Uzm. Psk. Güner Öztürkmen

Psikoloji daha fazla

Gaziantep 1 adres

Psikolog Güner ÖZTÜRKMEN, 2019 yılında Hasan Kalyoncu Üniversitesi’nden mezun olmuştur. Lisans eğitimi aldığı süre içerisinde Şehitkamil Devlet Hastanesi, Mülteci Dernekleri, Engelli Bakım ve Rehabilitasyon merkezinde stajlarını ve gönüllü çalışmalarını tamamlamıştır. 2018 yılında T.C Gençlik ve Spor Bakanlığı desteğinde, Yeşilay kapsamında Gaziantep Yeşil Kitap Kahve projesini yazmış olup projeyi uygulamaya hak kazanmıştır. 2019 – 2020 arasında 8 ay süre boyunca proje devam etmiştir. Proje içerisinde ailelere yönelik ‘İletişim’ başlıklı grup çalışmaları oluşturmuştur. 17-18 yaş grubu öğrenciler için ‘Sınav Kaygısı Grup Terapisi’ oluşturmuştur. Proje içerisinde 7-20 yaş arasındaki bireyler için çeşitli psikososyal etkinlikler oluşturup bu etkinlikleri tamamlamıştır. Proje sonucunda yaklaşık 4000 çocuğa ve gence ulaşılmıştır.
2020 Şubat – 2023 Nisan arasında Yeşilay Danışmanlık Merkezi’nde Psikolog olarak görev yapmıştır. Bu süreç içerisinde Sigara, Alkol, Madde, İnternet ve Kumar Bağımlılığına yaklaşım eğitimleri alıp binlerce psikoterapi görüşmesi uygulamıştır. SAMBA ve Kumar Grup Terapileri eğitimleri YEDAM kapsamında tamamlamıştır. YEDAM bünyesinde Kumar Çalışma Grubunda olup Kumar Bağımlılığına yönelik çalışmalarda bulunmuştur. 2021 yılında Emel Stroup CBT İstanbul’dan Beck yönelimli kognitif terapi becerileri & Klinik ilk görüşme eğitimini başarıyla tamamlamıştır. 2021 yılında İstanbul Gelişim Üniversitesi Bağımlılık Psikolojisi tezli yüksek lisansa kabul edilmiştir. Tez araştırma konusu Yetişkin Bireylerde Çevrimiçi Kumar Bağımlılığının Dürtüsellik ile İlişkisi, ile araştırmasını tamamlamıştır. 2022 yılında DATEM; İleri Düzey Bilişsel Davranışçı Terapi, 2022 ve 2023 yılında Enstitü AY; İleri Düzey EMDR Terapistliği eğitimlerini başarıyla tamamlamıştır. Yetişkin ve Ergen kapsamında, Bağımlılık terapisi, EMDR Terapisi, BDT, Mindfulness, Motivasyonel Görüşme, Müzik Terapisi ve Grup terapileri şeklinde çalışmalarına devam etmektedir.

• Sigortası olan hastalar

Haritayı büyüt
Psk. Güner Öztürkmen

Batıkent mah. Aliihsan Göğüş cad. No:154 B Neonova Sağlıklı Yaşam Merkezi, Şehitkamil, Gaziantep

• Sigortası olan hastalar

Haritayı büyüt

Batıkent mah. Aliihsan Göğüş cad. No:154 B Neonova Sağlıklı Yaşam Merkezi, Gaziantep

Makaleler
Röportaj

Konum: Online Danışmanlık Randevu

Sevgili Güner Hanım,

Yaklaşık bir yıldır sizinle çıktığım bu yolculuk, hayatımda çok kıymetli ve dönüştürücü bir süreç oldu. Her seansımızda gösterdiğiniz içten ilgi, anlayış, sabır ve profesyonellik, kendimi güvende hissetmemi sağladı. Zaman zaman zorlandığım, kendimi ifade etmekte güçlük çektiğim anlarda bile bana alan tanıyan ve destek olan yaklaşımınız, içsel farkındalığımı geliştirmemde büyük rol oynadı.
Sizinle çalışmak sadece bir danışmanlık süreci değil, aynı zamanda kendimi tanıma ve kabullenme yolculuğuydu. Bu süreçte bana kattığınız her şey için size gönülden minnettarım. Hayatımın önemli bir döneminde yanımda olduğunuz için minnettarım.
İyi ki yollarımız kesişmiş.
Sevgi ve saygılarımla,
S.İ

