- Tüm Çocuk Hastalıkları
- Bebeklerde Gaz Sancısı (Colic)
- Yenidoğan Sarılığı
- Bağışıklık Sistemi Problemleri
- İdrar Yolu Enfeksiyonu
Mimar Sinan, Işılay Saygın Sokak, Gökdemir Medical Center, No: 12/8 Konak/İzmir, Türkiye, İzmir
- Sigortası olan hastalar
Çocuklarda Kabızlık
İnvajinasyon Tedavisi
Ş
şa...f
Hocamız çok iyi ilgileniyor önerileri kontrollerimizde çok ilgili kendi çocuğu gibi sevgiyle yaklaşıyor
bü...r
Çocuklara karşı yaklaşımı harika, ebeveynleri sakinleştirip doğru yönlendiriyor. Gülcan hocamız bir tane
U
ug...r
Gayet ilgiliydi oğlum ilk defa doktordan korkmadı tedavi planlaması önerileri gayet yeterliydi
be...u
Mükemmel bir doktor!2,5 yaşındaki kızımız doğduğunda kesişti yollarımız Gülcan Hoca ile.Birçok hastalık atlattık,psikolojimizin çöktüğü dönemler oldu,hepsinde kendisi vardı yanımızda.
Gülcan Hoca teşhisleri çok yerinde olan ve çocuğunuzu kendi çocuğu gibi sahiplenen bir hekim.Bu da bir ebeveyn için çok rahatlatıcı.Aradığınız zaman meşgul olsada aynı gün içinde size dönüş yapan,ulaşılabilir bir doktor.
Rutin doktor kontrolünde boğazına bakarken gözle bir kist tespit etti.bu bizim şansımızdı çünkü çocukta hiçbir belirti yoktu.eğer bunu erken teşhis etmeseydi belkide ilerleyen aylarda nefes darlığı ile koşacaktık doktora. Teşhisi de doğruydu.endoskopi ve MR çekimlerinde kızımızın dil kökünde kist olduğu kesinleşti.Bu kistin büyüyüp soluk borusunu tıkayacağı,kesin alınması gerektiği kbb hekimlerince belirtildi.hızlı bir süreçle kist alındı.
Bu süreci Gülcan Hanım yakınen takip etti.Bu hekimliğin ötesinde vicdani yönünün ne kadar yüksek olduğunun bir göstergesidir. iyiki varsınız hocam...
Ö
öz...e
Gülcan Hanım bizim en büyük şansımız...
2013 senesinden beri sarp doruğumun doktoru doktordan daha çok abla, anne şefkatiyle bize yaklaşmanız bizi size daha çok bağladı. Şubat ayında oğlum kanlı idrar yaptı. Hemen Gülcan Hanım dan randevu aldım daha görür görmez bizi hemen ultrasona gönderdi en ince ayrıntısına kadar ilgilendi ve doktorumuz Gülcan Hanım sayesinde büyüyen böbrekleri tedavi ile düzeldi. Size minnettarız. Bugünde oğlumun göğsünde oluşan ergenlik şişliği ile gittik. O kadar dikkatli bir doktor ki muayene sırasında yaptığı kontrollerde birşeylerin düzgün gitmediği farkedip bizi kemik yaşı hesaplamasına gönderdi. Oğlumun kemik yaşı kendi yaşından önde olduğunu söyledi. Hemen testleri yaptırdı ve tedaviye başladık. sarpım 12 yaşında edizim 4 yaşında sizin gibi bir doktorları olduğu için çok şanslılar sizi çok seviyoruz Gülcan Hanım iyiki hayatımıza dokundunuz• Gülcan Çelik Muayenehanesi • Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Randevusu •
bu...n
Gülcan Hanım 9 senedir bizim birtanemiz. Kızımın doğumundan itibaren (ilk topuk kanını ağlatmadan alması bizi çok etkilemişti) yanımızda. 20 aylık oğluşumunda doğumundan bu yana tereddütsüz Gülcan Hanım a gidiyoruz. Herdaim tertemiz muayenehane, çocukların tüm sorularına bıkmadan usanmadan cevap vermesi ise ailelerin işini çok kolaylaştırıyor. Çocukları ve aileleri yormadan ve nokta atışı teşhis ve tedavileri ile gözünüz kapalı çocukları emanet edebileceğiniz İzmir deki ender çocuk doktorlarından. Seviyoruz sizi Gülcan Çelik
i̇...k
Bebeğim doğduğundan beri Gülcan hanımın takibinde en başından beridir gerek emzirme gerek bebek sağlığı konusundaki hassasiyeti ilgisi acil durumlarda tam anlamıyla 7/24 ulaşılır olması ile inanılmaz güven veren bir doktor. Her çocuğa kendi çocuğu gibi davranan mükemmel bir insan. Bizim için en önemlisi Gülcan hanımın hiçbir ayrıntıyı atlamaması oldu bebeğim 7 aylıkken yaptığı rutin kan tahliline kardiyak bir tahlilde eklemesi sonucunda bebeğime dkmp tanısı koyuldu şu an nakil bekliyor Gülcan hanım olmasa erken farkedilemezdi ve belki çok daha korkunç senaryoları yaşıyor olabilirdik. Şu anki sürecimizdede en büyük destekçimiz kendisi her konuyu araştıran, kendi sorumluluğunda olmasa bile asla hiçbir işin peşini bırakmayan harika bir doktor. Hakkını asla ödeyemem gözünüz kapalı güvenebilirsiniz yaptığı istediği kullandığı hiçbir şey boşa değil.
