Sultanorhan Mah. İlyasbey Cad. No:38, Gebze, Kocaeli 41400
s....y
Bugün kendisine muayene oldum. Burnum tıkanıyor dememe rağmen bana burun spreyi bile yazmamış.
nm...a
Bilgisi,donanımı ve hastayla saygın iletişimini tebrik ediyorum.Yaklaşık 1 haftadır bademciklerimden rahatsızdım, yemek yiyemiyor su bile içemiyordum diğer hastanelerde bulamadığım çözümü tek seferde küçük bir operasyonla acısız ağrısız şekilde tedavi etti.Hastasına saygılı,disiplinli,donanımlı ve işine hakim. Gözünüz kapalı tercih edebileceğiniz bir doktor çok teşekkür ediyorum saygılar.
me...i
Hızır hocam hızır gibi yetişti. Kemik eğriliği ve et için ameliyat oldum hocama. Nefes alamıyordum son zamanlar. Ameliyattan sonra 7. Günüm tamponlar alındı ve burnum asos Troya tünelleri gibi. Artık ağızdan nefes almak yok. Müthiş bir duygu. Çok teşekkürler hocama.
Hasta
Yenidoğan evladımin burun tıkanıklığı şikayeti ile gittim gayet ilgili alakali güler yüzlü bir tavır sergiledi hekim bey ilgi ve alakasina teşekkür ederim. Bu devirde doktorun insanı olanına rastlamak zorken umutlandırdı.
Y
y....b
Babam bir gün araç kullanırken kulağında patlama gibi bir ses hissetmiş ve dengesini kaybetmiş kulağında geçmeyen uğultular ve yankı şikayetlri olmuş dr. Hızır beye muayene gittik ve kulak zarının delik olduğunu kamera ile bize gösterdi ve ameliyathanede kulak zarına yama yaptı, şikayetleri geçti kulak zarıda normale döndü , mesleğinde iyi olduğu kadar kendiside çok iyi bir insan her şey için kendisine çok teşekkür ederiz
il...k
merhaba hızır bey biz sizi 10 senedir sizi takip etim sürekli size muhaneye keliyoruz 15 gün öncete keltik yarın tekrar kelecez öyle söyletiniz uzaktan kelecehimiz için acaba yarın hastane temisiniz siz ten cok memnunuz sürekli sizi takip etmek istiyoruz şimdiden teşekkürler yi akşamlar tonya
fa...r
tüm hastalara öneriyorum
Hızır Kılıçarslan isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Hızır Kılıçarslan, Kulak Burun Boğaz.
Hızır Kılıçarslan adresi nerede?Hızır Kılıçarslan şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Sultanorhan Mah. İlyasbey Cad. No:38 Kocaeli
Adresine gitmek zorunda kalmadan Hızır Kılıçarslan isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Hızır Kılıçarslan online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Hızır Kılıçarslan isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Hızır Kılıçarslan bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Hızır Kılıçarslan ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Hızır Kılıçarslan hakkında ne düşünüyor?Toplam 7 hasta / danışan, Hızır Kılıçarslan hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
- Kocaeli bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
- Kocaeli bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları