- Şişmanlık (Obezite)
- Kilo Problemi
- Diyabet (Şeker Hastalığı)
- Aşırı Kilo Alımı
Troid Hastalıklarında Beslenme
Zayıflama Diyetleri
İnsülin Direnci ve Metabolik Sendrom
g....m
Hamra Hanım ile sağlıklı beslenmeyi öğrenmek ve fazlalık birkaç kilomu vermek için görüştüm. İlk görüşmede zaten sıcak ve güven veren bir yaklaşımı vardı ve bilgi sahibi olduğu belliydi. Asla diyet yapamam diyen biriydim çünkü açlığa asla dayanamıyordum. Eliminasyon diyetiyle başladık ve bırakamam dediğim şeyleri bıraktım
Ayrıca hiç açlık çekmedim. Diyete başlamadan önce sürekli kan şekerim düşerdi ve hayat kalitemi çok etkiliyordu. Hamra Hanımın desteğiyle bu yola çıktık ve çok memnun kaldım. Hem takılı kaldığım kilonun altına düştüm hem açlık hissi gelmeden kan şekerimin düşmesinden kurtuldum.• Dyt. Hamra Uslu • Online Diyet •
em...)
Kırk günlük sizinle olan süreçte deneyimlerimi ve yaşadıklarımı size söylemek isterim.
Öncelikle psikolojik rahatlık; insan kendini daha kaliteli şeyler yediği düşüncesine giriyor ve kendini farklı hissetmeye başlıyor.
Ödemlerin atılması ile vücutta gereksiz olan şeylerin dışarı atımı ile artık biraz daha özgüven yerine oturuyor.
Vakitten bereket; daha çok yemenin ya da atıştırmanın insanın vaktinden çaldığını düşünüyorum.Bazen diyoruz ki günler çok kısa aslında kısa değil dünya yaratılış itibari ile aynı çarkın döngüsünde bunu bozan yeme alışkanlığı bile olsa biziz yani bunun farkına vardım. Kıymetli vaktini hayatında daha önemli şeylere ayırması gerektiğinin bilincine varmanın mutluluğu.Sağlık problemleri; evet vücudumda özellikle kollarımda belki karaciğerin etkisi ile çokça temre çıkardı. Bu %90 oranında azalmasına vesile oldu. Yazının devamını yorum olarak devam edeceğim.• Dyt. Hamra Uslu • Sağlıklı Beslenme •
f....
Diyetisyen hanım inanılmaz ilgili ve profesyoneldi. İlk andan itibaren benimle samimi bir şekilde iletişim kurdu ve tamamen bana özel bir beslenme planı hazırladı. Tüm sorularımı sabırla yanıtladı, beni motive etti ve süreç boyunca destek olacağını hissettirdi. Uzmanlığına ve fonksiyonel tıp yaklaşımına hayran kaldım. Kilo verme sürecinde bu kadar rahat ve güvende hissedeceğimi düşünmemiştim. Herkese gönül rahatlığıyla tavsiye ediyorum.
hü...z
Kendisiyle geçirdiğim eliminasyon diyeti sürecinde kilo vermemle beraber kendisini çok daha zinde,mutlu ve sağlıklı hisseden birisi oldum.Verdiğim kilodan daha da zayıf görünmek beni şaşırtırken mutlu etti.Bu süreçte psikolojik olarak aç kalma korkusu olsa da tam tersine miktar olarak sağlıklı besinlerden dilediğimce tükettim.Bütün bunların yanında diyetisyenime her an ulaşabilme imkanı ve onun her duruma tatlı yaklaşımı beni daima güvende hissettirdi.Böyle durumlarda empatisi yüksek ve saygılı insanlarla çalışmak benim için her zaman daha önemlidir.Kaygılı bir süreç yerine olumlu duygularla hıphızlı biten günler için diyetisyenime minnettarım.Ondan çok şey öğrendim,umarım sürdürülebilir olur.İşini özverili yapan nadir insanlardan.
se...e
Fibromiyalji ağrılarıma çözüm ararken hamra hanım ile tanıştık verdiği destek motivasyon iletişimi müthiş tarifleri ile ağrılarım azaldı özellikle fonksiyonel bakış açısı ile çözüm üretmesi sürecimde beni yüreklendirdi kansızlık yaşıyordum kendisinin hazırlamış olduğu liste ile kan değerim yükseldi sağlıklı bir şekilde kilo da verdim en önemlisi ağrılarım azaldı günlük hayatıma adapte oalabildim bütüncül yaklaşmış olması kendisini diğer meslektaşlarından bir adım öne çıkartır
• başka bir yer • Diğer •
m....k
Yıllardır kilo vermeye calisan biriyim ve klasik diyetleri her yaptigim da hem uzun vadeli olmuyor hem de biraktigim da verdigim kilolalrı fazlasıyla geri aldım. Hamra hocayla diyete basladıktan sonra diyetin 4 kofte 1 kibrit kutusu peynirden ibaret olmadığıni ögrendim. Eliminasyon yaptik ve vucudumda kilo kaybi disinda da cok etki gördum,surekli bagirsak problemi yasiyordum o duzene girdi ,cildim duzeldi, sac dibimde yıllardir olan egzamam bitti.
de...ç
Hamra Hocam ile başladığımız sağlıklı beslenme sürecinde kendisi o kadar ilgili ve motive edici ki kilo takıntısı olan bir insan olarak şu an kilo vermekten ziyade sağlıklı beslenmek,bağırsak onarımını sağlamak,ruh ve beden sağlığım önceliğim olduklasik kilo verme diyetlerinden ziyade bütüncül olarak birebir öyle bir ilgileniyor ki emekleri ilgisi için kendisine minnettarım uzun zamandır varolan fibromiyalji rahatsızlığım,tekrar eden enfeksiyonlarım için uyguladığı özel beslenme planı sayesinde devam eden sürecimizin sonunda da çok daha iyi olacağıma inancım sonsuz sayesindeemeği,ilgisi ve bilgilerini cömertçe paylaştığı ve hep doğruya yönlendirdiği için kesinlikle gönül rahatlığıyla tavsiye ediyorum saygı ve sevgilerimle hocam
• Dyt. Hamra Uslu • Online Diyet •
Şekerimin yükaelmesine bağlı moralimin ve gardımın dibe vurduğu bir anda tavsiye üzerine tanıdım Hamra hanımı. Diyetisyenleri sürekli yeme! içme! az ye! diyen insanlar sanırdım. Henüz iki ay bile olmadan çok ciddi değerler gördük şükürler olsun. Hem diyetin, hem fonksiyonel tıbbın mantığını; aslında her adımımızın mantığını tane tane anlatarak yönetti bu süreci. Bu bahsettiğim şey o kadar kıymetli ki farkına varabilirsek aslında... Özgüven, tekrar bir şeyleri görmek ve hissetmek, sadece size değil çevrenize de aşılanan sıhhat olgusu, doğru bilinen yanlışlar... Allah razı olsun Hamra hanımdan. Hiçbir şeye zorlayarak sizi strese sokmuyor asla..! Bonus olarak da göbek diye bir şey kalmadı ve başka kronik ağrı/rahatsızlıklar sizden yavaş yavaş uzaklaşıyor. Şekerim bu denli yükselmese onu tanımazdım muhtemelen. Bazen olumsuz zannettiğimiz korkulu durumlar fevkalade güzelliklerle bize dönebiliyor. Allah herkese şifa ihsan etsin inşallah..
• Dyt. Hamra Uslu • Diyabet Diyeti •
be...n
43 yıllık hayatımda çok kez diyet yapmış biri olarak ilk kez bu kadar stresiz ve anlamadan kilo verdim. Daha önemlisi sağlıklı yaşam hakkında doğru bildiğim yanlışları görüp yerine pek çok yeni bilgiyi öğrendim. Yeni nesil araştırmacı ve çözüm üretici bir diyetisyen Hamra hanım. Israrla tavsiye ederim.
d....̇
Babamda karaciğer yağlanması olduğu için Hamra hanıma başvurduk. Kısa zamanda aç bırakmadan, kızmadan, her dediğimizi dikkatle dinleyip yakından ilgilendi ve hem babamın değerleri normale indi hem de kilo verdi. Kendisini şiddetle tavsiye ediyorum iyi ki tanışmışız
• başka bir yer • Diğer •
Hamra Uslu isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Hamra Uslu, Diyetisyen. Size Hamra Uslu tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Normal Randevu, Diyetisyen Randevusu, Kilo Alma Diyetleri, Hastalıklarda Beslenme, Diyabet Diyeti, Kilo Verme Diyetleri, Kilo Problemi, Sağlıklı Beslenme, Online Diyet.
Hamra Uslu adresi nerede?Hamra Uslu şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Çanakkale Çanakkale
Adresine gitmek zorunda kalmadan Hamra Uslu isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Hamra Uslu online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Hamra Uslu isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Hamra Uslu bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Hamra Uslu ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Hamra Uslu hakkında ne düşünüyor?Toplam 10 hasta / danışan, Hamra Uslu hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.