na...i
Gülcan Hanım mükemmel bir çocuk hekimidir. Her iki oğlumuzu 5 günlükten beri takip ediyor. 5 senedir kendisini tanıyoruz. Çocuklarımız her randevuya Gülcan Teyzeye gidiyoruz diye güle oynaya gidiyorlar. En zor ve en sıkıntılı durumlarımızda her zaman yanımızda oldu. Küçük oğlumuzda 1 aylıkken başlayan ağır alerji sorunun altında yatan gerçek nedeni bulmamızı sağladı ve bu sorunu çözecek doğru uzmana yönlendirerek erken teşhis edilmesini sağladı. Onun tecrübesi ve ön görüsü sayesinde çocuğumuz sağlığına kavuştu. Bunun için kendisine minnettarız. Şu an yurt dışında olmamıza rağmen Türkiye de olduğu gibi takip ediyor ve ilgileniyor. Çocuklarımıza bir anne şefkati ile yaklaşan koca yürekli bir hekimdir. İlk ve tek doktorumuz Gülcan Hanım iyi ki varsınız.
• Gülcan Çelik Muayenehanesi • Kontrol Randevusu •
Ç
ç.....
Yeni doğan sürecinden itibaren 10. Yaşımıza kadar süregelen bütün dönemlerde yapmış olduğu tedavi, danışmanlık ve en önemlisi heranımızda yanımızda olduğunu hissettiren güven veren Gülcan hocamızla yolumuz kızım 4 günlük iken iyiki kesişmiş. Geçen on yıllık süreçte kızımın ve oğlumun dokturu olmuştur. Kendisinin bu süre zarfında gerek tedavi, gerek çocuk gelişiminde bize vermiş olduğu destekler paha biçilemez. Gülcan hocamın çağdaş vizyoner hekimliği ve çocuklarımın gelişim sürecindeki katkıları çok fayda sağlamaktadır. Mueyane yeri ortamı nezih açıklamaları ilgisi ve bilgisi çok tatmin edici bir hekimdir
• Gülcan Çelik Muayenehanesi • Ergen Hastalıkları •
es...ü
Gülcan Hanım mükemmel bir çocuk doktoru. Kadın doğum uzmanımın tavsiyesi ile kendisine gitmiştik. İkizlerimi götürdüğüm ilk doktor o oldu ve dilerim ki uzun yıllar devam ederiz. Bebeklerin her şeyini asla es geçmeden inceliyor, kıyafetlerini kendisi çıkarıyor bu sayede çok detaylı gözlemler yaptığını görüyorum. Her konuda detaylıca sizi aydınlatıyor, mevcut dönem ve ilerisi ile ilgili tavsiyelerini, notlarını muhakkak veriyor. İlk defa anne oldum ve ikiz annesiyim, merak ettiğim çok fazla şey oluyor ama görüşme bittiğinde soracak bir soru bulamıyorum. Muayene dışında merak ettiğim bir şey olduğunda anında geri dönüş yapıyor, müsait değilse muhakkak arıyor. İyi ki varsınız Gülcan Hanım, sayenizde gönlümüz rahat.
• Gülcan Çelik Muayenehanesi • Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Randevusu •
Gülcan Çelik isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Gülcan Çelik, Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları. Size Gülcan Çelik tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Çocuklarda Astım, Çocuk Immünizasyonu(Aşılanması), Çocuk beslenme, Çocuk beslenme bozuklukları, Sağlam Çocuk Takibi ve Aşı, Hasta çocuk muayenesi, Çocuk Gelişim Testi, Sağlam Çocuk Muayene, Çocuklarda Kabızlık, Ergen Hastalıkları.
Gülcan Çelik adresi nerede?Gülcan Çelik şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Mimar Sinan, Işılay Saygın Sokak, Gökdemir Medical Center, No: 12/8 Konak/İzmir, Türkiye İzmir
Adresine gitmek zorunda kalmadan Gülcan Çelik isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Gülcan Çelik online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Gülcan Çelik isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Gülcan Çelik, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Gülcan Çelik hangi dilleri konuşuyor?Gülcan Çelik ile İngilizce, Türkçe dilinde konuşabilirsiniz.
Gülcan Çelik isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Gülcan Çelik bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Gülcan Çelik ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Gülcan Çelik hakkında ne düşünüyor?Toplam 71 hasta / danışan, Gülcan Çelik hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Gülcan Çelik hangi sigortaları kabul ediyor?Gülcan Çelik, sigortanın mevcut olup olmadığını belirtmedi. Sigortanızı kapsayıp kapsamadığını veya yalnızca sigortasız hastaları kabul edip etmediğini öğrenmek için önce Gülcan Çelik ile iletişime geçmenizi öneririz.
- İzmir bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
- İzmir bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
- İzmir bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
- İzmir bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
- İzmir bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla