Kalfaçeşme Sok.Validebağ Koşuyolu, Üsküdar
Tüm görüşleriniz değerli.
Moderasyon sürecimiz hakkında daha fazlasını öğrenin.
Görüşler hakkında daha fazla bilgi edinin
Ş
şa...i
benim doktorum.gülizar hanımefendi hastanın sağlığııiçin birebir kuralları olan biz hastalarına titizlikle bakıp ilgilenen bir doktor.kendisinw çok teşekkür gerçekten başarılı uzman hekim.
mi...r
ben gulızar hanımdan hıc memnun kalmadım hıc konusmuyo bıle soru soran hep sız oluyosunuz bıdahada gıtmem
Gülizar Kocaman isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Gülizar Kocaman, Göğüs Hastalıkları.
Gülizar Kocaman adresi nerede?Gülizar Kocaman şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Kalfaçeşme Sok.Validebağ Koşuyolu İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Gülizar Kocaman isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Gülizar Kocaman online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Gülizar Kocaman isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Gülizar Kocaman bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Gülizar Kocaman ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Gülizar Kocaman hakkında ne düşünüyor?Toplam 2 hasta / danışan, Gülizar Kocaman hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 2 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Yakın zamanda aranan bazı hastalıklar
Sık kullanılan sigortalar
- İstanbul bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Göğüs Hastalıkları Doktorları