Diş Hekimi Halit Özkan 2005 Atatürk Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesinden mezun olmuştur..2006 Hakkari Devlet Hastanesinde görev yapmaya başlamıştır. 2007-2009 yılları arasında Hakkari Ağız ve Diş Sağlığı merkezi kurucu başhekimlik görevinde bulunmuştur. 2015-2018 yıllarında Bursa Karacabey Devlet Hastanesine görev almıştır. 2018 mart ayı itibariyle Van Özel Dentstop Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniğini hizmete açarak burada hastalara hizmet vermektedir.

Yetişkin
Çocuk

Diş Hekimi Randevusu

• M

Halit hocanın o güler yüzünden dolayı küçük bir diş çürüğüm bile olsa istanbuldan direk van'a geliyorum.

• DentStop Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği Diğer  •

Van’a yeni geldik ve ilk kez 8 yaşındaki Kızımın dolgusu için gittik .o kadar sevdi ki diğer dişleri içinde bugün gittik 3 dişine daha dolgu yapıldı ve biz ne ara yaptı anlamadık bile herkese tavsiye ederim .

• DentStop Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği Diş Dolgusu  •

• N

İmplant tedavisi için gittim. Vokal anestezi sağlandı gayet iyi geçti memnun kaldım. Sıkıntı yaşayacağımi zannetmiyorum Tşkler.

• DentStop Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği İmplant  •

• K

Çocuğuma diş teli takıldı.çok ilgili ve samimi davranıldı.Halit hocama ve denstop personeline çok teşekkür ederim.

• DentStop Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği Randevu  •

Yoğun ağrısı olan , rahatsızlık veren ve kanal tedavisi olması gereken dişim için Halit beye uğradım. Tedavi esnasında büyük bir titizlik ve sabır gösterdi. Tedavi sonrasında hiçbir şikayetim kalmadı çok şükür. Kendisine ve değerli ekibine çok teşekkür ederim.

• B

Önceden yapılmış Kanal tedavisi söküldü, yerine yenisi yapıldı, Diş kurtarıldı. Başarının sırrı Halit Özkan hocam

• DentStop Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği Diğer  •

• N

Daha önce kaç defa dolgu yapmistim artı tel sürecim oldu. Ama ilk defa Halit Hocanın tedavisinden memnun kaldım. Hem pratik hem de alanında cok iyi bir doktor...

• DentStop Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği Randevu  •

2 yıla yakındır ortodonti tedavisi almaktayız, kendisi her konuda bize yardımcı oldu, güler yüzlü, ilgili ve alanında gerçekten uzman birisi. kesinlikle tavsiye ediyorum.

• DentStop Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği Ortodontik Tedavi  •

• M

Yaklaşık 15 yıl önce de kendisinde diş tedavisi olmuştuk. Yaptığı diş köprüsünü hala kullanıyorum. Bu defa kızımın dişine cerrahi mudahale yaptı. Çok deneyimli bir hekim.

• DentStop Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği Ortodontik Tedavi  •

• O

Dr. Doktor halit Öskan’nın karşılaması Güler yüzlü ilgisi ve tedavi için yapılacakları çok net aktarması harıkaydı ön üst ve alt dişlerimi kaplama yaptı diş eti estetiğiyle mükemmel bir sonuç elde ettik. Halıt beye ve güler yüzlü ekibine teşekkür ediyorum. Herkese canı gönülden öneriyorum... bundan sonrada bütün diş tedavilerim için tek adres...Dentstop

• DentStop Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği Arkadaşın tavsiyesi.  •