0850 333 0388 Ücret öğren

Tıp yolculuğuma 2003 yılında Harran Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde başladım ve 2009 yılında mezun olarak meslek hayatıma adım attım. Hekimlik pratiğimin ilk yıllarında, 2010-2011 yılları arasında Yüksekova Devlet Hastanesi Acil Servisi’nde görev yaparak yoğun bir klinik tecrübe kazandım. Ardından 2011-2012 yıllarında Yüksekova Aile Sağlığı Merkezi’nde birinci basamak sağlık hizmetlerinde hastalarımla buluştum.

Mesleki gelişimimi sürdürmek amacıyla 2013 yılında başladığım Uzmanlık Eğitimi’mi 2017 yılında yine Harran Üniversitesi Tıp Fakültesi bünyesinde başarıyla tamamladım. Uzmanlık sonrası kariyerime özel sektörde devam ederek; 2017-2018 yıllarında Şanlıurfa Özel Edessa Hastanesi’nde, 2018-2019 yıllarında ise Kızıltepe Özel Cihanpol Hastanesi’nde uzman hekim olarak görev aldım.

2019-2026 yılları arasında Özel Kızıltepe İpekyolu Hastanesi'nde çalıştım. Hastanemiz kapandıktan sonra 3 Nisan 2026’dan itibaren aktif olarak kendi özel muayenehanemde /kliniğimde hastalarıma hizmet vermeye devam etmekteyim.

Yetişkin
Çocuk (İlgili adreslerde)

İç Hastalıkları Randevusu

Yenikent Mahallesi Mardin Caddesi 315 Sokak Beylerbeyi PlazaA Blok K:2 No:62, Mardin

315, Kızıltepe

HAYDAR BOYNUKARA KLİNİK

Haydar Boynukara
Uzm. Dr. Haydar Boynukara Muayenehanesi

Yenikent Mahallesi Mardin Caddesi 315 Sokak Beylerbeyi PlazaA Blok K:2 No:62, Kızıltepe, Mardin 47440

Ödeme yöntemleri

• Nakit
  • Kredi kartı
  • Banka Havalesi
Haydar Boynukara
HAYDAR BOYNUKARA KLİNİK

315, Yenikent mah. Mardin Cad. Beylerbeyi Plaza A Blok, Kızıltepe 47440

Görüşler

Hasta/danışanlar tarafından en çok bahsedilen

• Detaylı açıklamalar
  • Tedavinin/danışma sürecinin etkisi
  • B

SAÇ DÖKÜLMESi , HALSİZLİK YORGUNLUK ŞİKAYETLERİ İLE GITTIGIM HAYDAR HOCAM DETAYLI TETKIKLERIMI İSTEYEREK VE DETAYLI MUAYENE İLE BANA İLAÇ TEDAVİSİ DUZENLEDI, VERILEN İLAÇ TEDAVISI İLE SAGLIĞIMA KAVUŞTUM, İLGİ VE SAMIMIYETTEN ÇOK MEMNUN KALDIM,TAKİPLERİMİ AKSATMADAN GİDECEM, ELİNE EMEGINE SAGLIK,

• Uzm. Dr. Haydar Boynukara Muayenehanesi Tam Kan Sayımı-Hemogram  •

• Z

Tiroid rahatsızlığım nedeniyle başvurduğum Haydar hocamdan çok memnun kaldım. Süreci detaylı şekilde açıklaması, ilgili yaklaşımı ve hastasına güven veren tavrı sayesinde kendimi oldukça rahat hissettim. Tedavi sürecimi titizlikle takip etti ve tüm sorularımı sabırla yanıtladı. Ayrıca güler yüzlü ve profesyoneldi.Kesinlikle tavsiye ederim.

• B

Uzun süredir devam eden baş dönme problemim ile gittim ve birçok doktorun daha önce fark edemediği sonuçlara ulaştı. Sağlığıma kavuşmama vesile oldu doktor bey. Açtığı muayene ve şartları çok kaliteli. Verdiğiniz tahlil çok kısa bir sürede sonuçlanıyor. Doktor beyin iletişimi, hastaya yaklaşımı ve geçmiş yıllara kadar araştırması çok faydalı oldu. Uzun süredir bu şekilde muayene eden bir doktor görmemiştim. Tayin sebebiyle ayrılsam bile buralardan online hastası olarak devam edeceğim.

