1994 Adana doğumlu olan Diyetisyen Gülin TUNA , lise eğitimini Adana Sungur Bey Anadolu Lisesinde tamamlamıştır.
Biyoloji ve sağlıklı beslenmeye olan ilgisi sebebi ile İstanbul Acıbadem Üniversitesi, Beslenme ve Diyetetik bölümünü başarı ile tamamlamıştır. Şuan Bahçeşehir Üniversitesi yüksek lisansa devam eden Diyetisyen Gülin TUNA , danışanlarına kendi kliniğinde hizmet vermektedir.

Yetişkin hastalıklarında tıbbi beslenme, çocuk hastalıklarında beslenme, sporcu beslenmesi, anne çocuk beslenmesi, enteral parenteral beslenme ,toplu beslenme sistemleri eğitimlerini almıştır.

Beslenme ve Diyetetik bölümü eğitimi süresince Adana ve İstanbul da bulunan Acıbadem Hastaneleri ve Göztepe Medical Park Hastanesinde stajyer diyetisyen olarak çalışmıştır.

Dyt. Gülin Tuna

Güzelyalı mah. Uğur Mumcu bulvarı, 81130 sk ziya serintürk gölteras evleri no 10, Çukurova, Adana 01170

• Sigortası olan hastalar

• Sigortası olan hastalar

Diyetisyen Randevusu

Online Diyet

Güzelyalı mah. Uğur Mumcu bulvarı, 81130 sk ziya serintürk gölteras evleri no 10, Adana

Röportaj

• Ç

Arkadaşlarımın tavsiyesi üzerine Gülin Hanım ile kilo verme ve sağlıklı beslenme sürecime başladım. Yaptığı analiz sonucu kişiye özel diyet listesi ve tavsiyeleri diyet yapmayı kolaylaştırıyor. Çok memnunum.

• B

Gülin hanımdan beslenme ve andulasyon desteği alıyorum.Enerjisi, danısana yaklaşımı,kişiye özel beslenme programları ile sıkılmadan devam edıyorum .Cok memnunum tavsiye edıyorum

• Dyt. Gülin Tuna Diyetisyen Randevusu  •

Gülin Hanım çooook güleryüzlü sempatik hoşgörülü bi diyetisyen Diyet listeleri çok ideal sevdiğin sevmediğin yiyecekleri soruyor ona göre liste hazırlıyor

• G

Yapmam gerekenler konusunda gayet aydınlatıcı bilgiler paylaştı.

• Dyt. Gülin Tuna Andulasyon Terapi  •

• Ö

Gülin hanıma tavsiye üzerine gittim. Güler yüzü sakin ve ilgili yaklaşımı, beslenme bozukluğu yaşıyordum. Beni sıkı ve düzenli takibe aldı. Bir beslenme rutini oluşturduk. Tetkik ve degerlerimi ön planda tutarak yeme alışkanlıklarım vardiyalı çalışma düzenimi de göz önüne alarak bir rutin oluşturdu ve düzenli takip sağladı. İdeal ve sağlıklı kiloma ulaştım. Kalite, uzmanlık ve doğru danışmanlık çok önemli. Bunu bir kez daha tecrübe ettim sayesinde. Gülin hanım başarılarınızın devamını diliyorum

Dyt. Gülin Tuna

kıymetli yorumunuz için teşekkür ederim :)

• U

Kendisiyle diyet sürecine başladım,kısa zamanda güzel sonuçlar aldım.Güler yüzlü,kibar ve naif bir insan.Herkesin Gülin hanım a bir uğramasını,randevu almasını tavsiye ederim

çok teşekkür ediyorum.

Gülin Hanım gerçekten tam bir motivasyon kaynağılı. o odaya girdikten sonra resmen sohbeti detaylı bilgilendirmeleri çalışma şartlarıma beslenme türüme göre her şekilde planlama yapması çok güzel. 2 yıl arayla 2.kez diyet için geldim ve ikisindede kontrollü istediğim ideal kiloma ulaştım. Andulasyonla eş zamanlı diyet kesinlikle daha keyifli. Yormadan bunalmadan zayıflamak istiyorsanz doğru yerdesiniz

Dyt. Gülin Tuna

sizin emeklerinizle ve disiplininizle sürecimiz şahane sonuçlandı. ve en önemlisi beslenmenin ne demek olduğunu, denegelemeyi öğrendik ve uygulayabildik. emekleriniz için ben de teşekkür ederim sevgiler.

• K

Bir tanıdığım vasıtası ile Kronik bir rahatsızlığım için kendisine ulaştım. Tedavi konusunda çok detaylı bilgilendirme yaptı, Güler yüzlü, samimi ve işinin ehli bir diyetisyen. İlgi ve alaka en üst seviyede.

Dyt. Gülin Tuna

kronik rahatsızlığımızın belirtilerini azaltırken , doğru beslenme ve yaşam kalitemizi arttırmak benim için çok önemli.. sizlere de emekleriniz için teşekkür ederim sağlıklı günler :)

Çok güzel bir süreç oldu benim için. Haftalık listeler hazırladık bana uygun beslenme rutini oluşturdu gulin hanım ve andulasyon seanslarina girdim belim de fıtık vardi 8 seans sonunda belim de hiç ağrı kalmadi bundan çok memnun kaldım bir ayda belimdeki fıtık ağrısından kurtuldum ve diyet yapamadığım hafta bile kilo verdim. Çok sağlıklı ve güzel tarifler aldim gulin hanımın enerjisi konuşması ve motivasyonu Çok güzeldi . Her zaman devam edeceğim kendisiyle

• Dyt. Gülin Tuna Kilo Verme Diyetleri  •

Gülin Hanım ile iyi ki yollarımız kesişti Güler yüzlü, pozitif ve çok naif bir insan.Son yıllarda çok fazla kilo aldığım için diyet sürecine başlamak istedim ama ben diyetten sıkılan ve aç kalmayı çok sevmeyen biriyim. Gülin Hanım ile birlikte bu süreci çok güzel ve motive geçiyorum. En çok hoşuma giden yanı yasakların olmaması listemi hazırlarken ne istediğimi soruyor liste dışına çıksam bile yeniden motivasyonu sağlamama yardımcı oluyor. Aynı zamanda andulasyon seansları ile birlikte sürecimi hızlandırıp ağrılarımı azaltıyoruz.