Sigortası olan hastalar ve sigortasız hastalar
Ameliyatsız Bel Ağrısı Tedavisi
Ameliyatsız Boyun Ağrısı Tedavisi +33 daha fazla
Ameliyatsız Boyun Kanal Darlığı Tedavisi
Ameliyatsız Boyun Kayması Tedavisi
Tümünü gösterBu adreste kabul edilen sigortalar
Fizyoterapi Ve Rehabilitasyon Randevusu
Ameliyatsız Bel Ağrısı Tedavisi +43 daha fazla
Ameliyatsız Bel Fıtığı Tedavisi
Ameliyatsız Boyun Ağrısı Tedavisi
Tümünü gösterÖzgeçmiş
Hakkımda
1993 yılında İstanbul’da doğdu. ilk ve orta okulu Kocaeli'de okudu. Liseyi İhsaniye Anadolu Lise’sinde tamamladı.
2012 yılında Afyon Ko...
Okullar / Eğitimler
- Afyon Kocatepe üniversitesi Fizyoterapi ve Rehabilitasyon (2016)
- Üsküdar Üniversitesi Fizyoterapi ve reh. yüksek lisans( devam etmekte)
Fizyoterapi Ve Rehabilitasyon Randevusu
İnkontinans Tedavisi
İnme Rehabilitasyonu
48 hasta yorumu
a....g
Ağrım için başvurdum iyi bir doktor şikayetimi anladı ağrılarıma uyguladığı teknikten memnun kaldım işinin ehli biri ağrılarım dindi teşekkür ederim herkese tavsiye ediyorum
pı...
Hamıyet hocamı internet ortamında gördüm iyiki görmüşüm iyiki tanımışım.. 4-5 yıl öncesi bir fıtık patlattım 17 gün felçli kaldım ve bunca zaman ameliyata karşı çıktım iyiki olmamışım.. onca zaman arasında ağrılarımdan dolayı fizik tedavi aldım, özel masajlar ve ekstra ilaçlar kullandım ama manuelterapi ile ağırlarım son buldu herkese tavsiye ederim ağrınız var ise yönünüz Hamiyet hanım olsun..
Hamiyet Hanıma sırt ve boyun ağrısı için gittim. Kendisi çok ilgili ve güler yüzlü. Manuel terapi ve pilates yaptık. Yaptığımız her seans çok iyi geldi. İlk seanstan itibaren kendimi çok daha iyi hissetmeye başladım. Kendisine ilgi ve alakasından dolayı çok teşekkür ediyorum. Fizik Tedaviye ihtiyacı olan herkese tavsiye ediyorum.
he...
Hamiyet hanıma bel fıtığından dolayı geldim kendisi alanında çok başarılı bir hekim guleryuzlu ve hastalarla gerek yüzyüze gerek telefonda çok ilgileniyor.tedaviyi çok güzel yapıyor ikinci seansta çok rahatladim manuel terapisi çok iyi geldi bana çok güçsüz kaslarimi güçlendirdi hareket kisitliligim kalmadı kendisine cokkkk teşekkür ederim
r....a
Hamiyet Hanım'ı sosyal medya üzerinden buldum. Kendisine ulaştığım ilk andan itibaren çok sıcak kanlı ve cesaretlendiriciydi. Fizik tedavinin acılı olduğuna dair korku hikayeleri dinlemiş ve huzursuzluğumu saklayamamış bir hasta olarak sınırlarımın hemen farkına vardı ve tedavi sürecine katkı sağlayacak aynı zamanda da sürece ısınmamı sağlayacak şekilde hareket etti. Ayak bileğimi üç yerden kırmıştım. Doktorların aylarca alçıda kalması gerektiğini söylediği kötü bir kırık olmasına rağmen Hamiyet Hanımın her gün özenle uyguladığı tedavi sayesinde ameliyatımdan sonra 2. ayda adım atmaya başladım. Tedavi sürecim hala devam ediyor. Güler yüzlü aynı zamanda profesyonel tavrı ile kendisi bu süreci en az sıkıntı ve yüksek motivasyonla atlatmamı sağlıyor. Sadece onunla kalmıyor. Sağlıklı bir yaşamı benimsemem için teşviklerde bulunuyor. Onun emekleri sayesinde her geçen gün daha iyi hissedebiliyorum ve gelişme gösterebiliyorum. Tecrübesi ve bilgi birikiminden yararlanıp kendisinden yönlendirme alabildiğim için kendimi şanslı hissediyorum. Mesleğine olan bağlılığını ve hastalarından sakınmadığı insani yönünü hiç kaybetmemesini diliyorum. Fizik tedavi konusunda yönlendirmeye ihtiyacı olan herkese tavsiye ederim.
Aşırı bel ve boyun ağrısı şikayetinden dolayı hamiyet hocamın tavsiyesi üzerine 5 seans geldim ve agrilarimda çok ciddi azalmalar oldu ilk iki seansta etkisini göstermeye başlamıştı.sagolsunlar guleryuzlu ve çok ilgililer yaptıkları hizmetten dolayı kendilerine teşekkür ediyorum .iyi ki gelmişim ,çok etkili bir tedavi oldu .
se...
S.A Hamiyet hocamıza sürekli Şiddetli olarak bel ağrısı şikayetiyle gittik Ve hocamızın güler yüzlü tatlı dilli sohbeti ile başlayan üç seanslık bir tedavi süreci sonucunda eski sağlığıma geri kavuştum buradan sayın FZT.HAMİYET ÖZDEMİR ATALAR hocamıza çok teşekkür Ediyorum Ben çok iyi sonuçlar aldım Hamiyet hocamıza işinde ve branşında başarılarından dolayı kendisine minnettarım.
s....n
Şiddetli bel ağrıları çekiyordum. Hamiyet hanımla güzel bir tedavi süreci geçirdik. Bel ağrılarım ve hareket esnasında zoralanmalarım bitti. Benim için güzel ve verimli bir deneyim oldu.
Egzersiz eksikliği, duruş bozukluğu ve İdrar kaçırma gibi sorunlarım vardı. Seanslarımızdan sonra sorunlarım yüzde doksan ölçüde iyileşme gösterdi.
yı...
Boynum daki ağrılar ile Hamiyet hanima gittim ilk seans ta boynumdaki agrilar hafifledi gece uyuyamıyordum şimdi rahat uyumaya başladım 3 seans oldu dahada iyi olacağım İnşaAllah. Hamiyet hanım çok naif ve çok alakalı bir uzman. Allah im yolunu açık etsin.
Hakkımda
2012 yılında Afyon Ko...
Okullar / Eğitimler
- Afyon Kocatepe üniversitesi Fizyoterapi ve Rehabilitasyon (2016)
- Üsküdar Üniversitesi Fizyoterapi ve reh. yüksek lisans( devam etmekte)
Deneyimler
- Özel Sakarya Gelişim Özel Eğitim ve rehabilitasyon