Diğer kurumları göster

Kimi arıyorsunuz?

Başka bir uzmanlık arayın

Hakkımızda

Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi İbn-İ Sina Hastanesi kadrosunda 2 adet acil tıp uzmanı, 4 adet aile hekimliği uzmanı, 3 adet algoloji uzmanı, 37 adet anesteziyoloji ve reanimasyon uzmanı, 19 adet beyin ve sinir cerrahisi uzmanı, 1 adet çocuk cerrahisi uzmanı, 1 adet çocuk psikiyatrisi uzmanı, 1 adet çocuk ürolojisi uzmanı, 15 adet dermatoloji uzmanı, 3 adet el cerrahisi uzmanı, 8 adet endokrinoloji ve metabolizma hastalıkları uzmanı, 20 adet enfeksiyon hastalıkları uzmanı, 22 adet fiziksel tıp ve rehabilitasyon uzmanı, 13 adet fizyoloji uzmanı, 7 adet gastroenteroloji uzmanı, 48 adet genel cerrahi uzmanı, 12 adet göğüs cerrahisi uzmanı, 28 adet iç hastalıkları uzmanı, 4 adet immünoloji uzmanı, 1 adet kadın hastalıkları ve doğum uzmanı, 36 adet kardiyoloji uzmanı, 25 adet kulak burun boğaz uzmanı, 11 adet nefroloji uzmanı, 21 adet nöroloji uzmanı, 21 adet ortopedi ve travmatoloji uzmanı, 23 adet radyoloji uzmanı, 5 adet romatoloji uzmanı, 11 adet tıbbi biyokimya uzmanı, 11 adet tıbbi farmakoloji uzmanı, 9 adet tıbbi genetik uzmanı, 18 adet tıbbi mikrobiyoloji uzmanı, 20 adet tıbbi patoloji uzmanı, 20 adet üroloji uzmanı, bulunmaktadır. Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi İbn-İ Sina Hastanesi Ankara ilinde Talatpaşa Bulvarı Adnan Saygun Cad. Samanpazarı Altındağ adresinde bulunmaktadır. Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi İbn-İ Sina Hastanesi bünyesinde bulunan bir doktordan randevu almak için 3123103333 numaralı telefonu arayabilirsiniz.
daha fazla Hakkımızda

Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi İbn-İ Sina Hastanesi
Talatpaşa Bulvarı Adnan Saygun Cad. Samanpazarı, Altındağ
  • Axa Sigorta
  • Diğer (İade)

O

Değerli hakan tuna hocamıza ve ekibine annemin beyin ameliyatındaki basarilari için tebrik ederim hem ameliyat oncesin moral vermesi hemde ameliyat sonrası ilgi ve alakası gerçekten taktire şayan Allah kimseyi hastaneye düşürmesin böyle değerli doktorlarımızın da eksikliğini de göstermesin saygılarımla

• Prof. Dr. Hakan Tuna Diğer  •

Y

Hayat bazen insanı en zor sınavlarla karşı karşıya bırakıyor. Böyle bir süreçte yolunuz Mustafa Onur Karaca gibi bir doktora denk gelirse, insan kendini gerçekten güvende hissediyor.
    Gerek yaklaşımı, gerek hastaya verdiği güven ve açıklayıcı tavrı sayesinde süreci korkudan çok umutla geçirdik.
    Sadece iyi bir cerrah değil, aynı zamanda gerçekten ilgili ve vicdanlı bir insan.
    Zor bir dönemde bize hem moral hem de sağlık kazandırdığı için kendisine minnettarım.
    İyi ki yollarımız kesişmiş.”

• Doç. Dr. Mustafa Onur Karaca Tümör Nekrozu Faktörü (Tnf)  •

Canım Hazan Hocam. Hazan hocam beni 15 yıl çektiğim burun tıkanıklığından kurtardı. Birçok kbb doktoruna gittim burun için sprey verip gönderdiler ki ben artık bunların fayda etmediğini söylediğim halde. Sonra alerji doktorum Prof. Gülfem hocamın tavsiyesi ile Hazan hocamı buldum iyiki bulmuşum. Nefes alamıyordum asla burnumdan ki bu benim derin nefeslerimi de etkiliyordu artık, hep nefes açlığı çekiyordum. Hazan hocam tek bir soru sordu ve o Engin bilgi ve tecrübesi ile beni ameliyat edeceğini , burun etlerini alacağını ve çok az bırakacağını ve daha birçok detayı güler yüzlülükle rahatlatıcı bir şekilde anlattı. Bana tekrar nefes almayı bağışladı canım hocam. Bir de mütevaziliği, ve insancıllığı için bir kez daha hayran oldum. Böyle bilgili ve kişilikli doktorlarımız çoğalsın.

• Ass. Dr. Hazan Başak Diğer  •

Tavsiye üzerine hakan hoca ile tanıştım. Yıllardır ertelediğim diz ve kalça protezi ameliyatlarımı yaptı. Hekim olarak çok iyi anlayışlı hastaların halinden anlayan anlayışlı bir hekim. Insana ilk andan itibaren güven veriyor Harika bir insan.

• Op. Dr. Hakan Kocaoğlu Diğer  •

İletişimi, hasta bilgilendirme ve empatimi yeteneği süper.

• Op. Dr. Muhammed Arif İbiş Diğer  •

1998 yılında annemde sol ampizem gelişmesinden dolayı Murat Akal hocam ameliyat etmişti. Gerek ilgisi ,gerek takibi açısından kendisinden son derece memnun kalmıştım. Arada kendisine annemi kontrol için götürüyorum randevu konusunda en kısa zamana veren ve gerçekten çok ilgili bir hoca. İyi ki varsınız Murat Akal hocam....saygılar...

• Prof. Dr. Murat Akal Diğer  •

Ö

İsmim Öznur Aksoy 94 yılında başlayan kasılmalarım artınca 96 yılında ibni Sina hastanesinde tanıştım bana distoni teşhisi koydu o zaman uzmandı şimdi ise Tüm Avrupa ülkelerinde hastası olan bir Profesör. Türkiye de böyle bir doktor daha yoktur Allah ne muradı varsa versin. Şehim ablanın sadece bana yaptığı iyilikleri anlatsam sayfalar yetmez halen 3 ayda bir botoks yapar bana

• Prof. Dr. Şehim Kutlay Diğer  •

R

Ülseratif kolit hastalığı nedeniyle ameliyat oldum hastasıyla ilgilenen süreci yakınen takip eden kıymetli bir insan sayılarının artması dileğiyle

• Doç. Dr. Mehmet Ali Koç Kolon Ve Rektum Cerrahisi  •

Kasım 2023 yılında annemin sakrum tümörü sonucunda tanıştık Onur hocamla. İlk görüşmelerimize elimizde tahlillerle direkt olarak tanısını koydu, bize şeffaf bir şekilde durumu aktarıp ameliyat olması gerektiğini anlattı. Bütün olumlu-olumsuz yönlerini bize aktararak. Kendisinin şeffaflığı ve içtenliğiyle annemin bütün sürecini kendisine rahatlıkla teslim edebildik. Öncesinde çok fazla endişelerimiz vardı, çözümsüz olduğunu ifade edip göndermişlerdi. Onur hocam tam tersi hemen planlamalarını yapıp gerekli tahlilleri tamamladıktan 2 hafta sonra ameliyatı gerçekleştirdi. 18 saat süren operasyonun ardından süreci yakından takip ederek dikkatli bir şekilde, iyileşme sürecimizde hep bizimleydi. Yaklaşık 2,5 yıldır aralıklarla kontrollerimize gidiyoruz. Sonucundan annem çok mutlu ve Onur hocam gördükçe güler yüzüyle kendi mutluluğunu da yansıtıyor. Kendisine minnettarım kimsenin kolay kolay göze alamayacağı bir operasyonu yaptı, başarıyla sonuçlandı. Annemi kurtardı.

• Doç. Dr. Mustafa Onur Karaca Tümör Nekrozu Faktörü (Tnf)  •

Akciğer kanseri teşhisinden sonra Ayten hanım ile yolumuz kesişti. Ameliyat sürecimde bize çok yardımcı oldu. Hiçbir detayı atlamadan her şeyi anlatarak süreçten haberdar etti ve başarı ile ameliyatımı gerçekleştirdi. Ameliyat sonrasında da çok iyi takip etti. Kendisi çok ilgili ve özverili bir hekim.

• Prof. Dr. Ayten Kayı Cangır Diğer  •