Op. Dr. Halil Samancıoğlu Bülent Ecevit Üniversitesi Tıp Fakültesinden mezun olmuştur. Aydın Adnan Menderes Üniversitesi Beyin ve Sinir Cerrahisi Anabilimdalı' nda uzmanlığını tamamlayan Halil Samancıoğlu ,Isparta Devlet Hastanesinde çalışmış (2015-2017) daha sonra 2017 -2023 arasında Isparta Şehir Hastanesinde çalışmaya başlamış ve şuan da Isparta YUnus Emre Devlet Hastanesinde hizmet vermektedir.

Yetişkin
Çocuk

Davraz, Atatürk Blv. 81/A, Isparta Merkez, Isparta 32300

• Sigortası olan hastalar

• Ş

Referansla ulaştım Halil beye ve bel fıtığı ameliyatımı gerçekleştirdi işinde uzman kişiliği beyefendi mütevazi iyiki tanımışım herkese tavsiye ediyorum sanırım her aradığınızda sabırla cevap veren tek doktor inanın ben bu profesyonel bilgi ve hastaya ilgi ve sorumluluğu yaşadığım İsviçre'de görmedim Allah Halil bey den razı olsun

• Isparta Şehit Yunus Emre Devlet Hastanesi Ameliyatsız Bel Fıtığı Tedavisi  •

• Z

Düşme sonucu belimden çok feci rahatsızlandım.
    Tavsiye üzerine Op. Dr. Halil Samancıoğlu'na ulaştık.
    İyi ki gelmişim ve şükürler olsun çok iyiyim, yaklaşık 5 ay önce ameliyat oldum. Kısmet olursa bu ayın sonunda kontrolüm için tekrar geleceğim. Tüm dostlarıma anlatıyorum, tavsiye ediyorum.

• Ş

Halil Bey, tanıdığım en iyi doktor. Kişilik olarak da bir o kadar mütevazi ve doğru insan. Referansla kendisine ulaştım, bel fıtığı rahatsızlığım sebebiyle ameliyatımı gerçekleştirdi. Tüm hastalarına çok sabırlı ve ilgili. İyi ki tanımışım ve tek tavsiye edeceğim doktor.

• N

17 ağustostan 17 kasıma kadar bel fıtığından dolayıçeşitli doktorlara gittiğim halde çok farklı teşhisler konulmuştu.Son olarak Doktorum Halil SAMANCIOĞLU'na sonuçlarımı göstererek kafamdaki soru işaretleri netleşmiş oldu..Öncelikle Doktoruma Ve Tüm hastane personeline ilgi ve alakalarından dolayı minnettarım..Isparta için mükemmel bir hastane ve ekip..Ameliyatım başarılı geçmiş dahada iyi olacağımdan eminim..Iyiki varsınız Türk hekimleri İyiki varsınız Doktorum Halil SAMANCIOĞLU..Sevgi ve Saygılarımla NAZLI ESER"

• Isparta Şehit Yunus Emre Devlet Hastanesi Mikrocerrahi  •

• N

Öncelikle Halil hocam ısparta için mükemmel bir doktor. Babam 10 Temmuz 2024'te bel fıtığı ameliyatı oldu ve platin takıldı. Doktorumuz gerek ameliyat öncesi gerekse ameliyat sonrası aklımızda hiçbir soru işareti bırakmadı. Çok başarılı bir ameliyat geçirdik. Bir sıkıntınız oldumu sürekli ulaşabiliyorsunuz ( mesai dışında bile )
    Hocamıza gönül rahatlığı ile gidebilirsiniz.
    Ayrıca;
    Hasta ve hasta yakınına yaklaşımı 10 numara
    İyi ki varsın HALİL ABİİİİİ

• Isparta Şehit Yunus Emre Devlet Hastanesi Randevu  •

• Ş

Ben Halil Samancıoğlu'na 17 Nisan'da bel fıtığı ameliyatı oldum ve pilatin konuldu. Şu anda hala iyileşme sürecindeyim. Ameliyattan sonra bel fıtığından dolayı çektiğim ağrılarım kalmadı. Kendisi, hemşireleri ve ameliyathane ekibi hepsi çok ilgili ve alakalılar. Ne zaman kendisine mesaj atsam ya da arasam, bana geri dönüş sağladı. Çok ilgili, alakalı bir doktor.

