Boyun Tutulması, İstanbul

• Doğu Mahallesi Papatya Sokak No:15, Pendik Harita

Özel Remedy Hospital

• Teşvikiye Mahallesi Hakkı Yeten Caddesi Vital Fulya Plaza No:23 Kat:2 Oda:4,, İstanbul Harita

Sevda Uğraş Muayenehanesi

Merdivenköy Mahallesi Ressam Salih Erimez Caddesi No:21, Kadıköy Harita

Erenköy Fizik Tedavi Ve Rehabilitasyon Hastanesi

• Atlas Üniversitesi Hastanesi

İç hastalıkları, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları

, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk kardiyolojisi, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Çocuk cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Tıbbi biyokimya, Pratisyen, Diyetisyen, Psikoloji, Akupunktur · Daha fazla

Barbaros Mah, H. Ahmet Yesevi Cad, No: 149 Güneşli - Bağcılar / İstanbul, Bağcılar Harita

Atlas Üniversitesi Hastanesi

• Fulya, Teşvikiye Mahallesi, Hakkı Yeten Cd. Vital Fulya Plaza D:23/620, 34365 Şişli/, İstanbul Harita

Prof. Dr. Erdem Bagatur Muaynehanesi

• Bahçelievler Mh, Talatpaşa Bulvarı Begonyalı Sok. 7/9, 34180 Bahçelievler / İstanbul, İstanbul Harita

Özel Aile Hastanesi

• Karayolları Mahallesi Osman Bey Caddesi No:120, İstanbul Harita

İstanbul Gaziosmanpaşa Eğitim Ve Araştırma Hastanesi

• Özel Çakmak Erdem Hastanesi

İç hastalıkları, Gastroenteroloji, Nefroloji

, Romatoloji, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk kardiyolojisi, Çocuk nörolojisi, Neonatoloji, Çocuk ve ergen psikiyatrisi, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Çocuk cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Üreme endokrinolojisi ve i̇nfertilite, Perinatoloji, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Tıbbi patoloji, Tıbbi mikrobiyoloji, Acil tıp, Diyetisyen, Psikiyatri, Diş hekimi, Psikoloji, Akupunktur · Daha fazla

Alemdağ Cad. Sezer Sk. No:3-5 Ümraniye - İstanbul, Ümraniye Harita

Kayışdağı Mahallesi Raci Caddesi No:1 İstanbul, Ataşehir Harita

Özel Medar Ataşehir Hastanesi

• Özel Yüzyıl Hastanesi Pendik

İç hastalıkları, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları

, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk endokrinolojisi, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Radyoloji, Acil tıp, Pratisyen, Diyetisyen, Psikiyatri, Diş hekimi, Psikoloji · Daha fazla

Fevzi Çakmak Mah, Tevfik İleri Cd No:105 üstkaynarca, Pendik Harita

Özel Yüzyıl Hastanesi Pendik