiyoruz. İyiki Gözde Hanım
• Dentova Akademi Ağız ve Diş sağlığı polikliniği • Çocuk Diş Hekimliği (Pedodonti) Randevusu •
a...
Gözde Hanım’ı sosyal medyada gördüm. Duyuları çok hassas olan oğlumun diş tedavi süreçleri çok zor geçmişti. Süt dişlerimiz çürümeye meyilli, geç gelişim derken zorlu karar aşamalarımızda Gözde Hanım karşımıza çıktı. İyi ki karşılaştık, kendisinden memnunum. Diş hekimine gitmek bizde hep sorun, psikolojik baskı, huzursuzluk, yanlış mı yapıyoruz diye hep bir korku yaşıyorduk. Gözde hocamla konuştuk, tanıştık, yapılabilecekleri konuştuk; bu süreçte oğlum da Gözde hocamla tanıştı, iletişim kurdular. Biz işlerimizin kolaylaşmasından çok memnun kaldık.
Z
z....a
Gözde hocamla tanıştığımızdan beri oğlum diş randevusuna artık korkarak gitmiyor.gözde hocamız bir diş doktoru gibi değil oğluma bir abla gibi yaklaşıyor.diş koltuğuna oturmak artık bir kabus değil artık.
sü...n
İlgi ve alakanız güler yüzlü hizmetinizden memnun kaldık
Oğlum Alparslan Mete Gözde ablasından, biz ise işlemini korkutmadan ve eğlenerek yapan Gözde Hocamızdan çok memnunuz. Başarılarının devamını dileriz
d...
Biz yaklaşık 2 ay önce 9 yaşındaki çocuğumun diş ağrısı nedeniyle web sitesindeki yorumlara istinaden ulaştım.
Gözde Hanım’ın muayene sonrası diş çürüklerine dolgu ve diş tedavisi 3 ay aralığında sürdü ve başarıyla çocuğumuz sağlıklı dişlerine kavuştu.
Ayrıca başta bize destek olan Gözde hocamız ve Dentova Akademi ailesi çalışanlarından çok memnun kaldık. Tavsiye ederiz.• • •
Gözde Esentürk Çukur isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Gözde Esentürk Çukur, Çocuk Diş Hekimliği (Pedodonti). Size Gözde Esentürk Çukur tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Pedodonti, Genel Anestezi Altında Diş Tedavileri, Uyutarak (Sedasyon) Diş Çekimi, Diş Dolgusu, Çocuklarda Yer Tutucular, Çocuk Diş Hekimliği (Pedodonti) Randevusu, Uyutarak (Sedasyon) Diş Tedavisi, Diş Çekimi, Çocuk Diş Tedavisi.
Gözde Esentürk Çukur adresi nerede?Gözde Esentürk Çukur şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Ayazlar Sokak Selçuklu
Adresine gitmek zorunda kalmadan Gözde Esentürk Çukur isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Gözde Esentürk Çukur online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Gözde Esentürk Çukur isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Gözde Esentürk Çukur, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Gözde Esentürk Çukur hangi dilleri konuşuyor?Gözde Esentürk Çukur ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Gözde Esentürk Çukur isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Gözde Esentürk Çukur tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Gözde Esentürk Çukur hakkında ne düşünüyor?Toplam 7 hasta / danışan, Gözde Esentürk Çukur hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Gözde Esentürk Çukur hangi sigortaları kabul ediyor?Gözde Esentürk Çukur tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
- Selçuklu bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Çocuk Diş Hekimleri (Pedodontistler)
- Selçuklu bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Çocuk Diş Hekimleri (Pedodontistler)
- Selçuklu bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Çocuk Diş Hekimleri (Pedodontistler)
- Selçuklu bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Çocuk Diş Hekimleri (Pedodontistler)
- Selçuklu bölgesinde Ankara Sigorta kabul eden Çocuk Diş Hekimleri (Pedodontistler)