İstanbul Üsküdar Devlet Hastanesi Validebağ Ek Binası
Başka bir uzmanlık arayınHakkımızda
İstanbul Üsküdar Devlet Hastanesi Validebağ Ek Binası
Kalfaçeşme Sok.Validebağ Koşuyolu, Üsküdar
ed...t
Adanan bey 17/11/2025 tarihinde üsküdar devlet hastanesinde burun eti yakma işlemi yaptı o kadar korkarak gitmiştim ki ama öyle kolay geçti ki sabrı hijyeni her şey çok iyiydi beni sakinleştirdi işlemde bilgi verdi 5 dakika içerisinde çıktım ve rahat bir nefes aldım
ç....a
Adnan Beye Sali gunu 15 yasindaki oğlumun kulak sikayetiyle gittik.Karincalanma ve duymama problemi vardı.Oglumu muayne ederken baska bir doktor arkadasi geldi ve 10 dk baska hadtanin rintgeni uzerine konustular.Sonra bize kulak alerjisi ,ama birde isitme testi yaptirin gelin dedi.Recete yazdi ama once testi goriyim dedi.Biz 2 gun sonra testi yaptirip gittigimizde ,zaten sinirli bir sekildeydi odaya girdik testi gosterdik.Evet hafif diyum problemi var ilaci kullanip 20 gun sonra tekrar gelin dedi.Bende basliyalimmi hocam verdiginiz ilaca dedigimde ,cok ters ve dalga gecer sekilde MADEM SIMDIYE KADAR GEREK DUYUP ALMADINIZ KULLANMADINIZ BUNDAN SONRADA KULLANMAYIN SIZ BILIRSINIZ SEKLINDE AZARLADI.15 YADINDAKI OĞLUMUN YANINDA.COK UZULDUM ,ASLINDA BENDE ORDA CEVAP VEREBILIRDIM AMA OGLUMUN DAHA FAZLA BU GERGIN ORTAMDA BULUNMASINI ISTEMEDIM.Malesef ki KENDI SOYLEDIGI BILGIYI UNUTUP ,SONRA DA HASTASINI AZARLAYAN BIR DOKTOR ADNAN BEY.
se...r
Yalaşık 5 ,6 yıl sıkıntı çektiğim sağ böbrek hidronefroz 4. Seviye hastalığım' dan Sayın Dr gürkan beyin yaptığı nefrektomi ameliyatı sonrası kurtuldum, kendisin minnettarım. mükemmel insan...
burnumu ciddi şekilde çarpıp şişirdiğim için muayeneye gittim. Çarpmanın şiddeti ile göz altım mor burnum şiş her haliyle belli oluyor normal olmadığı. Odasına girdiğimde süratıma bile bakmadı burnumu çarptığım için çok kötü şişti deyince 1 saniye bakıp o çarpma falan değil senin kendi burnun annen falanda öyledir doğal hali o diyerek şikayetimi fiziksel muayene ile değerlendirmesi burnuma/ içine bakmadan uzaktan yorumda bulundu. Çok ağrıdığını migrenimi tetikleyip durduğunu söylediğim için röntgene girdim, röntgende bir şey yok güle güle diyip muayeneyi bitirmeye kalktı, nasıl ama burnumdaki şişlik ne olacak diyince yok şişliğin gider o güle güle dedi yine, çok istiyorsan estetik ameliyat olursun düzelir deyip 3 kez güle güle dedi, peki beni törpüleme işlemi ile ilgili bilgilendirir misiniz bari diyince hayır bilgilendiremem senin benimle işin bitti güle güle sıradaki hasta diyerek beni şişik bir burunla ve mor gözle herhangi bir reçetesiz odadan ayrıldım, deneyimim çok kötüydü.
Bu doktor/uzman mısınız? Bu görüşe cevap verin! Şimdi kayıt olun
ciltteki ufak bir lekeden dolayi fraksiyonel lazere yonlendirdi fakat sonrasinda farkli bir yerde muayene oldum egzama imis ve 3gunde ilac tedavisi ile leke kayboldu.
ü.....
Kendisini MHRS üzerinden aldığımız randevu ile tanıdık.Babamın prostat ameliyatını sorunsuz bir şekilde gerçekleştiren ve sonrasında da evladı, kardeşi gibi sıcak ve samimi davranan muhteşem bir insan ve muhteşem bir doktor.
i̇...ş
Akne tedavim için yakın çevremdeki kişilerin tavsiyesi sonrası pınar hocama muayene oldum Muayene esnasında trigliserid ve kolesterol değerlerimi düşürmem gerektiğini ve daha sonrasında sağlıklı ve verimli bir tedavi süreçine başlayacağımızı söyledi bu değerleri düşürmem için sağlıklı beslenme ve spor'a yönelmemi söyleyen kıymetli hocam yapmış olduğu öneri ve tavsiyelerle tedaviye olan inancımı artırdı. 3 ay sonra trigliserid değerimi 980 civarlarından 98 e indirdiğimde bu duruma benim kadar sevinen ve mutluluğumu benimle paylaşmaktan kaçınmayan doktorumla tedavi süreçime başlamış bulunduk tedavide ki yaklaşımı sıcakkanlılığı ve özelliklede vermiş olduğu moral motivasyon için kendilerine müteşekkirim eminim ki bir çok hastaya o güzel ve anlayışlı ahlakınızla dokunmuş iyi ve sağlıklı günlere yürümelerinde ön ayak olmuşsunuzdur.Ülkemizin ve insanlarımızın sizin gibi kıymetli ve saygıdeğer hekimlerimizin değerini bilmesi ve anlaması dileğiyle
d....̇
Doktora kulak kaşınması nedeniyle gittim sanki hastalığı uydurmuşum gibi davrandı kulak yıkanmaz dedi ve sadece damla verdi eve gittiğim gece şiddetli kulak kaşınması ile uyandım verdiği ilacın da etkisini görmedim
e....m
12.11.2020tarihindeki randevum vardı.10.15ten(randevu saatim) itibaren 15 dakika bekledim.Kendisi geldi. Kapıyı kapatayım mı diye sorduğumda hayır diyerek azar attı. Otursana diye bağırdı. Problemimi sordu sivilce olduğunu söyledim. Yüzümde maske olmasına rağmen yüzümü incelemedi bile. Ben göreceğimi gördüm dedi. Randevu yaklaşık 30 saniye sürdü.
fu....
Gürkan hocama burdan tekrardan teşekkür etmek istiyorum prostat ve kum dökmesi şikayeti ile gittim tedavi sürem çok kısa sürdü zaten o sürede de kontrollere gittim yazdığı ilacı düzenli kullandım ve sağlığıma kavuştum ayrıca kendisi alçak gönüllü ve hoşgörülü birisi kendine has üslübuyla tedaviye 1-0 önde başlıyorsunuz benim gibi pimpirikli birinin bile içini rahatlattı çok ilgili ve bilgili bir doktor abi kardeş gibiydi çok candan iyi bir insan Allah sevdiklerine seveceklerine bağışlasın yolu bahtu hep açık olsun güzel insan “OP. DR. GÜRKAN ÖRSKIRAN”
İstanbul Üsküdar Devlet Hastanesi Validebağ Ek Binası, Üsküdar şehrinde hangi alanlarda hizmet veriyor?İstanbul Üsküdar Devlet Hastanesi Validebağ Ek Binası, Üsküdar şehrinde şu uzmanlıkları kapsayan geniş bir ekibe sahiptir: İç Hastalıkları Uzmanı, Ürolog, Göz Doktoru, Göğüs Hastalıkları Doktoru, Kulak Burun Boğaz Doktoru, Genel Cerrah, Nörolog, Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanı, Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanı, Anesteziyoloji Ve Reanimasyon Uzmanı, Psikiyatrist, Enfeksiyon Hastalıkları Uzmanı, Fizik Tedavi Uzmanı, Dermatolog.
İstanbul Üsküdar Devlet Hastanesi Validebağ Ek Binası hangi hizmetleri sağlıyor?İstanbul Üsküdar Devlet Hastanesi Validebağ Ek Binası, toplam 133 hizmet sunuyor. Uzmanlarının sağladığı hizmetlerden bazılarını size gösteriyoruz: Laparoskopik Fıtık Tedavisi, Kemik İliği Transplantasyonu(Periferik Hematopoiet, Kapalı Manipülasyon, Biseps Tenodezi, Elde Eklem Replasmanı, Kortizon Enjeksiyonu, Rotator Kılıf (Cuff) Onarımı, Elektron Işınlı Bilgisayarlı Tomografi, Ccp(Siklik Sitrülinlenmiş Peptit Antikoru), Kinesiotape(Kinezyoteyp).
İstanbul Üsküdar Devlet Hastanesi Validebağ Ek Binası adresine gitmek zorunda kalmadan online olarak randevuya katılabilir miyim?Hayır, şu anda İstanbul Üsküdar Devlet Hastanesi Validebağ Ek Binası DoktorTakvimi'nde online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
İstanbul Üsküdar Devlet Hastanesi Validebağ Ek Binası kurumundan nasıl randevu alabilirim?İstanbul Üsküdar Devlet Hastanesi Validebağ Ek Binası bu adreste hangi zaman dilimlerinin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimlerinde hangi zaman dilimleri olduğunu size bildirebilmeleri için doğrudan İstanbul Üsküdar Devlet Hastanesi Validebağ Ek Binası ile iletişime geçmenizi öneririz.
İstanbul Üsküdar Devlet Hastanesi Validebağ Ek Binası kurumuna ne zaman gidebilirim?Müsaitliği kontrol etmek için doğrudan telefonla İstanbul Üsküdar Devlet Hastanesi Validebağ Ek Binası ile iletişime geçin.
Hastalar/danışanlar İstanbul Üsküdar Devlet Hastanesi Validebağ Ek Binası hakkında ne düşünüyor?Toplam 14 hasta/danışan, İstanbul Üsküdar Devlet Hastanesi Validebağ Ek Binası hakkında gerçek ve dürüst bir görüş bırakarak buraya ortalama 3 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İstanbul Üsküdar Devlet Hastanesi Validebağ Ek Binası nerede?İstanbul Üsküdar Devlet Hastanesi Validebağ Ek Binası adresi Kalfaçeşme Sok.Validebağ Koşuyolu Üsküdar şeklindedir.
- Üsküdar bölgesindeki Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktoru klinikleri
- Üsküdar bölgesindeki Kulak Burun Boğaz Doktoru klinikleri