Akbank T.A.Ş. Mensupları Tekaüt Sandığı Vakfı
Hakkımda
1977 yılında Aydın'da doğdum. İlkokulu Aydın Gazipaşa İlkokulu'nda, orta ve lise eğitimimi Aydın Anadolu Lisesi ve Aydın Lisesi'nde tamamladım. 1996 y...
Daha fazlaOkullar / Eğitimler
- Ondokuz Mayıs Üniversitesi Tıp Fakültesi
- Adnan Menderes Üniversitesi Tıp Fakültesi Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Ana Bilim Dalı
Videolar
Bilinen Diller
- İngilizce
Altınşehir Mahalllesi Uğur Mumcu Bulvarı Taşyakan Sitesi C Blok Kat1 Daire2, Bursa
Apgar Skoru
Astım
Aşı Takibi
Aşı takvimi
Bebek Takibi ve Aşılar
Gül Güner Nar Muayenehanesi
Boğaz İltihabı Testi (Hızlı Streptokok Bakteri Testi)
Büyüme Hormonu Testi
83 hasta yorumu
Dakiklik
Alaka
Mekan
Gül hanım ile oğlumuzun rutin kontrol ve aşıları için görüşmeye başladık.
Gül hanım gerçekten size zaman ayıran, bilgilendirmeye özen gösteren ve ilgisini kesinlikle esirgemenyen bir hekim. Kendisi ile iyi ki tanışmışız diyoruz.
Uzm. Dr. Gül Güner Nar
Samimi yorumlarınız için çok teşekkür ederim, güzel gunlerde görüşmek dileğiyle
Gül Hanım’ın ebeveynlere ve bebeğimize yaklaşımı,iletişim dili çok güzeldi. Kendisini 3 kez ziyaret ettik bebeğim her defasında sakin ve huzurlu bir şekilde muayene oldu. Mutlu ve gülerek geçti her muayenemiz. Doktor hanımın ilgisi,sürekli irtibatta kalmaya gösterdiği önemi,bizzat kendisinin mesaj atıp sürecin takipçisi olması çok önemli noktalar.
Ayrıca bşr hekim gözetiminde Emzirme danışmanlığı almak da ayrıcalık. Çok tavsiye ederim,iyi ki kendisini tanıma fırsatımız oldu.
Muayenehane konumu otopark açısından ve merkezi bir nokta olması nedeniyle tercih sebebi. Ziyaret sürelerimizde herhangi bir bekleme yaşamadık. Gerek asistanı ile gerek doktor hanım ile istediğim her an iletişime geçebiliyorum. Teşekkür ederim bir kere daha özverisi için.
Uzm. Dr. Gül Güner Nar
Çok değerli görüşleriniz için teşekkür ederim. Umarım hep sağlıklı günlerde görüşürüz. Sevgi ve saygılarımla
Başta sekreteri olmak üzere güzel bir şekilde karşılaşıyorsunuz sıcacık bir ortam Gül hanım okadar sıcak sempatik güler yüzlü anne karnından doguma her ayrıntıyı not alıp dinliyor muayene etmesi çok özenli ve güzel her şeyi anlatması güzel ses tonu insana huzur veriyor çoçuk iyiyken de bana yazın diyor sacede hastayken degıl konu çocuk olunca insan titiz oluyor iki diyorum tanımısım sizi oğlumun güzel doktoru
Uzm. Dr. Gül Güner Nar
Nazik görüşleriniz için çok teşekkür ederim. Sağlıklı günler dilerim. Sevgi ve saygılarımla...
b....a
Çok ilgili ve her zaman ulaşabiliyorsunuz. Çok Güler yüzlü ve çok ilgili, sizi çok dikkatli şekilde dinliyor. İşinde çok iyi ve her gittiğimizde çok memnun kalıyoruz . Asla tahlil yapmadan antibiyotik vermiyor. 5 senedir sürekli bir doktor arayışındaydım ve gitmediğimiz doktor kalmamıştı . Sonunda doktorumuzu bulduk. Giderseniz asla pişman olmazsınız. Aileden gibi hissediyorsunuz . İyleşme ve hastalık sürecini sürekli takip ediyor .
d....t
Gül hanım canımız doktorumuz oldu. İyi ki tanıştık kendisiyle kızımın doğduğundan beri kabızlık problemi vardı Çanakkale de gitmedigimiz doktor kalmadı o kadar yanlış yönlendirmeler oldu ki Çanakkale de neler neler yaşadık en son doktor takviminde doktor aradım soluğu Bursa da Gül hanımın yanında aldık o kadar ilgilendi ki saatlerce bize anlattı çocuğumun yeme düzenini tamamen değiştirdi her soruma bıkmadan yanıt verdi. Ayrıca çocuğumun yürümesi biraz geçilmişti eşinin ortopedi doktoru olduğunu öğrendik muayene etti eşi de çok çok doğru yönlendirdi bizleri çooook çooook memnunuz doktorumuzdan... Kabızlık problemimiz çözüldüçocuğum yürüyor işini severek yapan doktorlarımız iyi ki varsınız sizleri seviyoruz...