Güner Hanıma arkadaş tavsiyesi ile ulaştım. Kendisini gerçekten çok seviyorum, benim için çok özel bir konumda. Yaklaşık 2 yıldır psikolojik sorunlar yaşıyordum. İntihar eğilimim vardı. Ailevi sorunlar ve ailemdeki sağlık sorunlarının üst üste gelmesi, ilişkimdeki sorunlardan dolayı başladım. Sürecimiz gerçekten çok iyi geçti, aslında çok inanarak başlamamıştım ama Güner Hanım bu düşüncemi değiştirdi. Güner Hanım yaşadığım bu olumsuz durumlarla nasıl baş edeceğimi, hayatıma bakış açımı değiştirdi. Çok büyük bir desteği oldu. Kendime değer vermeyi, öz şefkat ve öz sevgiyi, farkındalığımı arttırdı. Korktuğum cesaret edemediğim birçok adımı atmama vesile oldu. Artık yaşadığım olumsuz durumlara karşı daha çözüm odaklıyım. Tabii ki hala eksik taraflarım var ama bunun bilincinde olmak bile beni mutlu ediyor. Kendimi hem terapi hem eğitim almış gibi hissediyorum. Güner Hanım çok sevecen, çok kibar, çok nazik bir uzman. İyi ki yolumuz kesişti, iyi ki tanıdım. Çevreme de kesinlikle tavsiye ediyorum.

Telefon numarası doğrulandı
Konum: Psk. Güner Öztürkmen Psikoloji Randevusu

Yıllardır tedavi gören psikiyatrik bir hasta olarak beni en iyi anlayan terapistim kendisi .Seansın nasıl gectigini asla hissetmiyorum ve daha çok sürsün istiyorum bana doğru ve yanlışları çizgileri hayatıma nasıl yön vermemi anlattı onun sayesinde daha iyi bir hayata başlıyorum iyi ki sizi tercih etmişim çok profesyonel ve faydalı bir psikolog :))

Güner Hanım'a duygu durum bozukluğu sebebiyle başvurduk. Seanslarımız gayet iyi geçiyor, biz çok memnunuz. Tavsiye ederiz.

Kaygı, anksiyete, uyku problemleri için başvurdum. 24 seans aldım. Çoklu bir yaşamım var, aile, sosyal hayat, siyaset.. Bana çok yardımcı oldu. Büyük bir kısmını atlattık. Uyku problemleri konusunda da şu an daha rahatım. Güner Hanım kibar, iyi konuşan, diksiyonu güzel bir uzman. Sevgi dolu ve sempatik birisi, ben kendisinden memnunum.

Ayrılık süreci geçiriyordum. Hayatımda iyi gitmeyen durumlar vardı. Bu sebepten dolayı destek almak istedim. 11 aydır birlikte bu süreci yürütüyoruz. Kendimi değersiz görüyordum, öfke nöbetlerim ve ağlama krizlerim tutuyordu. Aylardır bunların hiçbiri olmuyor. Seansların sonunda büyüdüm ve geliştim. İyi ki kendisine başlamışım, ilk uzmanım kendisi. Sürecimiz çok iyi gidiyor, kendisini seviyorum.

Kariyerim açısından kaygılarım vardı, yol göstermesi için başvurdum. 3 seans gittim, kısa bir ara verdim, tekrar devam etmeyi düşünüyorum. Seanslar sayesinde sakinleştim. Güner Hanım insana güven veren bir uzman. Anlayışlı ve yumuşak birisi. Bana destek olduğunu hissettirdi, ben kendisinden memnun kaldım.

Konum: Psk. Güner Öztürkmen Yetişkin Terapisi

Detaya girmek istemiyorum ama kendisinin alanında çok iyi olduğunu söyleyebilirim. Olaylara hep farklı açılardan bakmamı sağladı ve ben bunları hiç farkedememiştim. Sürekli bir farkındalık oluşturarak değişimler sağlıyor. Güven verici ve rahatlatıcı bir tavrı ve konuşması var. Bir insanın sahip olmak isteyeceği bir psikologtan fazlası olabilir. Arkadaşları ve ailesi çok şanslıdır eminim :)

Ş
Konum: Psk. Güner Öztürkmen Online Terapi

Güner hanım. Çok mükemmel psikolog her seansım çok iyi geçiyor saatin farkında değilim nasıl geçiyor güler yüzüyle anlayışıyla beni tamamlıyor Güner hanım

Konum: Psk. Güner Öztürkmen Bağımlılık Danışmanlığı

Güner Hanım ile olan terapi sürecim gerçekten çok verimli geçiyor. Kendisi çok anlayışlı, sabırlı ve profesyonel bir psikolog. Seanslar boyunca beni gerçekten dinlediğini ve anladığını hissediyorum. Yönlendirmeleri sayesinde kendimi daha iyi tanımaya ve sürecimle mücadelede daha güçlü hissetmeye başladım.