Ankara
Tüm görüşleriniz değerli.
Moderasyon sürecimiz hakkında daha fazlasını öğrenin.
Görüşler hakkında daha fazla bilgi edinin
su...)
"Gürbüz Akın "O Antalya'nın en iyi çocuk doktoru,benim,oğlumun ..Allah Ona uzun ömür versin Eşi de kendisi de çok değerli.Onları tanıdığım için çok şaslıyım..Kemer den Antalya ya
ni...u
Gürbüz Bey'le bugün tanıştık her türlü konuşmasından tavsiyelerinden çok memnun kaldım.Tedavimizinde iyi sonuçlar vereceğine eminim.Bütün arkadaşlarıma Gürbüz Bey'i anlatttım muhakkak tanışmalarını isterim.Gürbüz Bey İiginize çok teşekkür ederim. Saygılar.
Gürbüz Akın isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Gürbüz Akın, Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları.
Gürbüz Akın adresi nerede?Gürbüz Akın şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Ankara
Adresine gitmek zorunda kalmadan Gürbüz Akın isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Gürbüz Akın online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Gürbüz Akın isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Gürbüz Akın bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Gürbüz Akın ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Gürbüz Akın hakkında ne düşünüyor?Toplam 2 hasta / danışan, Gürbüz Akın hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Yakınlardaki Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Yakın zamanda aranan bazı hastalıklar
Sık kullanılan sigortalar
- Ankara bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
- Ankara bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
- Ankara bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
- Ankara bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
- Ankara bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla