- Diş Gıcırdatma
- Diş Eksikliği
- Diş Eti Kanaması
Seker Mahallesi Fahri Kulu Caddesi No:4-A, Selçuklu
Tüm görüşleriniz değerli.
Moderasyon sürecimiz hakkında daha fazlasını öğrenin.
Görüşler hakkında daha fazla bilgi edinin
Y
y....g
Dişimin ağrısından dolayı duramıyordum artık Hüseyin beye gidince hemen tedaviye başladı.Kanal tedavisi yapılması gerekiyormuş.İlk defa yaptırmama rağmen çok rahat bir tedavi oldu.Kendisine çok teşekkür ederim.
• Şaşmaz Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği • Diğer •
nu...
Geçmek bilmeyen diş ağrısı sebebiyle Hüseyin beyden randevu aldım. Kendisi titizlikle şikayetimi dinleyip muayene etti. Hem muayene hem de tedavi esnasında beni bilgilendirdi. Hem ilgisi hem de yaptığı tedavi ile ağrılarıma son verdiği için kendisine çok teşekkür ederim ederim. Tüm tanıdıklarıma da kendisini tavsiye ediyorum. Herhangi bir diş problemim olduğunda kendisine başvuruyoruz.
• Şaşmaz Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği • Diğer •
Hüseyin Alaca isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Hüseyin Alaca, Diş Hekimi.
Hüseyin Alaca adresi nerede?Hüseyin Alaca şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Seker Mahallesi Fahri Kulu Caddesi No:4-A Selçuklu
Adresine gitmek zorunda kalmadan Hüseyin Alaca isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Hüseyin Alaca online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Hüseyin Alaca isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Hüseyin Alaca bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Hüseyin Alaca ile iletişime geçmenizi öneririz.
Selçuklu civarındaki ilçelerden bazıları
Yakın zamanda aranan bazı hastalıklar
Sık kullanılan sigortalar