Halime Kadim
Çocuk Gelişimi
Odyoloji (Dil, Konuşma ve Ses Bozuklukları)
Daha fazla
İstanbul 1 adres
Merhabalar, ben Halime Kadim. Uzman Odyolog ve Çocuk Gelişimcisiyim. 2020’den beri çeşitli rehabilitasyon merkezlerinde görev aldım. 2021 yılından itibaren ise Floortime Terapisti olarak çalışmaktayım. Şu an İleri Düzey Floortime Terapisti olarak görev almaktayım. 201, 202 ve 203 seviyelerinde Floortime seansları, oyun grupları ve bireysel seanslar vermekteyim.
- Okula Uyum Sorunları
- Özgüven Sorunu (Kendine Güven Sorunu)
- Davranış Bozuklukları
Çocuk Gelişim Testi
Zeytinlik, Bakırköy, İstanbul
Görüşler yakında geliyor
İlk görüşü yazın
Halime Kadim adlı sağlık profesyonelini ziyaret ettiniz mi? Ne düşündüğünüzü paylaşarak, diğer insanlara yardımcı olabilirsiniz.
Görüş ekleBu doktor/uzman mısınız?
Halime Kadim isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Halime Kadim, Çocuk Gelişimi, Odyoloji (Dil, Konuşma ve Ses Bozuklukları). Size Halime Kadim tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Çocuk Gelişim Testi, Agte- Ankara Gelişim Tarama Envanteri, Gecikmiş Konuşma Terapisi.
Halime Kadim adresi nerede?Halime Kadim şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Zeytinlik İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Halime Kadim isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Halime Kadim online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Halime Kadim isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Halime Kadim, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit.
Halime Kadim isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Halime Kadim bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Halime Kadim ile iletişime geçmenizi öneririz.
- İstanbul bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Çocuk Gelişimcileri
- İstanbul bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Çocuk Gelişimcileri