Kızılcıklı Caddesi Tunç Sokak Alişbey Apt. No:28/1, Eskişehir
Tüm görüşleriniz değerli.
Moderasyon sürecimiz hakkında daha fazlasını öğrenin.
Görüşler hakkında daha fazla bilgi edinin
sh...t
şimdiye kadar birçok psikiyatriste gittim. maalesef ne hastalığımın teşhis edilmesinde nede doğal olarak tedavisinde bir ilerleme kaydedebildim. taki dr. hanımla karşılaşıncaya kadar. şuanda 4. seanstayız ve hemen hemen iyilestim. bence bırakın eskişehiri türkiyedeki en iyi psikiyatrislerden birisidir diye düşünüyorum. sağolsun hayata döndürdü beni.
• Hülya Turgut Muayehanesi • terapi ve tedavi •
Hülya Turgut isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Hülya Turgut, Psikiyatri.
Hülya Turgut adresi nerede?Hülya Turgut şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Kızılcıklı Caddesi Tunç Sokak Alişbey Apt. No:28/1 Eskişehir
Adresine gitmek zorunda kalmadan Hülya Turgut isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Hülya Turgut online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Hülya Turgut isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Hülya Turgut bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Hülya Turgut ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Hülya Turgut hakkında ne düşünüyor?Şimdilik 1 hasta, Hülya Turgut hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakmak istedi ve ona ortalama 5 yıldız verdi (maksimum 5 üzerinden). Bize deneyiminizden bahsetmek ister misiniz? Fikrinizi bırakmak için Buraya tıklayın, yüzlerce hasta size teşekkür edecek.
Yakın zamanda aranan bazı hastalıklar
Sık kullanılan sigortalar