Diğer kurumları göster

Kimi arıyorsunuz?

Başka bir uzmanlık arayın

Hakkımızda

Gebze Özel Yüzyıl Hastanesi kadrosunda 4 adet anesteziyoloji ve reanimasyon uzmanı, 2 adet beslenme uzmanı uzmanı, 1 adet beyin ve sinir cerrahisi uzmanı, 1 adet çocuk sağlığı ve hastalıkları uzmanı, 1 adet dermatoloji uzmanı, 1 adet diş hekimi uzmanı, 1 adet fiziksel tıp ve rehabilitasyon uzmanı, 1 adet genel cerrahi uzmanı, 1 adet göğüs hastalıkları uzmanı, 2 adet göz hastalıkları uzmanı, 2 adet iç hastalıkları uzmanı, 3 adet kadın hastalıkları ve doğum uzmanı, 1 adet kardiyoloji uzmanı, 3 adet kulak burun boğaz uzmanı, 1 adet nöroloji uzmanı, 1 adet ortopedi ve travmatoloji uzmanı, 1 adet radyoloji uzmanı, 1 adet tıbbi biyokimya uzmanı, 1 adet üroloji uzmanı, bulunmaktadır. Gebze Özel Yüzyıl Hastanesi Kocaeli ilinde Sultanorhan mahallesi İlyasbey Cad.no:38 adresinde bulunmaktadır.
daha fazla Hakkımızda

Hizmetler

Uzmanlar

Adres

Gebze Özel Yüzyıl Hastanesi
Sultanorhan Mah. İlyasbey Cad. No:38, Kocaeli 41400

Bu kurumdaki doktorlar/uzmanlar hakkındaki görüşler (160)

160 görüş

    E

    e....k

    2 Gebeliğimide Semavi hanımla geçirdim . 2. Gebeliğimde yüksek tansiyondan dolayı preklamsi riskli gebelik yaşadım ama çok şükür ki bebeğimi sağlıklı şekilde kucağıma aldım. O kadar ilgili o kadar cana yakın bir doktor ki bana her konuda destek oldu . Bir doktordan daha fazlası oldu bizim için. Sizi çok seviyoruz yüzünüz gibi ömrünüzde çok güzel geçsin. Desteğiniz ve ilginiz için size çok minnettarız.

     • Op. Dr. Semavi Kurt • Diğer  • 

    Ö

    öz...p

    İdrar yolu enfeksiyonu ve kasık ağrısı şikayetlerim üzerine Cemal Bey’e gittim. Son derece ilgili ve alanında uzman bir hekim. Sadece ana şikayetimi gidermekle kalmayıp, süreçte fark ettiği başka bir sağlık sorunumu da fark edip çözüm üretti. Yaklaşımı, ilgi ve bilgisinden çok memnun kaldım ve şikayetlerin son buldu

     • Op. Dr. Cemal Gülseven • Diğer  • 

    Ö

    ö.....

    Cemal hocaya yorumlardan bakarak gittim iyi ki de gittim güler yüzü ilgisi harika bir doktor

     • Op. Dr. Cemal Gülseven • Diğer  • 

    D

    d.....

    Sağ el yüzük parmağımdaki tendon kopması ve kemik kırığı teşhisi sonrasında Dr. Serdar Toker ile tedavi sürecine başladık. Ameliyat öncesinde ve sonrasında yaptığı ayrıntılı bilgilendirmelerle süreci tüm detaylarıyla aktardı.

    Cerrahi müdahalenin ardından 1 aylık pansuman dönemi boyunca her pansumanda bizzat bulunarak durumumu titizlikle takip etti. Cerrahi sürecin yanı sıra, ameliyat sonrası fizik tedavi ve rehabilitasyon evresinde de doğru egzersiz yönlendirmeleri ve takipleriyle iyileşme sürecimi destekledi.

    El cerrahisi gibi adım adım takip gerektiren bir alanda; hekimin iletişim dili, mesleki takibi ve bilgilendirici yaklaşımı tedavi sürecinin oldukça konforlu geçmesini sağladı. Benzer rahatsızlığı olan hastalar için değerlendirilebilecek, takipli ve özenli çalışan bir hekimdir.

     • Doç. Dr. Serdar Toker • Diğer  • 

    K

    ka...i

    Böbrek ve karın ağrısı nedeniyle acilden kendisine sevk edildim. O gün ağrım ve endişem çok fazlaydı. Buna rağmen doktorum başından sonuna kadar benimle çok yakından ilgilendi, şikâyetlerimi dikkatle dinledi ve gerekli tüm kontrolleri titizlikle yaptı. Aklımdaki her soruyu sabırla cevapladı ve süreç boyunca kendimi güvende hissetmemi sağladı.