Uzm. Dr. Gül Güner Nar
Değerli yorumlarınız için çok teşekkür ederim ❤️. İyi günlerde görüşmek dileğiyle
em....
Doktorumuz Gül hanım gerçekten hem çok bilgili hem de yaklaşımı muazzam. Her gidişimizde bizi bebeğimizle ilgili tüm konularda bilgilendiriyor. Tam bir anne sıcaklığıyla yavrumuzu muayene ediyor. Vazgeçilmez doktorumuz.
4 ayrı çocuk doktoru ile edindiğimiz olumsuz tecrübelerden sonra Gül Hoca ile tanışmak nasip oldu. Yaklaşımı, mesleki tecrübesi, ebeveyn ile iletişimi, beslenme üzerine sahip olduğu derinlemesine bilgi kesinlikle takdir edilesi. Bebeğimizin gelişimi ile olarak hiç bir konuyu tek başına ele almadan, hem fizyolojik, hem psikolojik hemde sosyolojik açıdan bebeğin gelişimini değerlendiriyor. Her konuda ebeveyni rahatlatması, ve bebeğe yaklaşımıyla kesinlikle harika bir iletişim kurduk diyebilirim.
Uzm. Dr. Gül Güner Nar
Kıymetli yorumlarınız için çok teşekkür ederim ❤️. Güzel günlerde görüşmek dileğiyle
e....c
6 yasindaki kizimin ishal ve kusma sikayetiyle gittik. Gul Hanim o kadar detayli muayene etti ki o kadar ilgi beklemiyordum. Kizimin bagirsak florasi cabuk bozuluyor. Bunun icin probiyotik verdi. Aklima takilan her seyi sordum ve hepsine de sabirla cevap verdi. 3 yasindaki kizimi da gelisim takibi acisindan muayene etti. Hicbir detayi atlamadan buyuk bir ilgiyle bakiyor hastalarina. Cocuklarla iletisimi cok iyi. Cok guler yuzlu bir insan. Doktor takviminde gorup gitmistim. Iyi ki ona gitmisiz.
gü...n
Gül hanım hep üst solunum yolu diye tedavi edilen ilaçlar bitince tekrar başlayan rahatsızlığın belki nedeni belki geldiği noktayı bulup teşhis etti. 1 haftalık sıkı tedavi süreciyle atlattık sorunumuzu .Kendisi bayram tatilinde dahi bizimle iletişime geçip bilgi aldı. Çok ilgili ve çocuklara yaklaşımıda şâhane. Bundan sonra kendisi ilk adresimiz . Doktor arayışındaki tüm annelere gönül rahatlığıyla tavsiye ederim .
Uzm. Dr. Gül Güner Nar
Değerli görüşleriniz için çok teşekkür ederim. Güzel günlerde görüşmek dileğiyle
ş....t
Gül Hocam’a ilk kez kızım 2 aylıkken rutin kontrole gittik.Yeni anne olarak aklımda birçok soru işaretleri,tedirginlikler vardı ama çıkınca hiçbir şey kalmadı.Kendisi o kadar sakin ve sizi o kadar rahatlatıcı konuşuyor ki..Sizi yetememe korkusundan kurtarıyor,yapılması gerekenleri detaylı ve güzel bir şekilde uzun uzun anlatıyor.Aklımdaki tüm sorulara açıklayıcı cevaplar veriyor ve en güzel 7/24 ulaşabiliyorum.Kendinizce saçma olduğunu düşündüğünüz sorulara bile içtenlikle yanıt veriyor.Her zaman bebekler için her şeyin en doğalından yana.Bursa’da olduğum sürece Gül Hocam’ın takibinde olacağız inşallah.
Hakkımda
Daha fazlaOkullar / Eğitimler
Deneyimler
Videolar
Bilinen Diller
- İngilizce
Bursa bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Bursa bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Bursa bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Bursa bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Bursa bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Bursa bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Bursa bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Bursa bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Bursa bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Bursa bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Bursa bölgesinde SGK kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Bursa bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Bursa bölgesinde Yapı Kredi Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Bursa bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Bursa bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Bursa bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Bursa bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Bursa bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Bursa bölgesinde Zurich Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Bursa bölgesinde Sompo Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla