Gayret Mahallesi İvedik Caddesi No:41, Yenimahalle 06170
P
p....t
Gülnur hocamla yollarımız hamilelegimde kesişti iyi ki de kesişti riskli olan gebeliğim boyunca titiz takibi rahatlatıcı samimiyeti ilgisi herşeyi ayrıntılı olarak takip etmesiyle hamileliği sorunsuz tamamladım sayesinde bebegimi kucagima aldım .Dogumdan sonraki süreçte de aynı ilgi alaka ve özveri devam etti.İyi ki yollarimiz kesismis Gülnur hocamla iyi ki tanımışım sizi kızım ve ben size çok şey borçluyuz.Tavsiye edebileceğim gözüm kapalı guvenebilecegim nadir kişilerden birisiniz hocam
• Ankara Özel Ortadoğu Hastanesi • Diğer •
di...y
Hamileliğimin ilk başından beri Gülnur hocada takipliyim alanında çok başarılı insanlarla iletişimi yüksek , çok naif birisi . Her randevumuzda detaylı açıklamalar yaparak beni aydınlattı sorunlu bir gebelik geçirmeme rağmen sakinliği bilgi birikimi ve karşındaki insana verdiği güven sayesinde gözüm kapalı bir şekilde muayenelerimi oldum ve sorunsuz bir şekilde gebeliğimi tamamlayıp bebeğimi sağlıklı bir şekilde kucağıma aldım . Doğumdan sonra bile hala kontrollerimi yapıp bir sıkıntı olduğunda saat kaç olursa olsun yazdığım mesaja döndü ve beni yönlendirdi . Doktor araştırmasında olup Gülnur hocaya denk gelenler gözleri kapalı bir şekilde gelebilirler .
• Ankara Özel Ortadoğu Hastanesi • Diğer •
Gülnur Eren isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Gülnur Eren, Kadın Hastalıkları Ve Doğum.
Gülnur Eren adresi nerede?Gülnur Eren şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Gayret Mahallesi İvedik Caddesi No:41 Yenimahalle
Adresine gitmek zorunda kalmadan Gülnur Eren isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Gülnur Eren online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Gülnur Eren hangi dilleri konuşuyor?Gülnur Eren ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Gülnur Eren isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Gülnur Eren bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Gülnur Eren ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Gülnur Eren hakkında ne düşünüyor?Toplam 2 hasta / danışan, Gülnur Eren hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
- Yenimahalle bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
- Yenimahalle bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
- Yenimahalle bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
- Yenimahalle bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
- Yenimahalle bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları