Çocuk ve yetişkinlerle çalışan bir Dil ve Konuşma Terapistiyim. Her bireyin ihtiyacına özel, bilimsel temelli ve güven veren bir terapi yaklaşımı benimseyerek; iletişim, konuşma ve yutma becerilerinde en etkili ve kalıcı gelişimleri sağlamayı hedefliyorum. Ailelerle iş birliği içinde, şeffaf ve destekleyici bir süreç yürütmeye özen gösteriyorum. Ailelerin ihtiyaç duyması halinde bulundukları lokasyona giderek de terapi hizmeti sunmaktayım.

• Sigortası olan hastalar

Hacılar Harmanı Mah. Şehit Süleyman Duru Sk., Aksaray 68100

• Sigortası olan hastalar

Dil ve Konuşma Terapisi Randevusu

Röportaj

Halide Hanım'a oğlumun konuşma gecikmesi sebebiyle başvurduk. Öğretmenimizden çok memnunuz, son dakikasına kadar uğraşıyor, ne verebilirim daha fazla diye. Kişiliği sıcak, davranışları beni mest etti. Çocuğum öğretmenini çok sevdi; en önemlisi bu. İşini hakkıyla yapıyor, tavsiye ederiz.

Dkt. Halide Kıraç

İlginiz ve güzel yorumunuz için çok teşekkür ederim. Böyle geri dönüşler görmek beni çok mutlu ediyor.

• D

Oğlumun konuşma bozukluğunda Halide hocamla tanıştık. Kendinden çok memnunuz. Oğlum severek gidiyor. Halide hocamla seanslara girdiğinden beri oğlumun konuşması anlaşılır oldu ve sözcük sayısı arttı. Kendisini tavsiye ederiz.

Dkt. Halide Kıraç

Çok teşekkür ederim. Bende sizleri çok seviyorum. İyi ki varsınız.

• D

Yedi tane harflerde karışıklık çıkartamama sorunumuz vardı ve üstelik birinci sınıfa başlamıştı kızım. Tatlı dili, güler yüzü, her şeyle tek tek ilgilenip bilgi vermesiyle o kadar yardımcı oldu ki... Sıkmadan oyunlarla okulla paralel olarak devam ediyoruz. Biraz gecikmiş olmamıza rağmen kısa bir sürede güzel bir yol kat ettik ki etrafımızdan fark edilir şekilde düzelme oldu. İyi ki yollarımız kesişti.

Dkt. Halide Kıraç

Çok teşekkür ederim. İyi ki varsınız.

Uzun süredir yaşadığım kekemelik şikayetim için destek aldım. Seanslarda kendimi güvende hissettim. Konuşma akıcılığım belirgin bir şekilde ilerledi. Bu noktada Halide hocam tüm süreçte bana destek oldu. Terapi süremiz boyunca çok ilgili, sempatik ve güler yüzlüydü. Kısa sürede gözle görülür gelişme kaydettim. Halide hocamdan haftada iki seans alıyorum. Ve çok memnunum. Herkese öneririm. Ben Halide hocamı çok seviyorum.

• H

Kızımın kekelemesinden dolayı halide hocamla tanıştık çok memnun kaldık terapi de kızımla nasıl ilgileniyor sa kızım terapi sonrası mutlu bir şekilde anlatıyor ve terapi ye sevinçli bir şekilde gidiyor kısa bir sürede baya ilerleme kaydettik iyiki varsınız hocam.

• başka bir yer Diğer  •

• H

Merhaba öncelikle Kızım için Kekemelik ve dil terapisi için başvurduk Halide hocamın ilgi ve alakası ayriyeten güler yüzü kızım ile ilgilenmesi son derece mükemmel di disiplinli ve özverili çalışması ve aileleri bilgilendirmesi çok iyiydi başarılarının devamını dilerim hocamın.

• başka bir yer Diğer  •

Dkt. Halide Kıraç

Oğlum emir bundan 3 ay önce konuşmada zorluk çekiyordu.Bazi harfleri çıkaramadığı için sosyal hayatına da yansıyordu.Etrafindaki arkadaşları emiri anlamadığı için iletişimi zor oluyordu.Ama halide hocamız ile tanışınca bu sorun yavaş yavaş ortadan kalkmaya başladı bu 3 aylık süre zarfında emir artık net bir şekilde konuşmaya başladı.Halide hocamizin sayesinde emir sosyal hayatında arkadaşları ile iletişimi dahada kolaylaştı.Cok tavsiye edilmesi gereken bir konuşma terapisti iyiki karşımıza çıkmış.Eminim ki bundan sonraki devam eden seanslarımızda emir artık tamamen duzelticek.Çünkü 3 ayda bile oğlum cok guzel ifade ediyor. kalan eksikligimizi Halide hocamız ile tamamen ortadan kaldıracağız iyiki bizim destekçimiz olmuş.

Dkt. Halide Kıraç

Çok teşekkür ederim. İhtiyaç duyduğunuz her adımda yanınızda olmaya devam edeceğim. İyi ki varsınız.

• M

Halide Hanım'la rehabilitasyon merkezinde tanıştık. Oğlumun konuşma gecikmesi sebebiyle başvurduk ve çok memnun kaldık. Kendisi çok ilgili ve alakalı. Onunla başladığımızdan beri gözle görülür değişimler oldu oğlumda, en önemlisi de tepkisini duygusunu gösteremeyen oğlum, mutlu olduğunda sevinç çığlıkları atmaya başladı, ki bu bizi çok mutlu etti. Kendisiyle inşallah devam edeceğiz, daha güzel yerlere geleceğiz. Kendisinin güler yüzü ve kibarlığından dolayı da çok memnunuz.

Dkt. Halide Kıraç

Çok teşekkür ederim. İyi ki varsınız.

• M

Halide hocamla özel eğitim merkezi vasıtasıyla danışmanlık almaya başladık. Kızım konuşma güçlüğü yaşıyordu. Bu yüzden hocamızla derslere başladık. Hocamla kızım bazı harfleri çıkaramıyordu. Bu harflere çalıştık. Oral motor egzersizlerine çalıştık. Konuşmayı güçlendirmek için hikaye, durum olaylarına çalıştık. Kızım çok güzel ilerledi. 4'lü 5'li cümleler kurabiliyor. Olayları anlatmaya başladı. Hocamdan çok memnunuz. Herkese tavsiye ederiz.

• G

Sn.Halide Hanımefendi ile oğlumun Ses yutma ve harfleri tam çıkaramama konusunda eğitim almaya devam ediyoruz. Gerçekten işini canı gönülden severek yapan birisi.Oğluma çok iyi geldi.Oğlum Halide Hanımefendi sayesinde daha iyi olmaya başladı. Kendisini en iyi şekilde tavsiye ediyorum

• Online Danışmanlık Dil ve Konuşma Terapisi Randevusu  •