Gülsün İcik Yılmaz, Bursa'da hizmet vermektedir.

Yetişkin

Aile Danışmanlığı Randevusu

Esentepe Mahallesi Tuna Caddesi No:110/4 Güral İş Merkezi, Bursa

Esentepe Mahallesi Tuna Caddesi No:110/4 Güral İş Merkezi, Bursa

• M

Gülsün İcik Yılmaz hayatıma dokunan bir mucize diyebilirim. O kadar zor bir dönemden geçiyordum ki artık umudum da kalmamıştı anksiyete,bunalım,hayattan soğuma,öfke,sosyal fobi yani tam bir travma yumağı olduğum dönemde karşıma çıkan sihirli değnegim hayatımın her alanında mucizeler yarattı Rabbım ne kadar şükür etsem azdır ve sadece bana da değil ben bu değişimleri yaşadıkça benimle aynı sorunları yaşayan evlatlarim ve eşimde kendisinden destek aldı ve şuan hepimiz sanki yeniden dogduk, evliliğimin,anneligimin yeni hayatimin tadini çıkartıyorum. Sadece seanslarda değil ihtiyacınız olduğu her alanda her konuda size sonuna kadar destektir. Yani açıkçası daha nasıl anlatılır bilemiyorum ve buraya yazmak ile de bitmez eğer şuan bunu okuyorsanız hiç düşünmeyin ve kendinizi Gülsün hanıma emanet edin derim. Gülsün İcik Yılmaz iyiki

• başka bir yer Diğer  •

• O

Seanlar çok rahatlatıcı ve harika geçiyor ruhuma iyi geliyor kaygılarıma korkularıma çok iyi geliyor

• H

Yönetemediğim öfke kontrolüm vardı hayat kalitemi çok etkiliyordu seanslar sonrası sakinleştim farkındalığım arttı

• Ş

Bu zamana kadar yolumun Gülsün hocayla karşılaşmamış olmam beni üzdü. 2. Seansım ve inanılmaz farkındalık inanılmaz bir rahatlık arınması.ilk seansım 2. Seansımla kıyaslandığımda çok ciddi fark vardı. Yalan değil sonrasında bu kadar etkili olacağını düşünmemiştim. İlk seans daha sohbet edasında geçerken 2. Seansım inanılmaz beni kendime getirdi. Heyecanla bir sonraki seansımı bekliyorum. Tüm herkese şifalar ve güzel enerjilerimi gönderiyorum.

• Aile Danışmanı Gülsün İcik Yılmaz Diğer  •

• G

Genel hayat koçluğu ve varolan potansiyelimi ortaya çıkartabilmek adına ulaştım Gülsün Hanım'a. Yaklaşık 5 aydır devam ediyorum. Kendimi daha rahat ifade etmeye başladım. Birtakım baskılamış olduğum duygularımı gün yüzüne çıkardı ve bakış açımı değiştirdi. Gülsün Hanım işini ciddiye alan, çözüm odaklı bir uzman. Bu özellikleride süreçten memnun olmamı sağladı.

•  •

Gülsün Hanım'la çalışmaya başladığımdan beri kendimi çok daha iyi hissediyorum. Her seanstan sonra, bir sonraki seansı iple çekmeye başladım. Sadece 4-5 seansta bile, karakterim, söylem tarzım ve davranışlarımda belirgin bir iyileşme oldu. Hem ben hem de çevrem bu değişimi net bir şekilde fark ettik. Açıkçası, Gülsün Hanım'dan yardım almadan önce bu kadar etkili bir değişim beklemiyordum. Kişisel gelişim ve farkındalık konularında Gülsün Hanım'ın tecrübesi gerçekten etkileyici.

• M

Sevgili Gülsün Hanım; bana eşime ve oğluma kattığın güzellikler için bizi yürekten sevip desteklediğin için, aile yaşantımızı hep daha iyiye taşıdığın için sana özellikle çok teşekkür ederim. Beni kendimle yüzleştirip değişimime olan katkın bana çok iyi geliyor. Yaklaşık 1 senedir Seninle çalışmaktan çok mutluyum ve bırakmayada hiç niyetim yok :)) hayat boyu bize dokunman dileğiyle.. Seni Seviyoruz M.M.K.

• B

Hem kendim ve oğlum için gittim eşimle problemlerimiz vardı aşamadığımız bu yüzden başvurduk artı oğlumla problemlerimiz vardı bunları aşmak için gittim çok güzel ilerledik sürecimizi tamamladık.Herkese de tavsiye ederim.

• T

Ben çok sinirliydim öfke kontrolü problemiyle başvurdum bu konu da çok yardımcı oldu. Sigarayı bırakmam da yardımcı oldu özellikle tavsiye ederim. Eşim araştırdı onun sayesinde gittim. İlgili olması ve uyguladığı yöntemin faydasını görmemizden dolayı memnun kaldık sonuçta oraya bir sonuç almak içi gidiyoruz sağ olsun sonucu aldık.

•  •

Gülsün Hanım'la yaklaşık 1.5 aydır tanışıyoruz. Kendisine gitme sebebim depremden dolayı tetiklenen panik ataklarımdı. Bu kadar kısa sürede bile çok fazla yol gittiğimizi düşünüyorum. Seanslara başlamadan önce evde tek başıma kalamazken şuan bununla ilgili bir sorun yaşamıyorum. Bunun yanında öfke ve stres yönetimimle ilgili çalışmalar yaptık ve olumlu sonuçlandı. Bu kadar kısa sürede kendimi bu kadar iyi hissedeceğimi düşünemezdim açıkçası. Yardımları için kendisine teşekkür ediyorum.

• Aile Danışmanı Gülsün İcik Yılmaz Diğer  •