- Burun eğriliği
- Burun tıkanıklığı
- Sinüzit
- Bademcik Hastalığı
- Horlama
Kalenderhane Mh. Ali Ulvi Kurucu Cd. Enntepe Mall Office B Blok No:117 İçkapı No:710, Konya
Op. Dr. Hakan Dabak
Kalenderhane Mh. Ali Ulvi Kurucu Cd. Enntepe Mall Office B Blok No:117 İçkapı No:710, Karatay, Konya
Burun kemik eğriliğim ve burun etimde büyüme vardı neredeyse hiç nefes alamıyordum araştırmalarım sonucunda Hakan Hoca'yı buldum.Ameliyatım çok rahat geçti hiç şişlik,morluk ya da ağrı olmadı.Ameliyat öncesi ve sonrasında doktorum çok ilgiliydi.Şu an 1 ay yeni bittiği halde çok rahat bi şekilde nefes alabiliyorum gerçekten çok memnun kaldım.
• Op. Dr. Hakan Dabak • Diğer •
n...
Doktoruma arkadaş çevresi önerisiyle nefes darlığı ve kemer eğriliğinden dolayı başvurdum. Süreç çok hızlı gelişti; başka bir şehirden geldim, doktorla görüştüm ve hemen ameliyat tarihi aldım. Yüzümde şişlik ve morluk oluşmadı; çok rahat bir ameliyat süreci atlattım. Hocamı kesinlikle tavsiye ederim. Henüz 3. ayıma yeni giriyorum ve burnum hala şekilleniyor; zaten güzeldi, daha da güzelleşiyor. Çok memnunum. İyi ki Hakan hocayı tercih etmişim. Soran herkese hocamı öneriyorum.
be...u
Operasyon sürecimle ilgili gönül rahatlığıyla şunu söyleyebilirim ki baştan sona çok doğru bir doktor seçmişim. Burnumda kırık vardı ve hem fonksiyonel hem estetik olarak ciddi sıkıntılar yaşıyordum. Yapılan septorinoplasti sayesinde şu an hem nefes alışım inanılmaz rahatladı hem de burnumun görüntüsünden çok memnunum.Sonuç hem doğal hem de yüzüme çok yakışan bir burun oldu. Abartısız, tam hayal ettiğim gibi. Hem sağlığım hem de özgüvenim için benim adıma gerçekten çok büyük bir değişim oldu.
• Op. Dr. Hakan Dabak • Randevu •
Z
z....y
Burnumda nefes alma problemim kistim, burun içinde nefes almamı çok etkileyen etler ve eğrilik vardı bu şikayetler üzerine Hakan hocama muane oldum ve amilayat süreci için tarih belirledik Hakan hocama amilayat oldum ve çok rahatladım hem estetik açıdan hem nefes ve diğer şikayetlerimin hepsi ortadan kalktı aynı zamanda asistanıda çok güzel ilgilendi ve bu süreci çok rahat geçirdim
• Op. Dr. Hakan Dabak • Randevu •
Z
ze....
Hakan hocam gercekten alanında uzman bir doktor tam istediğim gibi yüzüme yakışan bir burun yaptı gönül rahatlığıyla tercih edebilirsiniz kesinlikle şiddetle öneririm. Çok memnun kaldım kendisinden ameliyat sonrası süreçte de çok ilgiliydi asla pişman olmayacağınız bir doktor kıymetli doktorumuz burdan sevgilerimi gönderiyorum
• Op. Dr. Hakan Dabak • Diğer •
e...
Hakan Bey'den çok memnun kaldık. Oğlumun burun estetiği ve içi için bir operasyon olmuştu. Nefes alamıyordu. 5. aydayız. Burunda herhangi bir estetiksel sıkıntı olmadı. Kendisinin ve asistanının ilgi alakası çok yerindeydi.
e...
2 yıldır alerji ve nefes alamama problemi yaşıyordum. Hakan hocamın ismini daha önce duymuştum, ama görüşmeye gidemedim; korkularım ve panik atağımdan dolayı Ekim ayında şiddetli alerji ve nefes alamama sorunuyla tekrar ameliyat konusu gündeme geldi. Hakan hocama başvurdum. İşinin ehli, her detaya önem veren ve en önemlisi sakinleştiren yaklaşımıyla ameliyat gününe karar verdik; 24 Ekim'de rinoplasti ameliyatı oldum. Süreç, korktuğumun tam aksine çok rahat geçti. Ağrım ve morarmam asla olmadı. En korkutucu bölüm, tamponla nefes alamamaktı. Nefes alarak geçirdiğim bir süreç yaşadım. Hakan hocamı anlatmaya kelimelerim yetmez; görsel olarak da, sağlık olarak da kendimi harika hissettiğim 2. ayımda. İyi ki yolum rast geldi.
g...
Nefes problemi ve burun kemiğimdeki eğrilik sebebiyle başvurdum. Kendisini araştırırken sosyal medyada gördüm; daha önce kendisiyle çalışan bir hemşirenin de tavsiyesiyle muayene oldum. Kolay ve hızlı bir ameliyat süreciydi; çok fazla ağrı ve morarma yaşamadım. Doktorumdan ve süreçten çok memnun kaldım. Ameliyatımın üzerinden 3 ay geçti; şu an görüntüsünden de nefes alma yönünden de çok memnunum.
s...
Burnumda tıkanıklık, nefes alma ve kemik eğriliği problemi vardı. Hakan Hoca işinin arkasında durmasıyla güven veren, en çok içime sinen bir doktor oldu. Ameliyatım gerçekleşti. Nefes problemlerim kalmadı. Ağrı kesici hap alıyordum; ameliyat olduğumdan bu yana ağrı kesici hap kullanmadım. Hocam sürekli kontrol altında kaldı; kontrolleri gerçekleştirildi. Doğal, güzel bir burnum oldu. Ameliyatımın 4. ayındayım şu an.
a...
Burnumdaki kırık nedeniyle gittim. Önceki ameliyatlardan kaynaklı, hem görüntüde hem nefes almamda çok sıkıntılı bir durumum vardı. Hakan Hocam revizyon ameliyatımı yaptı. Şu anda 2 ay oldu; nefes almamda hiçbir sorun yok, görüntüsünden de memnunum. Ameliyattan sonraki süreçte çok rahat geçti. Çok hızlı bir iyileşme süreci yaşadım. Hem görüntüsünden hem de nefes alma açısından çok memnunum.
Hakan Dabak isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Hakan Dabak, Kulak Burun Boğaz. Size Hakan Dabak tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu.
Hakan Dabak adresi nerede?Hakan Dabak şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Kalenderhane Mh. Ali Ulvi Kurucu Cd. Enntepe Mall Office B Blok No:117 İçkapı No:710 Konya
Adresine gitmek zorunda kalmadan Hakan Dabak isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Hakan Dabak online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Hakan Dabak isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Hakan Dabak, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit.
Hakan Dabak hangi dilleri konuşuyor?Hakan Dabak ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Hakan Dabak isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Hakan Dabak tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Hakan Dabak hakkında ne düşünüyor?Toplam 61 hasta / danışan, Hakan Dabak hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
- Konya bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
- Konya bölgesinde SGK kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları