Seyhan Mahallesi Hacı Ömer Sabancı Caddesi, Seyhan 01150
Tüm görüşleriniz değerli.
Moderasyon sürecimiz hakkında daha fazlasını öğrenin.
Görüşler hakkında daha fazla bilgi edinin
U
uğ...a
gerek kişilik ile gerekse mesleki tecrübesiyle 4 . 4 luk bir doktor ben ameliyat oldum ve bir çok yakınımı dr dost akraba hepsine tavsiye ettim beni 2007 yılında ameliyat etti çok çok memnun kaldım
bü...t
OP.DR.HASAN AKÇALI ÇOK MÜKEMMEL BİR DOKTOR.ALLAH ONDAN RAZI OLSUN ÇOK ACİL BEL FITIĞI RAHATSIZLIĞINDAN AMBULANSLA ACİLE GETİRİLDİM.HASAN BEYDE AMELİYATTAN SONRA ÖZEL BİR TEDAVİ İLE BENİ AYAĞA KALDIRDI VE 3 SENEDİR YOĞUN BİR İŞ TEMPOSUNDA ÇALIŞMAKTAYIM.TEŞEKKÜRLER HASAN AKÇALI.
Hasan Akçalı isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Hasan Akçalı, Beyin Ve Sinir Cerrahisi.
Hasan Akçalı adresi nerede?Hasan Akçalı şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Seyhan Mahallesi Hacı Ömer Sabancı Caddesi Seyhan
Adresine gitmek zorunda kalmadan Hasan Akçalı isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Hasan Akçalı online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Hasan Akçalı isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Hasan Akçalı bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Hasan Akçalı ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Hasan Akçalı hakkında ne düşünüyor?Toplam 2 hasta / danışan, Hasan Akçalı hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Seyhan civarındaki ilçelerden bazıları
Yakın zamanda aranan bazı hastalıklar
Sık kullanılan sigortalar
- Seyhan bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Beyin Ve Sinir Cerrahları