Uzm. Dr. Hasan Gürel, VM Medical Park Samsun Hastanesi'nde İç Hastalıkları (Dahiliye)ve Gastroenteroloji branşında hastalarını kabul etmektedir.

İç Hastalıkları Randevusu

Röportaj

Mide rahatsızlığım için başvurdum. Çölyak ve vitamin testleri yaptı. Sonuçlarım temiz çıktı ama vitaminlerimde eksiklik vardı. Vitamin ve diyet önerdi. Şu an daha iyiyim. Hasan Bey çok bilgili, ilgili, nazik bir doktor. Memnun kaldım kendisinden.

• H

Nefes alamama ve yutkunamama problemi için başvurdum. Hasan Bey endoskopi yaptı. Herhangi bir sıkıntı yaşamadım. Farklı bir branşa sevk etti. Hasan Bey ile bir sorun yaşamadım, iyi bir doktor.

• P

Mide rahatsızlığım için başvurdum. Endoskopi yaptı, yara vb. şeyler çıktı. İlaç tedavisine başladık. Uyguladığı tedaviden olumlu sonuçlar almaya başladım. Çok kibar, anlayışlı, işinin ehli, hastasının duygularını anlamaya çalışan bir hekim. Şikayetimi dile getirdiğimde beni dinledi. Diğer doktordan bu kadar verim alamadım. Yanına gittiğimde kötü durumdaydım ama şu an hayatıma daha iyi devam edebiliyorum. Hastasını önemseyen bir hekim. Beni iyi bir şekilde yönlendirdi. Hasan Bey'den memnunum.

• Z

Doktoruma internetten araştırarak ulaştım. 6 yıl önce obezite ameliyatı oldum. Son dönemde midemin üst kısmında yanma, şişkinlik ve yiyip içtikten sonra ağrı oluyordu. Bu yüzden randevu aldım. Tahliller yapıldı, bir de endoskopi yapıldı. Tahlillerde bir şey çıkmadı ancak endoskopi de alınan biyopsiyi doktorum değerlendirdi. Kısacası Hasan Bey'e ilk gittiğim andan son değerlendirmeye kadar her an memnun kaldım. İlgisi ve bilgisi mükemmel bir doktor.

•  •

Doktorumuz çok ilgiliydi. Iğdır’dan araştırıp geldik. Bizi çok iyi karşıladı. Kolonoskopi işlemi ve direkt tedavi başlandı. Sabah işleme alıp öğleden sonra sonuç ve ilaç işlemleri bitmişti. Ülseratif kolit tanısı konuldu. Beslenmesini düzenledi. Sonrasında kolonoskopi esnasında alınan patoloji sonuçları için kendisine direkt ulaşıp bilgi aldık. Kontrol randevusu da oluşturup tekrar ziyarete gideceğiz. Mide bağırsak sorunlarınız şikayetleriniz varsa hem erken tanı hem kesin tanı için Hasan Bey'i tercih edebilirsiniz.

• Ç

Değerli doktor Hasan Gürel beye mide rahatsızlığı şikayetiyle gittim. Kendisi endoskopimi yaptı ve rahatsızlığım hakkında teşhisini koyup tedavimi düzenledi. Medikalpark hastanesinde bu kadar hastasıyla ilgili,beyefendi bir doktorun bulunması büyük şans.

• VM Medical Park Samsun Hastanesi Endoskopi  •

• I

Çok ciddi kabızlık problemim vardı. Yıllardır bir sürü doktora gittim ama çözüm olarak Hasan Bey yardımcı oldu. Kendisi çok güzel her şeyi izah ediyor ve her şeyi, problemleri adım adım çözerek ilerliyor.

• Y

İnanılmaz memnun kaldım. Çok güzel ilgilendi. Sorunun ne olduğunu bilmiyordum endoskopi işlemini gerçekleştirdi. İlaçlardan çok memnunum. Kısa zamanda tekrar kontrole gideceğim. Midemden rahatsızlığım vardı. Ağrı ve yediklerime çok dikkat etmeme rağmen bulantı yaşıyordum. Midemde bakteri olduğunu ve bakteriden dolayı kapakçığımın hafif kapanmadığını söyledi. Antibiyotik tedavisine başladı. 1 hafta sonrasında tekrar kontrol gideceğim.

•  •

Kendisinden son derece memnunum. Hasan Bey alanıyla ilgili gayet eğitimli, tanısını ve tedavisini net bir şekilde koyan, sevecen, merhametli bir doktor. Ülseratif kolit rahatsızlığım var. Sürekli kendisine gidiyorum takiplerimi sağlıyor.

•  •

Hasan Bey'i araştırma hastanesinde çalışıyorken de biliyorduk. 4-5 senelik doktorumuz. Biz ondan memnunuz. Herhangi bir sıkıntımız yok. Teşhisleri doğru ve memnun kalıyoruz. Eşimin ülseratif kolit rahatsızlığı var 5 senedir kontrollerini kendisi sağlıyor. Hasan Bey gayet güler yüzlü, hoş sohbetli, teşhisleri doğru bir doktor.