Doç. Dr. Harun Demirci, İstanbul Üni. Tıp Fakültesi'nden 2009 yılında eğitimini tamamlamıştır. Uzmanlığını Gazi Üni. Tıp Fakültesi Beyin/Sinir Cerrahisi 2016 yılında almıştır. Şuan Bilkent Şehir Hastanesi'nde hizmet vermektedir.
- Beyin Tümörleri
Syringomyeli Şantları
Vagal Stimülatör Takılması
Ventriküloperitoneal Şant Uygulama
Ankara Bilkent Şehir Hastanesi
Vns(Vagal Sinir Stimülasyon Tedavisi)
Çocuk Beyin Ve Sinir Cerrahisi Randevusu
en...n
boyun bölgesinden füzyon ameliyatı geçirdim. Ameliyatım Doç. Dr. Harun Demirci tarafından gerçekleştirildi. Süreç öncesi bilgilendirme, ameliyatın ilerleyişi ve sonrasındaki takip süreci planlı ve özenli bir şekilde yürütüldü. Kendisinin alanında deneyimli, hasta ile iletişimi güçlü ve süreci titizlikle yöneten bir hekim olduğunu gözlemledim. Tedavi sürecim genel olarak beklendiği şekilde ilerledi.
O
oz...
Çocuğumuzun beyin tümörü tanısı sonrası çok endişeliydik, ancak Bilkent Şehir Hastanesi’nde Çocuk Nöroloğu Dr. Harun Demirci ile tanıştıktan sonra tüm süreç inanılmaz profesyonel ve hızlı ilerledi. Kendisi hem tıbbi açıdan son derece donanımlı hem de aile olarak bize büyük bir güven ve moral verdi. Ameliyat süreci çok başarılı geçti, çocuğumuz kısa sürede toparlandı.
Biz Fransa’da yaşadığımız için ameliyat sonrasında tedavilerimize Paris’te devam ettik. Buradaki doktorlar da ameliyatın çok başarılı bir şekilde yapıldığını belirttiler ve sonuçlardan oldukça memnun kaldılar. Üstelik Fransa’ya gelmemize rağmen Harun Bey hâlâ çocuğumuzun tedavi sürecini yakından takip ediyor, bizimle sürekli iletişimde kalıyor.
Harun Bey’e ve ekibine ilgileri, desteği ve emeği için minnettarız. Gerçekten alanında mükemmel bir hekim.• Ankara Bilkent Şehir Hastanesi • Beyin Tümörlerinin Mikrocerrahi İle Tedavisi •
s....d
8 yaşında oglum da glial tümör teşhisi konuldu Harun hocam bu süreçte hep çok ilgiliydi küçük bebeğim oldugu için oğlumun yanında kalamadım ne zaman mesaj atsam hep özenle cevapladı tedavimi devam ediyor şuan için Allah razı olsun ameliyata alındığında bile bizzat kendisi gelip bilgilendirdi bizi böyle hekimlerimizin sayısı hep artsın kendisi de her zaman hakkettiği en iyi yerlerde bulunsun inşallah
• Ankara Bilkent Şehir Hastanesi • Beyin Tümörü Ameliyatları •
nu...
Doç. Dr. Harun Demirci Hocamla 2020 yılında oğlumun kafasında bulunun kitle nedeniyle tanıştık 3 kere ameliyat oldu oğlum..oğlumun dünyada diyeceğim çünkü güvendiği tek doktor Hocamız ve ilk tanışmamızda bize verdiği güven bilgilendirme ve tedavi süreci çok ama çok mükemmeldi hayatımızda Harun Hocamız bizim iyikimiz Rabbim yolunu hep açık etsin başarıları daim olsun inşallah.
Doçent Doktor Harun Demirci iyi ki varsınız allah sizin eksikliğinizi vermesin hocam• Ankara Bilkent Şehir Hastanesi • Beyin Tümörü Ameliyatları •
e....s
Oğluma saggital sinostoz teşhisi konuldu. Harun hocayı önerdiler ve asla muayene için randevu bulamadım. O kadar mükemmel bir insan ki yanina gittik ve bizi muayene edebilecegini söyledi o kadar yoğunluğunun arasında . Daha sonra da ameliyatimizi yaptı her konuda mükemmel bir insan. Şu an kask tedavisindeyiz oğlumun ameliyatı çok başarılıydı ve tadavi sürecinde de herşey yolunda. ne zaman yazsam müsait olduğunda dönüş yapıyor hiçbir kuşku birakmiyor . Hastaları için mücadele eden bir insan kesinlikle Harika birisi başarılarının devamını diliyorum.
me....
Oğlum Çorum dan 10 ocak 2024 de Bilkent Şehir Hastanesine sevk edildi bir gün sonra Harun hocam acil ameliyata aldı posteriorfossa ameliyatı oldu ondan ve ekibinden Allah razı olsun çok ilgilendiler Allah'ım onların yokluklarını vermesin güç kuvvet versin inşallah Harun hocam ve ekibinden ilgi ve alakalarindan dolayı çok memnunuz hepsine başarılı sağlıklı bir ömür diliyorum.
• Ankara Bilkent Şehir Hastanesi • Çocuk Beyin Ve Sinir Cerrahisi Randevusu •
me...ü
Harun Hocamla ilk kez 2022 yılında, 6 yaşındaki kızıma çok nadir rastlanan, Moyamoya hastalığının teşhisi konulduğunda tanıştık. Biz kapı kapı, bu hastalıkla ilgili çaresizce bilgi direnirken ilk randevumuzda, bizi gerek bilgisi ve tecrübesi gerekse merhameti ile karşıladı.Kızımın ameliyatını gerçekleştirdi. Takibini hiç bırakmadı. Sorularımız hiçbir zaman yanıtsız kalmadı. Bizimkisi uzun bir yol. Varlığını her zaman yanımızda hissettik ve çaresiz olmadığımızı bize öğretti. Harika bir hekim. Allah yolunu, bahtını açık etsin. Başarıları daim olsun. Her zaman dualımızda
• Ankara Bilkent Şehir Hastanesi • Çocuk Beyin Ve Sinir Cerrahisi Randevusu •
el...u
Bebeğimizde kafa içi kanama tanısı nedeniyle Doç. Dr. Harun Demirci’ye başvurduk. Farklı bir ilden iletişime geçmemize rağmen kısa sürede randevu oluşturuldu. İlk görüşmede tetkiklerimizi ayrıntılı biçimde değerlendirip cerrahi gereklilik, olası riskler ve sürecin aşamaları hakkında açıklayıcı bilgiler verdi. Ameliyat öncesi hazırlıklar planlı şekilde yürütüldü; operasyon sonrası takiplerde düzenli bilgilendirme yapıldı. Tüm süreç boyunca iletişimi açık ve sakin bir tutum sergiledi. Eşimle birlikte hekim olduğumuz için hocanın çocuk beyin cerrahisi alanındaki deneyimini, sistematik yaklaşımını ve aile ile bilgi paylaşımındaki özenini yakından gözlemleme fırsatımız oldu. Sürecin her aşaması tıbbi açıdan düzenli, şeffaf ve açıklayıcı bir biçimde ilerledi.
• Ankara Bilkent Şehir Hastanesi • Endoskopik Cerrahi •
R
ri...
Oglum 6 aylıkken koroid pleksus karsinomu teşhisi konuldu zorlu bir ameliyat ve surec olmasına rağmen gerek bilgi birikimi ve deneyimi gerekse de iyi niyetli ve hoşgörülü yaklaşımından dolayı icimizi cok rahatlatmisti Harun bey.. Suana dek karşılaştığımız ender doktorlardan biridir sizin gibi doktorların sayısının artması dileğiyle iyiki yolumuz kesişti Oğlum Allahın izni ve sizinde insan üstü emek ve gayretiniz sayesinde suan icin çok şükür iyi..Allah başarılarınızı daim etsin yolunuz her daim açık olsun inşallah
Ö
öz...n
Kızımın araknoid kist ameliyatını yaptı süreç ile ilgili her zaman bizi aydınlattı en dogru yöntemi belirledi ameliyat öncesi ve sonrasında da her zaman yanımızda oldu hala da yanımızda her sorumuzu sabırla yanıtlıyor harun hoca ve ekibine sonsuz güveniyoruz
• Ankara Bilkent Şehir Hastanesi • Beyin Ve Sinir Cerrahisi Randevusu •
Harun Demirci isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Harun Demirci, Beyin Ve Sinir Cerrahisi. Size Harun Demirci tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Jackson Pratt Dren, Epilepsi Cerrahisi, Korpus Kallozotomi(Epilepsi Cerrahisi), Multipl Subpial Transeksiyon, Ventriküloperitoneal Şant Uygulama, Vns(Vagal Sinir Stimülasyon Tedavisi), Endoskopik Cerrahi, Nöroonkolojik Cerrahi, Pediatrik Endoskopik Cerrahi.
Harun Demirci adresi nerede?Harun Demirci şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Üniversiteler, 1604. Cd. No: 9, 06800 Çankaya/Ankara Ankara
Adresine gitmek zorunda kalmadan Harun Demirci isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Harun Demirci online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Harun Demirci isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Harun Demirci, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Harun Demirci isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Harun Demirci tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Harun Demirci hakkında ne düşünüyor?Toplam 24 hasta / danışan, Harun Demirci hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Harun Demirci hangi sigortaları kabul ediyor?Harun Demirci tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
- Ankara bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Beyin Ve Sinir Cerrahları
- Ankara bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Beyin Ve Sinir Cerrahları