Kocasinan
Tüm görüşleriniz değerli.
Moderasyon sürecimiz hakkında daha fazlasını öğrenin.
Görüşler hakkında daha fazla bilgi edinin
R
ru...
Randevu saatimden gelmesine ragmen yarim saat doktorun yerine gelmesini bekledim Ayagimda topuk diken sikayeti ile doktora basvurdum bana egzersiz yap diyerek gecistirdi 15 20 saniye surdu odaya girmenle cikmam ilac yazmadi tetkik yapmadi yuzume bile bakmadi hickimseye tavsiye etmiyorum
• Doktor Muayenehanesi • Diğer •Bu doktor/uzman mısınız? Bu görüşe cevap verin! Şimdi kayıt olun
Gültekin Taşkıran isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Gültekin Taşkıran, Acil Tıp.
Gültekin Taşkıran adresi nerede?Gültekin Taşkıran şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Kocasinan
Adresine gitmek zorunda kalmadan Gültekin Taşkıran isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Gültekin Taşkıran online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Gültekin Taşkıran isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Gültekin Taşkıran bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Gültekin Taşkıran ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Gültekin Taşkıran hakkında ne düşünüyor?Şimdilik 1 hasta, Gültekin Taşkıran hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakmak istedi ve ona ortalama 1 yıldız verdi (maksimum 5 üzerinden). Bize deneyiminizden bahsetmek ister misiniz? Fikrinizi bırakmak için Buraya tıklayın, yüzlerce hasta size teşekkür edecek.
Kocasinan civarındaki ilçelerden bazıları
Yakın zamanda aranan bazı hastalıklar
Sık kullanılan sigortalar
- Kocasinan bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Acil Tıp Doktorları