Psk. Hasan Cemre Aslıhak

Psikoloji daha fazla

Antalya 1 adres

Dünya'ya gözlerimi Lefkoşa'da açtım. Çocukluğum Ankara'da geçti. Orta ve Lise öğrenimimi Mersin'de tamamladım. 2011 yılında, Doğu Akdeniz Üniversitesi Psikoloji bölümünü kazandım.

Programı tam burslu ve İngilizce dilinde okuyarak 2016 yılında mezun oldum. Eğitim sürecimde sosyal, sanatsal ve akademik alanda bir çok faaliyet ve eğitime katılmamın yanı sıra, Psikoloji Kulüp Başkanı olarak ''Psikoloji Günleri'' kapsamında bir çok seminer ve konferansın düzenlenmesine de öncülük ettim. Eğitimimi tamamladıktan sonra özel kliniklerde staj yaptım.

2016 yılından bu yana Antalya Konyaaltı'nda kendi özel kliniğimde görüşmelerimi sürdürmekteyim. Pandemi sürecinde ilk Online Terapi sistemini uygulayan danışmanlardanım. Aynı zamanda da sosyal medya ve yayın organları üzerinden Psikolojik farkındalık üzerine yazılar yazmakta, okullarda ve kurumlarda seminerler yapmaktayım. 2022 itibariyle DoktorTakvimi ailesine katılmış bulunmaktayım.

Psikolog Hasan Cemre Aslıhak

Şirinyalı Mahallesi, İsmet Gökşen Caddesi, Bina No:93 Sungur Apt. Kat:3 Daire:9 Lara, Muratpaşa, Antalya

Şirinyalı Mahallesi, İsmet Gökşen Caddesi, Bina No:93 Sungur Apt. Kat:3 Daire:9 Lara, Antalya

• B

Yıllardır terapiye gitmem gerektiğini biliyordum ama gidemiyordum. Hasan hocamla tanışmadan önce ruh halimin çok iyi olduğu söylnemezdi bir karamsarlık içerisinde kafamdaki seslerle kendi kendime geçiriyordum günlerimi. Ama Hasan hocamın sayesinde bunu aştığımı düşünüyorum. Sorunlarımı paylaşamayan, duygularımı aktaramayan, sorunlarımla nasıl başa çıkabileceğimi bilmeyen, olayları kafamda farklı boyutlara koyan biriydim. Öncelikle bana kendi değerlerimi hatırlattı. Düşüncelerimi kontrol altına almamı sağladı. Sorunlarımı içime atan biriydim ama artık anlatabiliyorum. Yaşamak için kendime sebep bulmaya çalışırken, şimdi her sabah daha iyi uyanıyorum. İyi ki Hasan Hocamı tanımışım.

• Konum: Psikolog Hasan Cemre Aslıhak Bireysel Terapi

• N

Yaklaşımı çok güzel kesinlikle motive edici birisi

• Konum: Psikolog Hasan Cemre Aslıhak Psikoloji Randevusu

İlk defa terapiye gitme konusunda bu kadar rahat hissettiğim bir seans oldu. Kendimi anlaşılmış, yargılanmadan dinlenmiş hissettim. Sürecin bu kadar güven verici ve yapıcı geçeceğini tahmin etmemiştim. Hasan hocanın yaklaşımı, sorduğu sorular ve yönlendirmeleri sayesinde farkındalıklarım arttı. Gerçekten iyi ki bu adımı atmışım.

• Konum: Psikolog Hasan Cemre Aslıhak Psikoloji Randevusu

Benlik algım ile ilgili yaşadığım sorunlarım da bana yardımcı olmuştur. Kendime kızmadan ağlayabilmeyi, yaşadığım olumsuz duyguların sebebinin ben olmadığımı kabul etmek hayatıma olumlu yönde güzellikler katıyor. Çok faydasını gördüm. Tereddüt etmeden görüşme sağlayabilirsiniz.

• Ö

Hasan bey ile kişisel olarak çok bunaldığım bir dönemde karşılaştık. Olaylara farklı açılardan bakmayı ve kendinize daha çok zaman ayırmayı, aynı zamanda sorunları yok sayarak değil onlarla beraber yaşamayı öğrenerek, sorun sandığımız şeylerin üstesinden gelmek konusunda yardımcı oldu.

• Konum: Psikolog Hasan Cemre Aslıhak Psikoloji Randevusu

Hasan hocam Belki bu yorumu okuyunca Kabul etmeyecek ama benim gerçekten kurtarıcım oldu o kadar Evet bitti dediğim dönemdi verdiğim kayıplar yaşadığım zorluklar sonrasında Yolumuz kesişti İyi ki kesişti iyi ki tanıdım Hasan hocayı içindeki farklı bir Ayşenur'u ortaya çıkarttı her Eyvah dediğimde ben buradayım dedi Ben kendimi unuttuğumda o beni unutmadı gerek bir ağabey gerek bir kardeş gerekse psikolog kimliği ile hep yanımda oldu İyi ki Hasan hoca İyi ki Hasan Cemre Aslıhak

• Konum: Psikolog Hasan Cemre Aslıhak Psikoloji Randevusu

Bir ilişkimden dolayı geçtiğim zor bir dönemde aldığım kararla ve internet araştırmasıyla buldum kendisini. Sıcakkanlı samimi yaklaşımıyla kendimi rahatça ifade edebildim. Sürece yaklaşımı oldukça sakin verdiği örnekler gayet anlaşılır bir şekilde bu süreçten çıkmama kendimi uzun vadede geliştirmeme yardımcı oluyor. Kısa süreli değil uzun süreli destek için adımları çok iyi.

• M

Empatik ve güler yüzlü yaklaşımıyla, duygusal sorunlarıma çözüm odaklı bir şekilde kısa sürede çok olumlu değişimler sağladı. Kendisinin profesyonel yaklaşımı azımsanamayacak kadar etkili olduğunu belirtmek isterim

• R

Hasan Bey ile 10. Seansımizi yaptık. Kaygı bozukluğu üzerine gelmiştim. Verdiği tekniklerden ve olayı ele alma biçiminden oldukça memnunum. Hızlı yol almak isteyenlere tavsiye ederim..

• Konum: Psikolog Hasan Cemre Aslıhak Kabul ve Kararlılık Terapisi

• B

Hasan Hocamla seanslara başlamadan önce ruh halim pek iyi değildi ve hayata bakış açım oldukça olumsuzdu. Vaktimin büyük bir kısmını bilgisayar başında geçiriyor, dil öğrenmede zorlanıyor, odaklanamıyor ve sık sık unutkanlık yaşıyordum. Kendime değer vermiyor ve kendimle barışık bir hayat sürmüyordum.

Ancak Hasan Hocamın seansları sayesinde ruh halim giderek düzeldi ve hayata bakışım tamamen değişti. Bilgisayarla geçirdiğim zamanı azalttım, dil öğrenmede daha başarılı hale geldim, dikkatim toparlandı ve daha istikrarlı bir insan oldum. En önemlisi, kendimle barıştım ve kendime değer vermeyi öğrendim.

Ağustos ayından beri düzenli olarak seanslara devam ediyoruz ve bugüne kadar kendimle ilgili neredeyse tüm sorunlarımı aştım ve hocam ve metaforları sayesinde basetme yöntemleri öğrendim.