Op. Dr.
Fetal Ekokardiyografi
Gebelik Öncesi Danışmanlık
Gebelikte Genetik Tarama
Lokman Hekim Üniversitesi Ankara Hastanesi
Rahim Ağzına Dikiş Atılması (Servikal Serklaj)
İstanbul, İstanbul
Gürcan Türkyılmaz Muayenehanesi
Sezeryan Doğum
Vbac(Sezeryan Doğum)
Yüksek Riskli Gebelik Takibi
Çoğul Gebelik Takibi
İstanbul, İstanbul
Kabul edilmeyen sigortalar
Bu uzman sadece özel hastaları kabul etmektedir. Rezervasyon için cebinizden ödeme yapabilir veya sigorta şirketinizi kabul eden başka bir uzman bulabilirsiniz.
Görüşler
ne...
İki doğumumu da kendisiyle gerçekleştirdim ve her iki süreçten de çok memnun kaldım. Her zaman ilgili, güler yüzlü ve güven veren bir doktordu. Tüm süreç boyunca desteğini hissettirdi ve aklımdaki her soruyu sabırla yanıtladı. Gönül rahatlığıyla tavsiye ederim. Ankara böyle değerli bir doktora sahip olduğu için çok şanslı.
• Gürcan Türkyılmaz Muayenehanesi • Diğer •
ay...
İkinci gebeliğimde detaylı ultrasonda tanıdım Hocamızı. Uzun uzun açıklamaları, kibar tavrı, bilgisi ve tecrübesiyle her muayenemde çok memnun kalarak ayrıldım. Şu ana kadar birçok kadın doğumcuya gittim gerçekten Gürcan hocayı tek geçerim. Gönül rahatlığıyla tercih edebilirsiniz. Van için büyük bir şans.
• başka bir yer • Diğer •
h....ö
Gürcan beyle detaylı ultrason muayenesinde tanıştık. İlgisi ve açıklamalarıyla sizi çok rahatlatıyor. Doktor bey sağolsun Hakkari’den geldiğimiz için bebeğimizin yüzünü bize göstermek için çok uğraştı. İnşallah bundan sonraki süreçte de Gürcan beyle devam edeceğiz.
• Gürcan Türkyılmaz Muayenehanesi • Diğer •
ni...l
Ayrıntılı ultrason için girdim ve ilk muayenemdi .çok kibar ,bilgili sakin bir doktordu detaylı uzun uzun inceledi , bebeğimin yüzünü almak için çok uğraştı inşallah da doğumda da beraber olucaz
Van şartların da detaylı ultrason pek yok araştıran herkese şiddetle tavsiye ederim• başka bir yer • Diğer •
ha....
Plasenta previa sebebi ile Çapa Tıp Fakültesi'nde kendisini tanıdım. Sonrasında başka bir hastane ve doktor arayışına girmedim. Doğum da sorunsuz oldu çok şükür. Kendisine minnettarız. Allah razı olsun. Daha iyi yerlere gelmesini temenni ederim.
• başka bir yer • Diğer •
Gürcan Türkyılmaz isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Gürcan Türkyılmaz, Kadın Hastalıkları Ve Doğum. Size Gürcan Türkyılmaz tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Doğum, Yüksek Riskli Gebelik Takibi, Amniosentez, Fetal Ekokardiyografi, Sezeryan Doğum, Gebelik Öncesi Danışmanlık, Çoğul Gebelik Takibi, Rahim Ağzına Dikiş Atılması (Servikal Serklaj), 4 Boyutlu Renkli Doppler İkinci Düzey Ultrasonografi.
Gürcan Türkyılmaz adresi nerede?Gürcan Türkyılmaz şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- İstanbul İstanbul
- Oğuz Yılmaz Caddesi Ankara
Adresine gitmek zorunda kalmadan Gürcan Türkyılmaz isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Gürcan Türkyılmaz online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Gürcan Türkyılmaz isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Gürcan Türkyılmaz tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Gürcan Türkyılmaz hakkında ne düşünüyor?Toplam 5 hasta / danışan, Gürcan Türkyılmaz hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
- İstanbul bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
- İstanbul bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
- İstanbul bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
- İstanbul bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
- İstanbul bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları