Fiziksel Tıp Ve Rehabilitasyon Randevusu

Özel Hayat Hastanesi

Ankara Yolu Caddesi No:44 Büyükşehir Belediye Binası Karşısı, Osmangazi 16230

• Ö

Belim ağrıyordu,üşüttüğüm için acilden yönlendirdiler,ağrı kesici yazıp gönderdi,çalışamadığını bildirdiğim halde,sadece bugün rapor yazabilirim diye belirtiyor,bugün dediğimiz zaten gün bitmişti.

• Özel Hayat Hastanesi Fiziksel Tıp Ve Rehabilitasyon Randevusu  •

• H

Hilal hanımdan bel fıtığım ve menisküs yırtığım için terapi aldım. Tedavim süresince her zaman çok ilgiliydi, ftr ve lazerle ağrı tedavisi gürdüm. Asla geçmeyeceğini düşündüğüm 1 yıla yakın süredir çektiğim ağrılar 1 ay sonunda tamamen geçti. Kendisine ilgisi ve bilgileri için tesekkür eder ve kesinlikle tavsiye ederim. Yakın zamanda hacamat yaptırmayı da düşünüyorum.

• Özel Hayat Hastanesi Fiziksel Tıp Ve Rehabilitasyon Randevusu  •

• M

Hilal hanım hastasını dinlemeyi ona göre tetkik etmeyi başaran iyi bir doktor bence. İyiki gitmişim tavsiye ederim. Candan insancıl sevimli yolu açık olsun dilerim

• N

Doktor hanım gayet cana yakın bir insan ama tanı koyma konusunda biraz sıkıntı yaşadık.Hem ben de hem de ailemin bir üyesinde rahatsızlığımıza tanı koymadı.Açıklayıcı bilgi de alamadık.

•  •

hilal hanım cana yakın bir doktor yanında kendimi çok rahat hissettim verdiği ilaçların beni iyleştireceğine inanıyorum ve teşekkür ediyorum yakınlarıma tavsiye ederim