Uzm. Dr. Gülgün Çetintaş Afşar

Göğüs Hastalıkları daha fazla

İstanbul 1 adres

İstanbul Süreyyapaşa Göğüs Hastalıkları Ve Göğüs Cerrahisi Eğitim Ve Araştırma Hastanesi

• G

Sayın Dr. Gulgun Avsar Çetintaş Hem kendi branşında hem de şimdiye kadar gözden kaçan ciddi bir rahatsızlığımı fark ederek beni doğru yönlendiren dikkatli doktoruma sonsuz teşekkürler. Gülter Sayer

•  •

• H

Bugün eşimin rahatsızlıgı nedenıyle gıttıgımız süreyya paşa hastanesı uyku apnesı bolumunde hızmet veren Uzm..DR.Gülgün Çetintaş hanımefendı ile tanışma sansına sahip olduk.Hayattaki en önemli değerlerden biri olan insan sağlıgı konusunda kendısını emanet edeceği guvenılır hekımlerı bulmakta en zor secımlerden birisidir. Biz bu konuda buyuk bir şansa sahıp olduk.Güler yüzü ve meslekı donanımı ıle bizi cok rahatlattı.Bu konuda hastanenızın sanşlı oldugunu gonul rahatlıgı ıle belırtmek ve paylasmak ıstedım.Kendısıne sonsuz tesekkurlerımızi sunarız.HASAN ÇETİN ÇELEN -EVRİM ÇELEN

•  •