• HAYDAR BOYNUKARA KLİNİK Randevu  •

Yıllardır çektiğim barsak şikayetlerinden dolayı gezmedigim Dr kalmadı.Haydar hocamın verdiği tedavi ve diyet önerileri ile kısa sürede sağlığıma kavuştum.Mardin için gerçekten hastaya samimi yaklaşımı ve alanında tek seçenek olması dolayısıyla rahatlıkla tedavi için başvurulabilecek bir doktor ...

• Ş

Hastayla iletişim konusunda çok iyi ve kendi branşınızda tecrübeye sahip olmanız içimizdeki kuşkuyu bırakmamanız yakın takip tedavi konusunda çok iyisiniz iyi ki varsınız Hocam

• Uzm. Dr. Haydar Boynukara Muayenehanesi İç Hastalıkları Randevusu  •

• N

Hem bilgisi hem de hastaya yaklaşımıyla gerçekten çok başarılı bir hekim. Muayene boyunca tüm şikayetlerimi dikkatle dinleyip detaylı şekilde değerlendirdi. Sorularıma sabırla ve anlaşılır şekilde cevap vermesi kendimi rahat hissetmemi sağladı. Hastalarına değer veren, ilgili ve güler yüzlü bir doktor. Gönül rahatlığıyla tavsiye ederim.

• Z

İlk korona sürecinde mide ağrısı ile kalbim sıkıştı, ben kalp krizi geçirdiğimi zannederken, ilk muayenede koronaya yakalandığımı ve hemen karantinaya alınmam gerektiğini tespit etti ve başarılı bir tedavi süreci geçirdim. O günden beri yakın akraba ve dostlarımı yönlendiriyorum ve hep başarılı tespitlerde bulunuyor ve doğru tedavi yöntemleri ile başarılı sonuçlara şahit oldum.
    Şu anda da akciğerlerimdeki problem ve böbrek sorunuyla ilgili kendilerinin yanında tedavi görüyorum.
    Ahlaklı ve yardımsever kişiliği, sabırlı duruşu, hastalarıyla detaylı diyalog ve tedavi sürecindeki takibi ile takdiri hakettiğini düşünüyorum.

• Uzm. Dr. Haydar Boynukara Muayenehanesi İç Hastalıkları Randevusu  •

• H

Haydar Bey ile meslektaşız. Annemin rahatsızlığı nedeniyle kendisi ile irtibata geçtim. Diyabet tedavisi regülasyonu ve ilaç yan etkilerinin yönetimi için başvurduk. Sürecin başından sonuna kadar çok ilgili davrandı, gerekli yönlendirme ve önerileri yaptı. Tedavi sürecinden ziyadesiyle memnun kaldığımızı belirtebilirim.

• N

Haydar Hoca uzun yıllardır yaklaşık 20 kişilik ailemizin yanında sağlık takibi yaptığımız değerli bir hocamız. Dahiliye alanında yaptığı teşhis ve tedavilerinde şu ana kadar sonuçsuz kaldığımız bir rahatsızlık yok. Dahiliye dışındaki alanlarda da daha önce teşhis konulmayan rahatsızlıkları teşhis ve tedavi ederek birçok aile ferdine şifa oldu. Pandemiden ağır hastalanan aile fertlerinden, 80 yaşındaki yaşlı annemize kadar tüm aile fertlerini ve kendi sağlığımı büyük bir güvenle emanet edebildiğim tek hekim diyebilirim. Örneğin: Uzun yıllar kulak burun boğaz enfeksiyonu geçirdim; gittiğim sayısız KBB uzmanı bir teşhis ya da tedavi bulamadı. Derdimi anlattığım gibi mevsimsel alerji teşhisi koydu ve uyguladığı tedavi ile 15 yıllık kulak ağrım iyileşti.

•  •

Ben Haydar hocadan çok memnunum. Benim Hepatit B şikâyetiyle başvurdum. Tedavimi oldum ve eşim de aynı rahatsızlıkla geldi, çok şükür iyiyiz. Haydar hocamız değerli bir doktor, tavsiye ederim.