0850 333 0388 Ücret öğren

Kocaeli Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi’nden fakülte birinciliği ile mezun olarak başlayan akademik yolculuğumu, Necmettin Erbakan Üniversitesi Çocuk Diş Hekimliği (Pedodonti) Anabilim Dalı’nda aldığım uzmanlık eğitimiyle pekiştirdim. Eğitim hayatım boyunca edindiğim güçlü teorik altyapıyı ve bilimsel vizyonu, çocuk ağız ve diş sağlığı alanındaki en güncel ve koruyucu tedavi yaklaşımlarıyla birleştirerek mesleki pratiğime aktarmayı ilke edindim.

Bugün Selçuklu Dentova Akademi Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği bünyesinde; çocuklarda diş hekimi korkusunu (dental fobi) ortadan kaldıran, tamamen onların psikolojik konforunu ve güvenini esas alan samimi bir ortam sunuyorum. Kliniğimizde süt dişi ve daimi diş dolguları, paslanmaz çelik ve zirkonyum kaplamalar, kanal tedavileri, koruyucu flor uygulamaları, koruyucu/önleyici ortodontik tedaviler, diş çekimi ve yer tutucu uygulamaları gibi geniş bir yelpazede hizmet vermekteyim. Minik hastalarımızın geleceğe sağlıklı gülüşlerle adım atması için her çocuğa özel, özenli ve modern bir tedavi planlaması yürütüyorum.

Çocuk

Çocuk Diş Hekimliği (Pedodonti) Randevusu

Gözde Esentürk Çukur

Ayazlar Sokak, Horozluhan, Ayazlar Sk. No:2 D:101, Selçuklu 42120

Ödeme yöntemleri

• Bu adreste kabul edilen sigortalar
  • Nakit
  • Kredi kartı

Kabul edilen sigortalar

• Diğer (İade)

Görüşler

Hasta/danışanlar tarafından en çok bahsedilen

• Detaylı açıklamalar

m....r

Hekimimiz gayet güler yüzlü, şefkatli, ilgiliydi. Çocuk psikolojisinden anlayan biriydi. Tedavi sürecince kızımızı sakinleştirmeyi öncelikledi. Memnun kaldık.

• Dentova Akademi Ağız ve Diş sağlığı polikliniği Diş Çekimi  •

• Z

ze...

Gözde hanımın kızıma olan ilgi alakası güler yüzü, açıklayıcı tavrı ve tedavi biçimi çok güzeldi çok sewiyoruz. İyiki Gözde Hanım

• Dentova Akademi Ağız ve Diş sağlığı polikliniği Çocuk Diş Hekimliği (Pedodonti) Randevusu  •

a...

Gözde Hanım’ı sosyal medyada gördüm. Duyuları çok hassas olan oğlumun diş tedavi süreçleri çok zor geçmişti. Süt dişlerimiz çürümeye meyilli, geç gelişim derken zorlu karar aşamalarımızda Gözde Hanım karşımıza çıktı. İyi ki karşılaştık, kendisinden memnunum. Diş hekimine gitmek bizde hep sorun, psikolojik baskı, huzursuzluk, yanlış mı yapıyoruz diye hep bir korku yaşıyorduk. Gözde hocamla konuştuk, tanıştık, yapılabilecekleri konuştuk; bu süreçte oğlum da Gözde hocamla tanıştı, iletişim kurdular. Biz işlerimizin kolaylaşmasından çok memnun kaldık.

•  •

• Z

z....a

Gözde hocamla tanıştığımızdan beri oğlum diş randevusuna artık korkarak gitmiyor.gözde hocamız bir diş doktoru gibi değil oğluma bir abla gibi yaklaşıyor.diş koltuğuna oturmak artık bir kabus değil artık.

sü...n

İlgi ve alakanız güler yüzlü hizmetinizden memnun kaldık

Oğlum Alparslan Mete Gözde ablasından, biz ise işlemini korkutmadan ve eğlenerek yapan Gözde Hocamızdan çok memnunuz. Başarılarının devamını dileriz

• D

d...

Biz yaklaşık 2 ay önce 9 yaşındaki çocuğumun diş ağrısı nedeniyle web sitesindeki yorumlara istinaden ulaştım.
    Gözde Hanım’ın muayene sonrası diş çürüklerine dolgu ve diş tedavisi 3 ay aralığında sürdü ve başarıyla çocuğumuz sağlıklı dişlerine kavuştu.
    Ayrıca başta bize destek olan Gözde hocamız ve Dentova Akademi ailesi çalışanlarından çok memnun kaldık. Tavsiye ederiz.

•  •