• F

Bel fıtığı ve bel kayması rahatsızlığım vardı. Halil Bey'e 2 kere ameliyat oldum. Konulan platin kırıldığı için aynı doktora 2. kez ameliyat oldum. Ameliyatlarım başarılı geçti. Halil Bey gayet iyi, hastalarını iyi takip eden, görevine çok bağlı bir doktor. Ben kendisinden çok memnunum.

• I

Halil Bey çok iyi, çok yardımcı olan birisi. Kendisi eşim bel fıtığı ameliyatını gerçekleştirdi. Ameliyattan ve geçirdiğimiz süreçten memnunuz. Kendisini herkese tavsiye ediyoruz.

• B

Bacaklarımda uyuşma ve belimde ağrı vardı. Arkadaşımın tavsiyesi üzerine Halil Bey'e ulaştım. Ameliyat oldum. Omur iliğe platin takıldı. Ben normalde ameliyatta çok korkuyordum ama Halil Bey bana güven verdi ve ameliyata ikna etti. Operasyon ve sonrası tahmin ettiğimden çok rahat geçti. Hiçbir sorun yaşamadım. Halil Bey çok sıcakkanlı ve ilgili bir doktor. Hastasına güven veriyor. En önemlisi bir şey danışmak istediğimde ulaşabiliyorum. Hasta takibi başarılı.

• N

Bir doktor tavsiyesi üzerine Dr. Halil Bey'e ulaştım. Bel fıtığı teşhisi tanısı üzerine kendisine muayene olmak için randevu aldım muayene oldum. Kendisine mr sonuçlarını sunduğumda ve de ekranda açıp baktığında benim iki bel fıtığının olduğunu kanal daralması ve de bel kayması olduğunu bana izah etti. Bunun sonucunda bana bir aylık ilaç tedavisi verip durumu takip edeceğini iyileşme emaresini takip edeceğini bunun sonucuna göre belden iğne yapacağını söyledi. Ben evde ilaç tedavisine başladım iyileşme yerine ağrılarım sol kabama sol bacağıma kadar indi gün geçtikçe dayanılmaz ağrılarım oldu bunun üzerine tekrar randevu alarak muayene oldum ağrılarımın şiddetinden dolayı kendisine beni ameliyat etmesini istedim. Bu süreçte kendisinin çok tatlı konuşmaları güler yüzle bilgisayardan emar sonucunu tekrar açarak ameliyat hakkında kısaca bilgi vermesini beni ziyadesi çok çok memnun etti. Kendisine açık mı kapalı mı ameliyat hakkında sorduğumda açık olacağını platin hakkında sorduğumda bunun ameliyat safhasında daha net belli olacağını bana söyledi. Ben 1 Ekim günü yatış yaptım 2 Ekim günüde sabah ameliyat oldum Hiç ağrısız sızısız bir ameliyat geçirdim. hiç bir ağrım sızım olmadı sanki hiç bir yerim kesilmemiş gibi kendimi çok çok iyi hissettim ve de akşam gelip seni yürüteceğiz dediğinde çok sevindim hatta kendisine beni sabah taburcu etmesini kendimi çok iyi hissettiğini söyledim. Sayın doktorumun güler yüz ve sevecen tavırlarıyla sorduğum bütün soruları cevaplandırdı ve de beni 6 Ekim cuma günü taburcu etti evdeki pansumanı ilaç tedavilerini nasıl ne şekil yapacağımı bizzat kendisi izah etti bir sorun olduğunda kendisini arayabileceğimi ve de kartvizitini verdi ve bir rahatsızlığım olmadı.