Ankara Özel Ortadoğu Hastanesi

Gayret Mahallesi İvedik Caddesi No:41, Yenimahalle 06170

• P

Gülnur hocamla yollarımız hamilelegimde kesişti iyi ki de kesişti riskli olan gebeliğim boyunca titiz takibi rahatlatıcı samimiyeti ilgisi herşeyi ayrıntılı olarak takip etmesiyle hamileliği sorunsuz tamamladım sayesinde bebegimi kucagima aldım .Dogumdan sonraki süreçte de aynı ilgi alaka ve özveri devam etti.İyi ki yollarimiz kesismis Gülnur hocamla iyi ki tanımışım sizi kızım ve ben size çok şey borçluyuz.Tavsiye edebileceğim gözüm kapalı guvenebilecegim nadir kişilerden birisiniz hocam

• Ankara Özel Ortadoğu Hastanesi Diğer  •

• D

Hamileliğimin ilk başından beri Gülnur hocada takipliyim alanında çok başarılı insanlarla iletişimi yüksek , çok naif birisi . Her randevumuzda detaylı açıklamalar yaparak beni aydınlattı sorunlu bir gebelik geçirmeme rağmen sakinliği bilgi birikimi ve karşındaki insana verdiği güven sayesinde gözüm kapalı bir şekilde muayenelerimi oldum ve sorunsuz bir şekilde gebeliğimi tamamlayıp bebeğimi sağlıklı bir şekilde kucağıma aldım . Doğumdan sonra bile hala kontrollerimi yapıp bir sıkıntı olduğunda saat kaç olursa olsun yazdığım mesaja döndü ve beni yönlendirdi . Doktor araştırmasında olup Gülnur hocaya denk gelenler gözleri kapalı bir şekilde gelebilirler .

• Ankara Özel Ortadoğu Hastanesi Diğer  •