Çocuk ve Ergen psikiyatrisi alanında hizmet veriyorum. 2006 yılında İstanbul Tıp Fakültesinden mezun oldum. 2013 yılında Kocaeli Üniversitesi Tıp Fakültesinde uzmanlık eğitimimi tamamladım. Çorum, Edirne, Balıkesir ve son olarak Kocaeli Darıca ilçesi devlet hastanesinde uzman hekim olarak görev yaptım. 2017 yılında EABCT onaylı Bilişsel Davranışçı Terapi ( BDT diğer isimleriyle KDT, CBT) eğitimi aldım. Çocuk ve gençlerin olumsuz deneyimledikleri duyguların, davranışların ve fizyolojik belirtilerin (karın ağrısı, mide bulantısı çarpıntı, titreme, nefes darlığı ve ateş basması gibi) kökenlerini keşfetme ve BDT teknikleri (yeni ve daha sağlıklı bakış açısı) ile yaşadıkları bu sorunları ortadan kaldırmayı sağlayan BDT ile Psikiyatrik tedaviye ek olarak Psikoterapi hizmeti vermekteyim.

Yahyakaptan, Tamgün Ofis, Özyıldırım Sk. No:16, İzmit, Kocaeli 41050

• Sigortası olan hastalar

Hasan Ardıç Muayenehanesi

Hasan bey ile 2 senedir oğlumun dehb tanısı ile görüşme sağlamaktayız. Kendisinin samimi, rahatlatıcı ve güven veren bir yaklaşımı var. Randevu dışında da ne zaman bir şey sormak istesek ulaşabiliyoruz çok güzel ilgileniyor. Biz kendisinden çok memnunuz, ihtiyacı olan herkese tavsiye ediyoruz.

• Y

Oglumuzla çok cabuk bag kurarak cok hizli bir sekilde bizleri cozume kavusturdu.

Değerli yorumlarınız için teşekkür ederim

Yaklaşık üç ay önce internetten araştırarak bulduğum bir doktor.Öncelikle güven veriyor.Yedabiye başladığımı üç ay öncesi ve sonrasın da ciddi anlamda gelişmeler oldu.

• Hasan Ardıç Muayenehanesi Psikiyatrik İlaç Tedavisi  •

Değerli yorumlarınız için teşekkür ederim

Sevgili Hasan Bey, seanstaki her saniyeden inanılmaz etkilendik ve keyif aldık..konuları aktarış stiliniz,tarzınız,bilgi ve tecrübeleriniz..her anlamıyla muhteşemsiniz.

Değerli yorumlarınız için teşekkür ederim

Muayenesi ve rahatlatıcı anlatım tarzı,ayrıca oğlumla beraber benide çözlemesi ve bunu sıradan bir konuşma içinde yapabilmesi konusunda gayet uzman olduğunu göstermekte

Değerli yorumlarınız için teşekkür ederim

gerçekten ne desek hasan bey için az kalır o kadar ilgili ve anlayıslı ki oğlumun dehb şüphesi için korkuyla götürdük ama konusmalarıyla ve doğru yaklasımıyla o kadar güven verdiki cocuk psikiyatrisi arayısında olanlara şüphesiz tavsiye ediyorum

• Ş

Hasan Bey’e kızımın sosyal fobisi nedeniyle başvurduk. İlk tanıştığımız andan itibaren bizi çok güzel yönlendirdi. Alanında gerçekten uzman bir doktor, süreç boyunca örneklerle yaşadığı tecrübelerle bize bilimsel açıdan neyin neden kaynaklanabileceğini ve nasıl çözümlenebileceğini anlattı. Çok samimi birisi olması sebebiyle evimizde sohbet ediyor gibi hissettik hep kendimizi. Bizi hep endişenlenmeyin çözülebilir bir durum diye telkin etti; dediği gibi de kısa sürede kızımızın bu problemini Hasan Hocamız sayesinde çözdük.Kendisine gerçekten minnettarız. Varolsun…

• H

Tedavi sürecimiz güzel ilerliyor ve oğlumdaki değişimler ilk seanstan kendini gösterdi. Bu ikinci seansımızdı ben de oğlum da ikimiz de memnun ayrıldık

Değerli yorumlarınız için teşekkür ederim

Kızımın LGS döneminde tavsiye üzerine ulaştık kendisine, tanı ve tedavi yöntemiyle şu ana kadar bizi rahatlatan, işinin ehli bir doktor.

Değerli yorumlarınız için teşekkür ederim

Kızımın okul red sorunuyla ilgili çalışıyoruz hocayla.açıklamaları yönlendirmesi çok iyi inşaallah aşıcaz bu durumu