Dr. Hatice Bahar Tolga,İzmir Dokuz Eylül Üniversitesi Tıp Fakültesi'nden mezun olmuş olup,şu anda Şi'ra Clinic te danışanlarına hizmet vermektedir.

Şi'ra Clinic

Barbaros mah. Troya cad. No : 55/1, Çanakkale Merkez, Çanakkale 17020

• Sigortası olan hastalar

Dr Hatice hanımı sosyal medyada gördüm ve daha sonra Google da araştırdım. Yorumları okudum. Daha sonra görüşmeye gittim. Gayet güvenilir ve samimi geldi. Yoğun çillerim var be bıyık lekesi. 3 seans eksozom önerdi. Bugün 3. Seansımı aldım. Ve yazmaya karar verdim. Çillerimde çok bir değişme olmadı açıkçası ama bıyık lekemde bariz bir açılma oldu. Yüzümde sıkı ve daha aydınlık fresh bir görüntü oluştu. Memnun kaldım.içeriden nemi arttı sanki yüzümün.işlem oldukça acılı. Narin olanlar gitmesin. Ama hemen geçiyor. Hatice hocama güveniyorum.

• Şi'ra Clinic Leke Tedavisi  •

• M

Muayene sonrası gerekli tedavi ve işlemler harikaydı

• P

Detaylı açıklamalarla iyi bir hizmet aldım. Titizlikle ve özenle işini yapan bir uzman.

• N

Hatice Bahar Tolga hocamdan dudak dolgusu ve botox işlemi yaptırdım, sonuçtan inanılmaz memnun kaldım. Hem çok doğal hem de yüzüme çok yakıştı. İşlem sırasında çok ilgiliydi, her aşamayı detaylıca anlattı ve büyük bir özenle, en ince ayrıntısına kadar bakarak uyguladı. Eli çok hafifti, hiçbir ağrı ya da rahatsızlık hissetmedim. Güler yüzü, profesyonelliği ve işine olan sevgisiyle kendinizi güvende hissediyorsunuz. Gönül rahatlığıyla tavsiye ediyorum.

• Şi'ra Clinic Botoks  •

Dr. Hatice Tolga hocamla tanışanların olumlu anlatımları sonucu tanıştım. Öncelikle bilgi almak için gitmiştim ama öylesine içten, samimi ve güven vericiydi ki botox ve mezoterapi işlemi yaptırdım. Öylesine memnun kaldım ki anlatamam. Yaptığı işi seven, önemseyen, sağlıklı bilgilendirmeler yapan, maddi bakmayan, danışanın memnuniyetini baz alan dünya tatlısı Hatice hocamla yolumuzun kesişmesi büyük şans benim için. İyi ki tanımışım, iyi ki var...

• Şi'ra Clinic Mezoterapi  •

6ayda bir botoks ve gençlik aşılarımı düzenli olarak yapıyor.Kullandığı ürünlerin kalitesi ve elinin çok iyi olması sayesinde hiç sorun yaşamadan gençliğimi sayesinde korumaya devam ediyorum.

• Şi'ra Clinic Gençlik Aşısı  •

Hatice Hanım'a tavsiye üzerine gittim. Yüzüm çok kızardı ve kuruydu. Saçlarım cansızdı. Yüzüme mezoterapi ve saçlarıma eksozom tedavisi uygulandı, şu an çok mutluyum. Ayrıca hiç fark edilmeyen dudak dolgusu ile çok gençleştim. Herkese tavsiye ederim.

•  •

• G

Çoook tatlı bir doktor. Yanlış yapılmış olan dudak dolgumu eritmek için gitmiştim çok iyi sonuç aldım. Tavsiye ederim. İlgili ve bilgili çok da güzel.

• Şi'ra Clinic Dudak Dolgusu  •

• Y

Hatice hanıma botoks ve saçıma eksozom yaptırdım. İlgili ve iyi niyetli bir yaklaşıma sahip. Sonuçlardan da memnunum. Sevgilerimle…

• M

Harika bir doktor. Saç mezoterapisi ve Prp yaptırmıştım. 3 seansın sonunda etkisini görmeniz mümkün. Çok iyi sonuçlar aldım. İlgisi, bilgisi ve tecrübesi her şeyi ortaya koyuyor. Gözü kapalı gidebilirsiniz.

• Şi'ra Clinic Saç Mezoterapisi  •