Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi İbn-İ Sina Hastanesi

Talatpaşa Bulvarı Adnan Saygun Cad. Samanpazarı, Altındağ

• T

26 Mayıs 2025 tarihinde frontal sinüsümdeki kisti almak için ameliyat etti. Ameliyattan korkmama rağmen süreç boyunca bana karşı sabırlı ve şefkatli yaklaşımını asla eksiltmedi. Ameliyat öncesi, sırası ve sonrasında kafamdaki soru işaretlerini, rahatsızlıklarımı ve korkularımı dikkatle dinleyerek gerekli açıklamalarını yaptı ve kontrol etti. Ameliyatı ve süreci değerli doktor ve tabii ki ekibi sayesinde sorunsuz atlattım. Ameliyattan sonraki kontrollerimde de beni dikkatle dinledi ve sürecimi yönetti.

• Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi İbn-İ Sina Hastanesi Diğer  •

• Hocam oğlumun alnındaki frontal sinüs ameliyatını yaptı. Rabbim ellerine dert vermesin. Başarısına başarı katsın. Çok iyi, mükemmel ve kaliteli bir hoca Allah’ıma binlerce kez şükürler olsun hocamızı karşımıza çıkardı. Ne söylesem ne kadar övsem az hakkı ödenmez.

• Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi İbn-İ Sina Hastanesi Diğer  •

• B

Biz bir hasta yakını olarak doktorumuzun kbb doktoruna kontrol amaçlı yönlendirmesinde karşılaştığımız bizce çok olumlu kanaatlerimizi paylaşmak istiyoruz. Hastamızın kontrolünün başından sonuna kadar her sorumuza ilgili bir şekilde cevap almamız, hastalığımızla ilgili olarak detaylı bilgilendirilmemiz bizi çok memnun etmiştir. Teşekkürler ediyoruz.

•  •

Profili düzenle veya yönet