Uzmanlıklarım;
Yüz estetiği
Rinoplasti (Burun Estetiği Ameliyatı)
Otoplasti (Kepçe Kulak Ameliyatı)
Blefaroplasti (Üst Göz Kapağı Ameliyatı)
Bişektomi
Septoplasti
Konka cerrahisi
Mevsimsel alerjik rinit
Çocuk KBB
Geniz eti büyümesi (adenoid hipertrofisi)
Geniz eti ameliyatı (adenoidektomi)
Bademcik ameliyatı (tonsillektomi)
Kulak Tüpü Takılması
Ses hastalıkları
Ses kısıklığı
Ses telinde nodül, polip tedavisi
Ses hijyeni
Ses terapisi
Tandoğan, Mebusevleri Mh, Anıt Cd. No:12 Çankaya, Ankara
Tandoğan, Mebusevleri Mh, Anıt Cd. No:12 Çankaya, Ankara
Ankara Tandoğan Magnet Tıp Merkezi
f.....
Öncelikle hilal hanım cok anlayisliydi, yıllardır ameliyat olmaktan korkan beni ilk muayenede ikna etti. Kendisi detayli bir sekilde ameliyati neden olmam gerektiği konusunda bilgilendirdi, öncesi ve sonrası için sorularıma sabırla cevap verdi. Bu süreç ameliyat sonrasında da aynı şekilde ilgi ve alakayla devam etti. Şuan hem çok rahat nefes alabildiğim hem de estetik ameliyat olduğum bile belli olmayan bir buruna sahip oldum hilal hocam sayesinde... iyi ki hilal hocam
hü...n
Burnumda düşmeye bağlı olarak ufak bir kırık tespit edilmişti. Bu alanda Hilal hanımın çok iyi olduğunu okudum randevu aldım. Birsürü soru sormama rağmen hepsini çok samimi bir şekilde cevapladı ve tedavimi gerçekleştirdi. Gerçekten çok iyi bir doktor. Çok güzel ilgilendi aşırı tatlı ve enerjik bir tavrı var bu sayede o güveni hissedebiliyorsunuz. Sorunum için önceden 2 doktora daha gitmiştim ama içime sinmemişti. Hilal hanımdan sonra aklımda hiçbir soru kalmadı. Bundan sonra hep randevularımı Hilal hanımdan alacağım.
da....
Hilal hocama bugün tesadüfen ses kısıklığı ve alerjik akıntı için gittim. Çok ilgiliydi ve açıklayıcı bilgiler verdi. Tedavimi tamamlayıp tekrar gideceğim.
Hilal hanıma boğaz ağrısı ve mevsimsel alerji şikayeti üzerine başvurdum. Uyguladığı tedavi ile hızlı bir şekilde sağlığıma kavuştum. İlgili bir doktor tavsiye ederim.
Hilal Hocama nazal polip şikayetim nedeniyle başvurmuştum. Hiç nefes alamıyordum neredeyse. Hastaya yaklaşımı, ameliyat öncesi ve sonrasındaki iletişimi, güler yüzü, anlayışı ile her anlamda size destek oluyor. Ameliyat sonrasında ameliyat olduğumu unutacak kadar rahat bir süreç geçirmemde Hilal hocamın elinin hafifliği ve profesyonelliğinin etkisini büyüktür. Burun ameliyatlarında en korkulan tamponları alınması aşamasını dahi sayesinde çok kolay bir şekilde atlattım. İşini severek yaptığını hemen hissediyorsunuz.
g....k
Hilal hocamla kızım Masal için tanıştık nefes alma problemi vardı.. yaklaşık 2 yıldır da kendisine gidiyoruz Yozgat'tan geliyoruz. Kendisi kişiliği Güleryüzu bilgisi kızımı sorunsuz bir şekilde tedavi etmesi bizi fazlasıyla rahatlattı ve tabiki en çok kızımı mutlu etti bu durum.Hilal hocam işini disiplin ve Güleryüz ile yapan çok iyi bir doktordur.kendisini gönülden herkese tavsiye ediyorum
mu...
Burundan nefes alma güçlüğü için gitmiştim ve ilk olarak güler yüzle bir karşılama oldu ve bu muayene sırasında da devam etti. Muayene yapıldıktan sonra güzel önerilerde bulundu. Ve şikayetim tamamen geçti. Artık KBB için tek gideceğim doktordur Hilal Hocam
Hilal hocam gerçekten başarılı ve mükemmel birisiniz :) ameliyattan önce ameliyat olduktan sonra bütün ilginize teşekkür ederim ağrısız acısız güzel bir buruna sahip oldum resmen emeğinize Sağlık sayenizde rahat bi nefes alabiliyorum kesinlikle ve kesinlikle bir numarasınız
Nazal polip şikayetim ile ilgilendi kendisi, ameliyat öncesi ve sonrasında takip ve bilgilendirme süreci ile sorunsuz şekilde iyileştim. Kendisine çok teşekkür ederim.
c ...e
Hilal Hanım KBB alanında yetkin bir doktor olup güler yüzü ve ilgili olması sebebiyle ile hastalarina güven veriyor. Kronik sinüzitim ve botoksum ile ilgili çok memnun kaldım kendisine teşekkür ederim
Hilal Eslek Dönmez isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Hilal Eslek Dönmez, Kulak Burun Boğaz. Size Hilal Eslek Dönmez tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu.
Hilal Eslek Dönmez adresi nerede?Hilal Eslek Dönmez şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Tandoğan, Mebusevleri Mh, Anıt Cd. No:12 Çankaya Ankara
Adresine gitmek zorunda kalmadan Hilal Eslek Dönmez isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Hilal Eslek Dönmez online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Hilal Eslek Dönmez isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Hilal Eslek Dönmez bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Hilal Eslek Dönmez ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Hilal Eslek Dönmez hakkında ne düşünüyor?Toplam 51 hasta / danışan, Hilal Eslek Dönmez hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Ankara bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Ankara bölgesinde Yapı Kredi Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Ankara bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Ankara bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Ankara bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Ankara bölgesinde Bupa Acıbadem Sağlık Ve Hayat Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Ankara bölgesinde Merkez Bankası Mensupları kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Ankara bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Ankara bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları