Op. Dr. Hayal Doruk, tıp eğitimini Ondokuz Mayıs Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde tamamladıktan sonra çocuk cerrahisi alanında uzmanlaşmıştır. Mesleki kariyerine Iğdır Devlet Hastanesi’nde (2012-2014) başlayan Dr. Doruk, ardından İstanbul Kartal Yavuz Selim Devlet Hastanesi’nde (2014-2015), Ankara Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Hematoloji Onkoloji Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde (2015-2019) ve Ankara Bilkent Şehir Hastanesi'nde (2019-2021) görev yapmıştır. Şu anda Ankara'da özel muayenehanesinde hizmet veren Op. Dr. Doruk, sünnet, kasık fıtığı, inmemiş testis, apandisit, bağırsak tıkanması, hidronefroz ve yanıklar gibi çocuk cerrahisiyle ilgili pek çok alanda deneyime sahiptir.

Op. Dr. Hayal Doruk

Kızılırmak Mah. Dumlupınar Blv. No:9 YDA Center, A3 Blok Kat:10, iç Kapı No:392, A3 BLOK KAT:10 İÇ KAPI NO:392, Çankaya 06510

Çocuk Cerrahisi Randevusu

Kızılırmak Mah. Dumlupınar Blv. No:9 YDA Center, A3 Blok Kat:10, iç Kapı No:392, Çankaya

Op. Dr. Hayal Doruk

Doktorumuza kızım için ulaştık. Kızımız 40 aylık ve makat çatlağı ile tatildeyken kabızlık olayımız oldu. Bu yüzden Doktor Hayal Hanım'a göstermek istedik. Kendisinden randevu alıp gittik ve kızımızın makat çatlağına bakıp muayene etti ve çatlağın iyileştiğini söyledi. Kabızlık için ise kızımızda utangaç tuvalet alışkanlığı olduğunu söyleyip tedaviyi başlattı. Biz Trabzon'da oturuyoruz ve kendisi bizimle telefonda kızımın durumu hakkında konuşmalar yapıp tedavisini sağladı ve kızımız düzeldi. Kendisinden çok memnun kaldık. Herkese tavsiye ederim.

•  •

Op. Dr. Hayal Doruk

Merhaba güzel yorumunuz beni çok mutlu etti.
    Sağlıklı günlerde görüşmek dileğiyle.

Çocuğum normalde doktorlarda çok huzursuz olur ama Hayal Hanım'a hemen ısındı, bu bizi çok rahatlattı

Op. Dr. Hayal Doruk

Merhaba, bu güzel sözleri duymak beni çok mutlu etti.
    Çok teşekkür ederim.