Prof. Dr. Hikmet Başmak

Göz Hastalıkları · Daha fazla

Eskişehir 1 adres

Prof. Dr. Hikmet Başmak 1987 yılında Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi’nden mezun olmuştur.1987 - 1991 yılları arasında Anadolu Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde araştırma görevlisi olmuştur.2007 yılında Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi’nden Profesör Doktor ünvanı aldı. Şuan Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Göz Hastalıkları Ana Bilim Dalı öğretim görevlisidir ve kendi özel muayenehanesinde hizmet vermektedir.

Hikmet Başmak Muayenehanesi

Atatürk Bulvarı No:259/3 Tıp Fakültesi Shell Benzinlik Karşısı ESKİŞEHİR, Eskişehir 26000

• B

Hikmet beyi 1999 yılında 6 yaşında bir kız çocuğu olarak tanıdım. O dönem Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesinde şaşılık ameliyatımı gerçekleştirdi kendisi. Sonrasında da uzun yıllar hipermetrop astigmat için takibimi yaptı. Bugün 33 yaşındayım ve hala ona güveniyorum. Lazer operasyonu kararı vermeye çalıştığım bir dönemde yine kapısını çalıp fikrini aldım.

• K

Hikmet Bey ile yaklaşık 2 hafta önce tanıştık,araştırmalarımız sonucunda kendisinin iki gözümde de olan kayma sorununu çözmek için en iyi kişi olduğunu gördük,kendisi hem Hacettepe mezunu olması hem de alanında profesör olması bizi çok güvende hissettirdi.Kendisi büyük bir özen ile önce muayne etti sonra daha büyük bir özen ile ameliyat ettti,ameliyat son derece başarılı gerçekleşti ve iki gözümde de olan göz kayması problemi tamamen sona erdi.Kendisinin ilgisi,güler yüzlülüğü ve ameliyattaki başarısı konusunda çok memnunum.

• (

Yıllar önce Hikmet Hoca göz kayması ameliyatımı yapmıştı. Miyop astigmat olduğum için belirli aralıklarla göz muayenesine gitmeye devam ediyorum. Ama uzun süredir Hikmet Hoca'ya muayene olmamıştım. Muayene olmak için gittiğimde tedavisi geçmişine uygun detaylı bir anlatımla sorularımı anlaşılır şekilde cevaplaması kafamdaki soru işaretlerini gidermeme yardımcı oldu. Kesinlikle tavsiye edebileceğim bir göz hastalıkları doktoru olduğunu söyleyebilirim.

• I

Oğlumun 40 günlüğünden bu yana doktoru. Oğlum şu anda 21 yaşında. Her zaman aynı güler yüzlülüğü, detaylı ve bizim anlayabileceğimiz biçimde açıklamalarıyla muayene etti. Alanındaki bilgisi zaten tartışılmaz. Bunun yanında empati kurma becerisi çok yüksek. Hastasını çok iyi tanıyan bir doktor.

• Hikmet Başmak Muayenehanesi Randevu  •

Hikmet hocaya ikinci gidişimiz ilk gittiğimizde kayma şüphesiyle gitmiştik kayma olmadığını söyledi göz numarası 1.75 olarak belirtmişti ikinci muayenede 0.50 ve 0.75 e düştüğü bilgisini verdi sakin ve detaylı anlatımı sayesinde aklımızda soru işare kalmıyor, sekreteri de ilgili memnun kaldık

• Hikmet Başmak Muayenehanesi Görme Alanı Testi  •

• M

Çok değerli , hastalarına karşı güler yüzlü ve profesyonel bir sağlık hizmeti vermekte 4 yaşındaki oğlumun katarakt ameliyatlarıni sorunsuz bir şekilde gerçekleştirdi.

• Hikmet Başmak Muayenehanesi Katarakt Ameliyatı  •

25 yaşındayım iki gözümde de dışa kayma vardı. Bir çok doktora gittim ama bi sonuç alamadım. Sonra Hikmet beye gittim ameliyat olmam gerektiğini ve bu ameliyattan mutlu çıkacağımı söyledi. Gerçekten de dediği gibi oldu bir ay önce ameliyat oldum ve çok mutluyum. Ne ameliyatta ne de ameliyat sonrasında herhangi bir sıkıntı yaşamadım gerçekten çok rahat geçti ve kayma düzeldi. Ayrıca Hikmet bey gerçekten çok naif ve kibar bir insan, sorduğum bütün sorulara içtenlikle cevap verdi asla aklımda herhangi bir soru işareti bırakmadı. Ve gerçekten insanı çok güzel motive ediyor. Ben gitmeden önce bu yorumlara çok bakmıştım şimdi böyle bi sıkıntısı olan ve gitmeyi düşünen varsa asla beklemesin derim ben.

• M

Hikmet Bey' e yine bir hekimin yönlendirmesi ile gittik. 3 yaşındaki oğlum için alanında uzman olduğu ve küçük yaş grubu ile çalışmalarının ve ekipmanının yeterli olduğunu duydum. Nitekim ilgisi ve deneyimi ile bizi de şaşırtmadı. Sabırla ve ilgiyle küçük yaş grubu ile ilgileniyor kendisine buradan da teşekkür ederim. Böyle doktorlarımızın olması gurur verici

• Hikmet Başmak Muayenehanesi Görme Alanı Testi  •

• F

25 yıl önce sol gözümden ameliyat olmuştum şimdi sağ gözümden ameliyat oldum aynı mükemmel ilgi alaka devam ediyor. Ameliyattan önce korkularım vardı her soruma tek tek cevap verdi Hikmet hocam ameliyattan sonra ne dediyse aynısı oldu. Sağ dışa doğru kayan gözüm düzeldi. Eline emeğine sağlık Hikmet Hocam :)

• M

Çocuğum 2 buçuk yaşında. Gözlerinde lens bozukluğu ( mercek kayması) hastalığı vardı. Tabi bunun yanında gözlerinde 4 farklı hastalık daha. Sağolsunlar gittiğimiz bir çok ildeki göz doktorları bu hastalığa Hikmet hocamın çare olacağını söylediler. Öylede oldu. Böyle bi hastalığınız var ise hiç düşünmeyin. İlgi ve alaka, samimiyet, yardımlarından dolayı çok sağolun hocam. Elleriniz dert görmesin.

• Hikmet Başmak Muayenehanesi Diğer  •