Otizm, Eyüp
Hangi uzmanlığı aramıştınız?
Halkalı merkez mahallesi, posta sk. no: 12 A Blok kat4 daire52, İstanbul • Harita
Özden Örs
Başak Mahallesi Yunus Emre caddesi 4. Etap 1. Kısım İhlas Sokak No:1 D-2 Başakşehir / İstanbul, İstanbul • Harita
Psk. Mevliye Yavuz
Merkez Mah.Halitpaşa Cad. No:42 K:1, İstanbul • Harita
İlayda Albayrak Dil ve Konuşma Merkezi
Bağcılar Medipol Mega Üniversite Hastanesi
İç hastalıkları, Endokrinoloji ve metabolizma hastalıkları, Gastroenteroloji
, Nefroloji, Romatoloji, Hematoloji, Geriatri, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk kardiyolojisi, Çocuk hematolojisi, Çocuk nefrolojisi, Çocuk nörolojisi, Çocuk alerjisi, Çocuk onkolojisi, Çocuk enfeksiyon hastalıkları, Çocuk göğüs hastalıkları, Çocuk i̇mmünolojisi, Çocuk ve ergen psikiyatrisi, Dermatoloji, Genel cerrahi, Çocuk cerrahisi, Göğüs cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, El cerrahisi, Kulak burun boğaz, Kadın hastalıkları ve doğum, Üreme endokrinolojisi ve i̇nfertilite, Perinatoloji, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Algoloji, Radyasyon onkolojisi, Nükleer tıp, Tıbbi patoloji, Tıbbi biyokimya, Tıbbi mikrobiyoloji, Acil tıp, Aile hekimliği, Ağız diş ve çene cerrahisi, Diyetisyen, Cerrahi onkoloji, Tıbbi ekoloji ve hidroklimatoloji, Psikiyatri, Diş hekimi, Ortodonti, Periodontoloji, Psikoloji, Endodonti, Protetik diş tedavisi, Jinekolojik onkoloji cerrahisi, Çocuk gelişimi · Daha fazlaTem Avrupa Otoyolu Göztepe Çıkışı No: 1Bağcılar, İstanbul • Harita
Bağcılar Medipol Mega Üniversite Hastanesi
Göktürk Merkez Mahallesi Tan Sokak No:1/15 Kemer Corner Sitesi İnci Apartmanı, İstanbul • Harita
Psikiyatri&Psikoterapi Kliniği
Dkt. Nilay Hanoğlu
Odyoloji (dil, konuşma ve ses bozuklukları), Çocuk gelişimi, Dil ve konuşma terapisi
Hürriyet mah. Menderes Cad. No:7 Dr:2, İstanbul • Harita
Çatı Akademi
Halkalı Merkez Mah. 1. İkitelli Cd. No:2 Meydan Halkalı Evleri A Blok Daire 96, 34303, İstanbul • Harita
Psk. Kübra Demirci
Hürriyet mahallesi eski Edirne asfaltı caddesi no 208 kat 2 daire 2, İstanbul • Harita
Empati Psikolojik Danışmanlık Merkezi
Yenidoğan mah. Abdi ipekçi cad. Parkhan, • Harita
Psk.Aslıhan Düzenli
Halkalı Merkez Mah. 1.İkitelli Cad. No:2 Meydan Halkalı Evleri A Blok D:81-82, İstanbul • Harita
Vita Akademi
Kayabaşı mh Adnan Menderes Bulvarı Kuzey Yakası B5 Blok 26. Ofis, 34494 Başakşehir, İstanbul • Harita
Bütüncül Psikoloji Danışmanlık
Adnan kahveci mahallesi, alemdağ caddesi, Centro A blok 2. Kat Daire:11 Beylikdüzü Devlet Hastanesi Karşısı, İstanbul • Harita
Erg. Şerife Yılmaz
Güllü Cd. 1 Gaziosmanpaşa İstanbul, İstanbul • Harita