Diğer kurumları göster

Kimi arıyorsunuz?

Başka bir uzmanlık arayın

Hakkımızda

Gebze Özel Yüzyıl Hastanesi kadrosunda 4 adet anesteziyoloji ve reanimasyon uzmanı, 2 adet beslenme uzmanı uzmanı, 1 adet beyin ve sinir cerrahisi uzmanı, 1 adet çocuk sağlığı ve hastalıkları uzmanı, 1 adet dermatoloji uzmanı, 1 adet diş hekimi uzmanı, 1 adet fiziksel tıp ve rehabilitasyon uzmanı, 1 adet genel cerrahi uzmanı, 1 adet göğüs hastalıkları uzmanı, 2 adet göz hastalıkları uzmanı, 2 adet iç hastalıkları uzmanı, 3 adet kadın hastalıkları ve doğum uzmanı, 1 adet kardiyoloji uzmanı, 3 adet kulak burun boğaz uzmanı, 1 adet nöroloji uzmanı, 1 adet ortopedi ve travmatoloji uzmanı, 1 adet radyoloji uzmanı, 1 adet tıbbi biyokimya uzmanı, 1 adet üroloji uzmanı, bulunmaktadır. Gebze Özel Yüzyıl Hastanesi Kocaeli ilinde Sultanorhan mahallesi İlyasbey Cad.no:38 adresinde bulunmaktadır.
daha fazla Hakkımızda

• Halk Bankası A.Ş. Mensupları
  • Mapfre Sigorta
  • SGK
  • Tüm sigortaları göster

Cemal GÜLSEVEN hocamdan Allah razı olsun biz ondan razı olduk bir baba şefkatiyle bizlerle ilgilendi kızımızı kucağımıza almaya vesile oldu tavsiye ediyorum iyi varsınız.

• Op. Dr. Cemal Gülseven Diğer

Ben emin polis memuruyum işimiz dolayısı ile de bir çok doktor ile görüşüyoruz fakat Cemal hocama doktor demek hafif kalır baba doktor desek daha doğru olur! iki bebeğimi de dünyaya getirdi ilgisine bilgisine minnettar kaldım herşeyden önemlisi şefkatini asla unutmam rabbim bu dünya da da öbür dünyada da yüzünü güldürsün. Diğer doktorlar gibi yaklaşım beklemeyin babanızdan nasıl sevgi görürseniz öyle sevgisini görürsünüz ..

• Op. Dr. Cemal Gülseven Diğer

Cemal hocayla iyiki yollarımız kesismis Odasının kapısından adımınızı attiğınız an verdiği güven antılamaz yaşanır.Düşük sürecimi detaylı açıklamaları güven veren konuşması ve en çokta bi doktor hasta ilişkisinden cok baba kız gibi aradaki ilişkiyi kurmasıyla kolay bi şekilde atlattim.Hiç düşünmeden tereddütsüz tavsiye edebilecegim bir doktor kendisi.

• Op. Dr. Cemal Gülseven Diğer

Hamilelik sürecimin en başından en sonuna kadar her zaman ilgili güler yüzlü samimi doktorumuz iyiki yollarımız kesişmiş bizim şansımız oldunuz iyi ki varsınız…

• Op. Dr. Cemal Gülseven Diğer

Cemal hoca ile denk gelmek benim için büyük bir şanstı. Hamileligim süresince birbirimizle çok iyi iletişim kurduk. Samimiyeti babacan tavrı taktire şahandı .Hamileligimi sayesinde sorunsuz geçirdim .sezeryan doğum yaptım ve aynı gün ayağa kalktım inanılmazdı . Cemal hoca bu işi gerçekten çok gönülden ve severek yapıyor Buda biz hamişler için büyük şanş

• Op. Dr. Cemal Gülseven Diğer

Cemal hoca tek kelimeyle mükemmel bir insandır Tecrübesi içtenliği samimiyeti aileden birisi gibi hissettiriyor insana hamileligimin başından sonuna kadar bu güzel yolu birlikte sonlandırdik emaliyat esasında desteği her konuda güven vermesi iyiikiii Cemal hocamla karşılaşmisiz

• Op. Dr. Cemal Gülseven Diğer

Cemal hocamla hamileliğimin 34. haftasında doktor arayisindayken tanıştık. Ve iyi ki tanismisiz . En korktuğum şey bebeğimin kuveze girmesiydi.uyguladigi tedavi sayesinde bebeğim kuveze girmedi .Suyum azalmasına rağmen çok şükür tam zamanında doğumu yaptırıp sağlıkla bebeğimi kucağıma verdi. Allah razı olsun.iyiki yollarımız kesismis.Bi daha hamile olsam yine gideceğim doktor Cemal hoca olur

• Op. Dr. Cemal Gülseven Diğer

Rahim ameliyatım çok başarılı geçti. Kanser riskimi önledi. Allah hocamdan razı olsun. Gönül rahatlığıyla gidebilirsiniz.

• Op. Dr. Cemal Gülseven Diğer

Gebeliğimi öğrendiğim ilk anda bir kadın doğum uzmanı arayışı içindeydim çevremdeki insanların önerisiyle gebelik sürecimi Cemal bey ile tamamlamaya karar verdim .Gerek bilgisi , tecrübesi ve en önemlisi güler yüzlülüğü ve iştenlikle yaklaşımı beni güvende hissettirdi . amniyon sıvısı fazlalığından ve ilk gebeliğimin getirdiği zorluktan dolayı çok sancım ve ağrım oluyordu bu konuda bana gerek tıbbi ve psikolojik desteği ile oldukça rahat ve güvenli bir gebelik yaşadım . 35+1 iken doğuma girdim insanların anlattığının aksine Cemal beyin eğlenceli kişiliği sayesinde stressiz ve korkusuz sezeryan doğum gerçekleştirdik iyi'ki varsınız . Bilgi ve tecrübesine dayanarak Herkese tavsiye ediyorum

• Op. Dr. Cemal Gülseven Diğer

Canım Cemal Hocam ile 4 aydır adet olamamam üzerine tanışmıştım. Yaklaşık tedavimde ikinci ayım olacak ve 2. Adet dönemimin içerisindeyim. Çok kısa sürede harika sonuçlu bir tedavi Yaklaşımı, enerjisi, desteği ve motivasyonu ile karşılaştığım doktorların en en en iyisi ve mükemmeli iyi kiiiiii Cemal Hocam