    Bir kadın hastalıkları ve doğum uzmanı olarak sadece kendi alanıyla sınırlı kalmadan şikâyetlerimi bütüncül şekilde değerlendirmesi ve gerçekten ilgilenmesi beni çok memnun etti. Güler yüzü, ilgisi, anlayışı ve profesyonelliği için kendisine minnettarım. İyi ki karşıma çıkmış. Kesinlikle gönül rahatlığıyla tavsiye ediyorum.

     • Op. Dr. Cemal Gülseven • Diğer  • 

    E

    eb...

    Sibel hanım ile bir arkadaşımın tavsiyesi ile tanıştık, iyi ki de tanışmışız. kendisinin deneyimi güler yüzü, bilgisi ve ilgisi benim için çok değerli. Birlikte 2 doğum , 3 çocuk dünyaya getirdik..İlk doğumum ikizdi fazla korkum ve endişelerim vardı ama süreci düşündüğümden daha kolay ve eğlenceli atlattık. İkinci doğumumu söylememe gerek yok o zaten su gibi geçti Kendimi yanında aşırı güvende hissediyorum. İğneden korkan ben epidural oldum ve doğumdan sonra ki tecrübesinden kaynaklı ağrım olmadı, hemende ayaklandım. Emekli olana kadar daimi doktorumdur, Sibel hanım nereye ben oraya :) size minnettarım..

     • Op. Dr. Sibel Mutlu • Kadın Hastalıkları Ve Doğum Randevusu  • 

    S

    s....g

    İkinci gebeliğimde ilk defa gittim ve çok memnun kaldım.Detaylı açıklamaları ve sakin anlatımıyla içimi rahatlattı.İlgili ve hastasına değer veren bi doktor oldugunu düşünüyorum.Bugun 2.kontrolüme gittim ve herşey çok güzeldi,detaylı usg yaparak bebeğimi inceledi gerekli bilgilendirmeyi yaptı.Düzenli olarak devam edeceğim inşallah:)

     • Uzm. Dr. Koray Özbay • Kadın Hastalıkları Ve Doğum Randevusu  • 

    B

    be...r

    Normal doğum sürecimde bilgilendirmesi, motive etmesi, hep destek olması beni daha da güçlendirdi ve kızımı sağlıcakla kucağıma almama yardımcı oldu. Doğumdan sonraki süreçte de muayene gittiğimde her zaman bilgilendirip, yön gösterdi. Sadece gebelik takibinde değil, kadın hastalıklarında da çok iyi bir hekim. Çok memnunuz, çok seviyoruz. Tavsiye ederim

     • Op. Dr. Sibel Mutlu • Kadın Hastalıkları Ve Doğum Randevusu  • 

    S

    se...l

    Hayatımın en özel ve en heyecanlı dönemlerinden biri olan hamilelik sürecimi, doğru doktorla geçirdiğim için kendimi çok şanslı hissediyorum. Hamilelik öncesinden başlayarak hamileliğim boyunca her zaman yanımda oldu; aklımdaki tüm soruları sabırla yanıtladı, endişelerimi giderdi ve bana her kontrolde güven verdi.

    Sadece mesleki bilgi ve tecrübesiyle değil, samimiyeti, güler yüzü ve hastasına yaklaşımıyla da fark yaratan bir hekim. Kendimi hiçbir zaman yalnız hissetmedim; en küçük bir konuda bile destek olacağını bilmek bu süreci çok daha huzurlu geçirmemi sağladı.

    İyi ki yollarımız kesişmiş. Hem benim hem de bebeğimin sağlığı için gösterdiği ilgi ve emek için kendisine minnettarım. Alanında gerçekten çok başarılı, güvenilir ve değerli bir doktor. Gönül rahatlığıyla herkese tavsiye ederim.

     • Op. Dr. Sibel Mutlu • Kadın Hastalıkları Ve Doğum Randevusu  • 

    K

    k....ç

    Sibel hoca çok ilgili hastayla her detayına varana kadar söylüyor kirik hamileliğim var sürekli takip ediyor kendisinden çok memnunun seve seve gidebilirsiniz :)

     • Op. Dr. Sibel Mutlu • Kadın Hastalıkları Ve Doğum Randevusu  • 

Hata oluştu, tekrar deneyin

Sıkça Sorulan Sorular