Isparta 32000
Tüm görüşleriniz değerli.
Moderasyon sürecimiz hakkında daha fazlasını öğrenin.
Görüşler hakkında daha fazla bilgi edinin
sa...l
Çok iyi bir doktor ben kalp hastasıyım gerekli ne varsa diş çekiminden önce yapıyor beni önce kardiyolojiye sevk etti ve sonrasında diş çekimi yaptı ben böyle işini düzgün gülümser bir diş hekimi açıkçası görmedim ALLAH razı olsun böyle doktorlardan ağrısız harikadın tolga abi
• Isparta Dr. Sadık Yağcı Ağız Ve Diş Sağlığı Merkezi • Diğer •
Hilal Tolga Erdoğan isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Hilal Tolga Erdoğan, Diş Hekimi.
Hilal Tolga Erdoğan adresi nerede?Hilal Tolga Erdoğan şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Isparta
Adresine gitmek zorunda kalmadan Hilal Tolga Erdoğan isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Hilal Tolga Erdoğan online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Hilal Tolga Erdoğan isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Hilal Tolga Erdoğan bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Hilal Tolga Erdoğan ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Hilal Tolga Erdoğan hakkında ne düşünüyor?Şimdilik 1 hasta, Hilal Tolga Erdoğan hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakmak istedi ve ona ortalama 5 yıldız verdi (maksimum 5 üzerinden). Bize deneyiminizden bahsetmek ister misiniz? Fikrinizi bırakmak için Buraya tıklayın, yüzlerce hasta size teşekkür edecek.
Isparta civarındaki ilçelerden bazıları
Yakın zamanda aranan bazı hastalıklar